Şimdi Ara

Biri Adsl'i mahkemeye mi versem? Girin okuyun türkiyede baöyle birşey yok benimki gibi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • özet geçiyorum. arkadaşlar biri adsl den 8 mbit limitsiz kotasız 100 tl lik paketle 2 yıl sözleşmeli internet almıştık. fakat tam olarak 8 mbit veremediler ve sürekli hat kopuyordu vs.. kampayalı aldığımızda ilk 5 ay 5 tl ödedik sonradan normal 100 tl oldu faturalar. neyse işte elli kez şikayet ettiğimizde vs.. bize santralin uzakta olduğunu dolayısıyla yapılcak bişi yok demeye getirdiler. en son bugün aramışlar ve benim ev arkadaşıma laf cambazlığıyla 4 mbit interneti limitsiz kotasız 82 tl ye onay alıp geçirmişler tarifeyi. şimdi ben kızdım kızmasına arkadaşa manyak mısın niye onayladın zaten 8 mbit adk lı tarifeler 60 tl iken hız düşse bile zaten 3 mbit oluyor, ne mantığı var diye, ama şu saatten sonra ne yapabilirim.

    sözleşmeden caymak istiyorum dediğimde, biz ne kadar ödemeniz gerekir diye hesap yapıp arıcaz dediler. kız aradı ve dediki 250 tl yuvarlak olarak! ama sonradan dediki yanlış hesaplanmış 4 mbit lik şimdiki tarife üzerinden, yanil önceki 8 mbit olarak hesaplanmalı deyip yani 500 tl civarında olması lazım dedi. tekrar hesap yapıp arıcaz dediler! birde ceza ceza diyerek bahsediyor, uslup tavır bi garip sanki tehdit ediyorlar:)

    o kadar fazla can sıkıcı detay var ki girmek istemiyorum, enayi yerine koymak oyalamak geri dönüş yapmamak, laf edebiyatı yapmak vs.vs.. şimdi ne yapmam lazım arkadaşlar. eski tarifeye de geri dönüş yaptırmazlar zaten 4 mbit 82 tl ye geçirmişler ve yine derler ki 8 mbit sizin hatta sağlayamıyoruz zaten kabul etmişsiniz 4 mbit interneti diye. keza sanmıyorum da kotalı bi tarifeye fiyat düşürerek geçirsinler. kısaca adamlar mafya gibi. bi girdik çıkamıyoruz işin içinden..

    akıl fikir verin arkadaşlar.bu işleri prosedürü vs.. bilen birisi yok mu. mesela sözleşmeyi cezai birşey olmadan fes edemiyor muyuz. tüketici hakları derneği bu işe bakar mı bakmaz mı?







  • Bende biri kullanıyordum 1 mbit sınırısız memnunum
  • Arkadaşım aynı olay benimde başıma geldi google biri adsl mahkeme yazdım bu sayfa çıktı .santral uzak dediler banada dedim üst kattaki vatandaş çatır çatır giriyo hızı benim kinin 3 katı aynı parayı veriyoruz .tamam ölçelim dediler haklısınız sizi yeni santrale taşıcaz dediler 1 hafta düzeldi internet sonra yine aynısı paramızla rezil oluyoruz resmen ama bu işin peşini bırakmıycam bu soysuz düzenbazlara yetim hakkı yiyenlere kafa tutacam bakalım ne olacak .
  • 8 mbit kullaniyorum bende biri akkli , modem dısında memnunum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnanmayın şunlara. Bana da kablodan dolayı vs dediler. Gittim Airties 5452 modem + CAT 5 kablo döşedim bahane bırakmadım adamlara. Seve seve yükselttiler hızı. Mecburlar da zaten. Sanki bedava hizmet veriyorlar.
  • Bende biri kullanıyorum, bi ara 8mbite kadardan 7mbit alıyordum sonra bi anda 5 mbit e düşürdüler arayıp sorduğumda ise hattınız bu kadar destekliyor dediler sonra 4 e düşürdüler arayıp sorduğumda aynı cevabı verdiler ve bende 8mbit yapılmasını istedi,kadın dedi sürekli kopmalar olacak bende ne olursa olsun dedim ve 2 aydır hiç kopmadan 8mbit alıyorum,yani sürekli sallıyolar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.