Şimdi Ara

Biri Bana Anlatsın Deli Oldum!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bundan önceki forumlarda ne güzel upload ettiğim resmin adresini yazıyordum hemen şak diye geliyordu.Yok yahu yok burda olmuyor.Lütfen biri bana şu foruma nasıl resim konulur anlatsın.Öfkeden deli oldum resim koymayı bulacağım diye acilen lütfen!!!!!



  • resimin direk linkini al mesela senin avatarını yapalım
    sağ tıkla resimin konumunu koyala sonra bu codların arasına yapıştır "[simage][/simage]"



    [image]https://store.donanimhaber.com/e4/8d/a0/e48da0dcacc5271874326cebeb8a30e3.gif[/image]
  • Nasıl Yani?? Örneğin ben google den bir resim buldum.Benim bildiğim ilk önce bu resime sağ tıklanır.Sonra "Resmi Farklı Kaydet"e tıklanır.Sonra bir resim upload etme sitesine gidilir.Resim bulunarak upload edilir.Sonra o upload edilmiş resmin url ve img kodları kopyalanarak direk mesaj yaz bölümüne yapıştırılırdı.Ve resim direk olarak gelirdi.Ama burda nedense bunu başaramadım.Resme sağ tıklayıp,"Kopyala" dedim.Mesaj yazma kısmına gelip "Yapıştır" dediğimde hiçbir şey gelmedi. ?????



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -EcLipsE- -- 12 Mart 2011; 10:57:51 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -EcLipsE-

    Nasıl Yani?? Örneğin ben google den bir resim buldum.Benim bildiğim ilk önce bu resime sağ tıklanır.Sonra "Resmi Farklı Kaydet"e tıklanır.Sonra bir resim upload etme sitesine gidilir.Resim bulunarak upload edilir.Sonra o upload edilmiş resmin url ve img kodları kopyalanarak direk mesaj yaz bölümüne yapıştırılırdı.Ve resim direk olarak gelirdi.Ama burda nedense bunu başaramadım.Resme sağ tıklayıp,"Kopyala" dedim.Mesaj yazma kısmına gelip "Yapıştır" dediğimde hiçbir şey gelmedi. ?????


    Buraya kadar doğru, ancak direct linki alıp foruma koyalaman ve linki seçip image butonuna tıklaman gerekir.

    hatta bir öneri benden sana, resmi bilgisayarına kaydedip tekrar upload etmene filan gerek yok, google da bulduğun resmi sağ ile tıklayıp özellikler dediğinde resmin konumu(linki) yazar. O linki buraya koyarak aynı işlemi yapabilirsin.




  • Şimdi anladım.Teşekkür ederim benim kadim dostlarım.İkinizede bana zaman ayırdığınız ve beni aydınlattığınız için çok teşekkür ederim.Sağolun Varolun.İyiki Varsınız.Sağolun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.