Şimdi Ara

biri denemelerin ne işe yaradığını söylesin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bende mi sorun var benim çözdüğüm kaynakta mı? Finale gidiyorum fem denemelerini çözdüm. Ya birader bu kadar mı alakasız olur 30 deneme çözmüşümdür uzaktan yakından bi alakası yok. Sadece para tuzağı. Son 1 ay deneme çözeceğime konu çalışsam daha faydalı olurdu. Sınavla ilgili zor kolay demiyorumda. Harbiden çok "ilginç"ti. Neyse beklediğimden kötü değildi. Daha iyiside olabilirdi. Umut var hala lysye bakcaz artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • aynen kardeşim alakası yoktu denemelerle ben de finale gidiyorum
  • finali uğuru fark etmez ciddi ciddi dersane değil bize okuyan algılayan dama lazım dediler sınavda

    hem zaman kastı hem algılama
  • bi ota yaramıyor malesef
  • güvender fem uğur körfez final habertürk pi analitik ................ hani aklınıza gelebilecek her türlü denemeyi çözdüm her yayından soru çözdüm onlarca test kitabı var ama ben bu kadar döküldüğüm bu kadar tıkandığım bir sınav hatırlamıyorum. hepsi para tuzağından başka şey değilmiş
  • Deneme=Avuntu. Ha ,hız kazandırır mı dersen evet.
  • 30 tane deneme yapcaklarına Güvender vb gibi 7-8 tane deneme yapsınlar hepsine bedel.
  • hani pratik olma pekiştirme hızsa soru bankasıda çözülür. Çözümlü örnekte çözülür. Nası söyleyim yapamadığım deneme sorularından 1 bir la bir 1 tane soru kalıbı benzer çıksın yok arkadaş alakası bile yok. Biri fizikte fantazi yapar biri matematikte alakasız alakasız şeyler. Neyse olan oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar farkındamısnız sınav sistemi yavaş yavaş değişiyor uzun paragraf soruları hayal gücünü düşünme kapasitesi yüksek olan okuduğunu yorumlayan dikkatli öğrencileri seçmeye çalışıyor ösym yavaş yavaş. biz seneler boyunca ezberci tek tip soru bilgi tarzı eğitim sistemiyle yetiştiğimiz için patladık bu sınavlarda işte ama hata bizde mi tabiki de değil bize bu şekilde eğitim verip bu şekilde soran eğitim sisteminde okulda dersanelerde.
  • denemelerin esprisi bence zor durumda psikolojini nasıl ayarlaman gerektiğini denemek. yani sorular benzesin diye değil de matematiğe 50 dk harcayıp da 30 dk süre artırmaya çalışmak gibisinden yapılmalı denemelerde.
  • Sisirme notlarla ogrenciye gaz vermekten baska bi halta ise yaradiklari yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş o zaman ıq testine soksun. Görme duyma testi yapsın. Sudoku çözdürsün zeka oyunlarıyla seçsin. Şurda 1 yıl emek veriyor insanlar. 1 yıl dershane o kadar kitap soğuk sıcak yol hastalık deneme soru konu anlatım paatt.. Alakasız ötesi bi deneme. korkup stres yapıp kendini kaybeden biri değilim. Biraz pratik olsa çok rahat yapacaktım hani. İnsanın sinirini bozuyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devlet, dolaylı olarak dershanelerin kapatılmasının desteklenmesini halka da indirgemeye çalışıyor,tabii bunu nasıl yapacak ygs,lys vs. gibi sınavlar ile."Siz istediğiniz kadar dershaneye gidin,denemeleri alın,ben yine bildiğimi okurum"diyor,Ygs 2013 te bu daha da belirginleşti.Burada açılan başlıklardan da anlaşıldığı üzere yavaş yavaş bunu başarıyorlar(Bilinçaltı).Bunların yaptıkları icraatları pek benimsemem ama bu konuda doğru yoldalar diye düşünüyorum.Bu sınav için dershaneye bu kadar para vermeye değer miydi diye de düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi keza dershaneye gitmedende pek tabii yapılabilir bir sınavdı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Femin 8 li denemesini bitirdim YGS ye teğet bile geçmedi. Kısacası avuntu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç bir deneme bir işe yaramadı. Ne töder ne güvender ne fem ne zaman. Abi ösymdekiler einstein mı anlamadım adam ne yapıp ediyo soruyu yanlış yaptırıyo bize

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Final denemelerinin zaten şuana kadar yapılmış YGS'ler ile uzaktan yakından alakası yok. Özellikle matematik kısmı. Kısa ve hep aynı kalıp sorular, problemlerde hiç mantığınızı kullanmanız veya dikkatli düşünmeniz gerekmiyor, hep aynı tür soruları sadece rakamlarını değiştirerek sordukları için ezbere işlemi yapmanız yeterli. Soruları anca işlem hatalarından kaçırıyorsunuz.
    Zaman denemeleri yine nispeten daha iyi. Ama kabul etmek gerekiyor ki Osym'nin de kendine has bir soru tarzı var ve malesef piyasadaki hiçbir yayın bu kaliteyi yakalayamıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.