Şimdi Ara

biri şu ünal turanı durdursun artık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
1
Favori
3.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • http://webtv.hurriyet.com.tr/haber/trafik-magandasi-bu-kez-de-bisikletliyi-taciz-etti_115378?hid=29441782


    bu kezde bisiklet kullanan bir adamı taciz etmiş, böylelerine hakettiği cezayı vermeleri için illa birilerinin ölmesi mi gerekiyor ?

    bu bisikletli bağıran hanzoya baksa dikkati dağılsa bir kaza yapıp ölse daha önce yakalandığında yaptığı "pişmanım allah kitap din iman falan filan" savunmasını aynen yapsa yine ceza almadan kurtulurdu eminim. bu hanzo gibileri de yine "oda e-5'te bisiklet kullanmasaymış" derlerdi bundanda eminim.







  • Ülkede bunlara şakşakçılık yapacak 10.000.000 insan müsvettesi vardır.

    İmparator gibiler baksanıza

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm hayranları ilkokul bebeleri
  • bu gibi elemanlar resmen fenomen olur hale geldiler internette bir dünya videoları var polis uğrasmak istese anında hepsini alır ama deveye sormuslar neden boynun eğri?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: legendboxer

    Tüm hayranları ilkokul bebeleri

    yok ya nerden baksan yarısı 24-25 yaşında mongollar.

    beyin yaşı açısından hepsi ilk okullu çocuk seviyesinde diyorsan ayrı tabi :)
  • Bunda ki beyni kuşa taksan ters uçup makas atar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yırtık dondan fırlamış gibi araba kullanıyor.
  • Birde yanında seyfullah diye biri vardır altındaki imprezalar 1.5 havalar wrx sti
  • Caydırıcılık olmadıkça böyle insanların canını tehlikeye atanlar çoğalıcaktır. Para cezası zengini caydırır sanıyolar, göz göre göre insanların hayatını tehlikeye atmış, hertürlü araç kullanımından men ediceksin böyle insanları, bir daha ehliyet alma hakları olmucak. Bak ondan sonra makasa giren adam kalıyomu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBrain -- 2 Temmuz 2015; 16:39:34 >
  • biz ekiple gezerken denk gelsek keşke akıllarını alırızda işte o 10 milyonun 9,5 milyonu ilkokullularla liseliler
  • "Arkandayız abi" diyen 10 Yaşında çocuklar
    Babasının Arabasının fotoğrafını çekip yoruma atanlar
    Saçma sapan sözler söyleyen herifler
    Kitlesi bu işte

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheBrain

    Caydırıcılık olmadıkça böyle insanların canını tehlikeye atanlar çoğalıcaktır. Para cezası zengini caydırır sanıyolar, göz göre göre insanların hayatını tehlikeye atmış, hertürlü araç kullanımından men ediceksin böyle insanları, bir daha ehliyet alma hakları olmucak. Bak ondan sonra makasa giren adam kalıyomu.

    babasınn parasını yiyen adamı para cezası akıllandırır mı, mümkün değil
    dün haberlerde böyle araç kullananların artık ehliyetlerine el konulacak diyordu tabi tespit edilebilirse...
  • Gelmiş yine tipitip arabesk rapci ..
  • Caydırıcı ceza tek çözüm bu .
  • survivor konusuna gelinde turabi destekçilerini görün. Ağzından küfür düşmeyen, ona bua saldıran, hakaret eden tipi yarışmanın başından beri el üstünde tutuyorlar. Geçen sene de para ödülü kazanmıştı bu terbiyesiz.
    Destekçileri ise 10 - 18 yaş gurubu kişiler. Çocukça capslar falan yapıyorlar, babalarının telefonlarından sms falan atıyorlar.
    Yani yeni nesil çok berbat olmaya başladı. Nerde serseri haraket yapan insan var onu rol model alıyorlar. Korkuyorum yeni nesilden ben. Eğitim sistemi zaten kötü adam gibi çocuk yetiştiremiyor ülke, git gide eski saygısını yitirmeye de başladı çocuklar. İlerde iyice saygısız pis bir toplum olacağız. Meslek liselerinin önünden falan geçerken ben utanıyorum o çocukların davranışlarını gördükçe. Hele kızlar, ağıza alınmayacak küfürler ediyorlar. Bizim zamanımızda kızlar çıtı pıtı narin şeylerdi şirinlik yaparlardı. Şimdiki liseli kızlar tamamen apaçi ve serseri. Allah akıl fikir versin bu yeni nesile tez zamanda.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: jimhendrix

    quote:

    Orijinalden alıntı: Ters Adam

    Trafikte nerde öküz gibi araba kullanan,serit isgali yapan,buralarin agasi benim modunda takilan hiyarlar varsa yuzde 90i volkswagen ve yan sanayilerinin suruculeri.
    Eminim bu tipler forumdada fazlasiyla var.Trafikte sinyal vermeden dönen,serit cizgileri disinda giden vw cilerin annelerinden basliyorum babalarindan cikiyorum.Trafikteki en kalitesiz sofor grubu(tofascilardan sonra tabiki) bu vag grubu arac sahipleri.
    Ozellikle jetta,passat,audi,octavia ve caddyler daha bir lanet.

    size özel bi lafım yok logoyu görünce söylemek istedim, vitekçiler de inim inim inletiyor caddeyi benim de etmediğim küfür kalmıyor, fakat vagcilerden bu sesi duymadım

    Valla benim arabam honda jazz otomatik vites tin tin gidiyorum yani anlayacaginiz.Civiclerin guncelleri degil ama eski kasalarinin suruculeride gercekten yukarida dediklerimi yapıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bıktırdı bu herifler yahu yok Ünal Turan yok Harun Taştan bana bir yetki versinler ben bunların ellerini ayaklarındaki bütün kemikleri kırarım bir daha oyuncak araba süremezler.Yeter bunlardan çektiklerimiz.Gezide satırla millete saldıranlar aha bu heriflere saldırsa ya.Bir satır alıp arkalarından gitmeyen en şerefsizdir.
  • Barzo len bunlar yanındakide ayrı eyalet zaten 0-100'ü 15 Sn olan subaruları STİ'a felan çevirmeye ÇALIŞIYOR.Şu ramazan gününde rabbimden tek dileğim şu barzoların ve Arkasındaki Ergen liselilerin soyunun tükenmesi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yılanlıdağ

    Bıktırdı bu herifler yahu yok Ünal Turan yok Harun Taştan bana bir yetki versinler ben bunların ellerini ayaklarındaki bütün kemikleri kırarım bir daha oyuncak araba süremezler.Yeter bunlardan çektiklerimiz.Gezide satırla millete saldıranlar aha bu heriflere saldırsa ya.Bir satır alıp arkalarından gitmeyen en şerefsizdir.

    Helal olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam linç etmek için yer arıyorsunuz. Haberi görünce arabayla bisikleti sıkıştırdı falan zannettim. Videoyu açtık tamamen geyik. Şahsen güldüm
    Ben Bağcılarda araba bile kullanmıyorum. Uçakla bile üzerinden geçmem. Elin turisti gelmiş tam ekipman bisiklete biniyor. Kardeşim git elit semtlerde sahilyolunda sür bisikletini kendini çiğnetmeden... Çünkü canını seven bir insan zaten Bağcılara gitmez

    Harun Taştan Ünal Turan gibi modifiyeci, makasçı zengin bebeler olmasa ne konuşacaksınız. ''Üff geçen otoyolda 90la giderken cruise kontrole aldım süperdi'' falan diye hikaye mi anlatacaksınız. Kıskanmayın bu kadar ya.




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.