Şimdi Ara

Birlik olmamız gerekiyor ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mmm2515


    quote:

    Orijinalden alıntı: yakup13

    Birlik mi ?

    Bitaraf olmayan bertaraf olur.

    R.T.E.

    Şu mesajı sırf pisliğine yazdığına eminim.



    İnsanları kışkırtıp fesat çıkarmak. Allah ıslah etsin

    birlik karşıtı mesajlar veren , kutuplaşmaya meydan veren bir reizimizin olduğunu hatırlatmak istedim

    ayrıca;

    ben bu mesajı pisliğine , fesatlığına yazdıysam

    mesajın orjinal sahibi hakkındada benzer yorumları yaparsan sevinirim

    ayrıca2;

    (burayı yankış yazmışım , başka biriyle karıştırmışım bir an için )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakup13 -- 5 Ocak 2017; 17:35:26 >
  • Scheisse kullanıcısına yanıt
    Ne yazık ki şehidimiz var hocam 1 polisimiz ve 1 adliye çalışanımız . Ama ben şu yönden de olaya bakmak istiyorum tabiki 15 temmuz sonrası daha açık şekilde saldırılar oluyor fakat birazda kendi içimizde sorunlara bakmalıyız . Devir eskisi gibi değil bilimi ileri taşıyan kazanıyor üreten kazanıyor bunlara yüklenmek gerek hala hiç bir şey için geç değil .
  • Daha iki gün önce Reina için iyi oldu

    Dün Laikçiler hırsız denildi,

    Bugün AKP'nin Sendikası Cumhuriyet ilkeleri ile Atatürkçülüğü müfredattan kaldırılmasını ve din eğitiminin komple verilmesini önerdi.

    1 hafta önce Melih Gökçek CHP'lileri bağırta bağırta başkanlık getireceğiz dedi.



    Şimdi gelmiş birileri birlik olalım. Şu birlik meselesi ne zaman AKP'nin aleyhine olan konularda bir anda gündem oluyor ne hikmetse.

    Kimseyle birlik olmuyorum.
  • Pislik ile ne alakası var? Bugün Cumhurbaşkanı olan zat bunu söyledimi söylemedimi?

    Hatta dur yorulma bak videosu var.



    Yine bu zat zamanında halkı sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge farklılığı gözeterek kin ve düşmanlığa tahrik ettiği gerekçesi ile hapis yatmadımı?
    https://tr.wikipedia.org/wiki/Recep_Tayyip_Erdo%C4%9Fan




  • ml_csd_ds M kullanıcısına yanıt
    Tsk hiç bir şey yapamaz bu saatten sonra hocam
  • İç savaşa heveslenen herkes geri zekalıdır, kuş beyinlidir. Bu kadar net.

    Irak ve Suriye'ye bakın. Ülkemizde laik-anti laik, alevi-sünni temelinde bir iç savaş çıkarılmaya çalışılıyor. Bu tür bir savaş çıkarıldığında ülke topraklarına dünyanın her yerinden ışidçi barbarlar gelecek (zaten bol miktarda var). Işidçi barbarlar ülkede katliam yaparlar.

    Bunun yanında pkk-pyd-barzani hatta ermenistan durumu fırsat bilip kuduz köpek gibi saldırır, toprak kapma sevdasına düşerler. Pkk yandaşları boşuna heveslenmesinler onlar da büyük zarar görürler, batıda bir tane kürt kökenli vatandaş kalmaz, hepsi sürülür.

    Ekonomi zaten kör topal ilerliyor, bizim petrol gibi doğal kaynaklarımız yok, ekonomi çöker, alt yapı mahvolur.

    İç savaştan bu ülkenin tüm vatandaşları zarar görür. Kazanan Suriye ve Irak iç savaşlarında olduğu gibi ülkeye silah satıp kandan beslenen ABD-AB-Rusya-Çin v.s. ülkeler olur.

    İç savaş yaşayan ülkelerin toparlanma süresi ortalama 15 yıldır.

    Herkes aklını başına alıp birbirine düşmanlık etmeyi bıraksın. Suriye'de işi biten çakallar iç savaşa Türkiye Cumhuriyeti topraklarında devam ettirmeye hazırlanıyorlar.

    Son olarak, kimse gökten zembille inmedi. Anamızın, avradımızın, bacımızın namusunu koruyamayız. Çoluk çocuğumuzu zevkle gırtlaklarlar. Kendinizi düşünmüyorsanız ailenizi düşünün.

    Herkes akıllı olsun.




  • Çok doğru, erdoğan muhalifi olabiriz fakat bu ülkenin başkanını elin gavuruna satıcak kadar da hain değiliz. Tek sıkntı erdoğanın başkanlık sevdasının sıkıntılı olması.

    Yukarıda biri darbe ihtimalini getirmiş 15 temmuz darbe girişimini geçin o hain ve kahpece bir darbeydi.Gerçek ve milli darbe millet yeter artık dediğinde gelir ve bu ülkenin geleceği adına hiç iyi olmaz.AK partinin tedbirler alması patlamaları kaos konusunda daha çok çaba göstermesi gerekiyor.

    Milli birlik seferberlik deniliyorsa öncelikle başkanlık sevdasından vazgeçilmeli. 2 ye bölünmüş birbirine düşman halk ile seferberlik ve istiklal savaşı olmaz ırak libya suriye gibi birbirimizi yeriz anca.


    Gün birlik beraberlik günü sağduyulu olalım. Medyanın her dediğine inanmıyalım sorgulayıp araştıralım.Medya demek ilizyon demek insanları kutuplaştırma ve yozlaştırma demek
  •  Birlik olmamız gerekiyor !


    Bu herifle birlik mi olacağım Hadi ordan.
  • An itibariyle 05.01, 20.45 bir çok ozel televizyon komedi filmi koymakta. İnsanlarin yüzü biraz güler biraz havamız dağılır diye yapılmış diye tahmin ediyorum. Olsa da olmasa da tebrik ederim.
  • İşe başvurduğumda benim adımı silip rızkımı çalanlar yandaş ve yalamalar benden birlik beraberlik beklemesin.

    . Suriyelilere devlet hastanelerinin kapısını açıp beni hastaneye sokmayan GSS yi çıkarıp insanları borçlandıranlar benden birlik beraberlik beklemesin..
  • Yıllarca toplumun yarısına "Bunlaaar" diye her türlü hakareti et, tüm değerlerini aşağıla şimdi de millet niye birlik olamıyor? Niye acaba?

    Başımızda büyük bir felaket sarmalı var ama refleks olarak gerçekleşmesi gereken birliği sağlayamıyoruz. Değer miydi 3-5 oy için?

    İnancıyla, inançsızlığıyla, mezhebiyle, lideriyle durmadan ötelediğin, onuruyla oynadığın insanları buyur sen ikna et şimdi.
  • oh be ne güzel dünya dimi ? ülkenin kurucu değerlerine demediğini bırakma her türlü sözü söyle , sizle aynı düşünmeyenleri ötekileştir kendinden nefret ettir , sıkışıncada birlik olalım bizi bölemezsiniz diyin , sıkıntılar atlatılınca yine aynı şey


    Karakterli olun karakterli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matrixx7 -- 6 Ocak 2017; 12:42:34 >
  • Demokrasinin tanımı; Halkın kendi kendini yönetmesine denir.
    Öyle; oy verdim tamamdır ağam paşam durumu mevzu bahis değildir..

    Birlik olunacak ise; tam muhalefet olarak, yetkileri elinde bir mücevher edasıyla tutan, başı boşlukları ve dik başlı davranışları ile tüm yer yüzüne ün salmış dediğim dedik minvalinde takılan, hop oturup hop kalkan, saçma sapan argümanlar ile Türk milletine korku salma amaçlı gerekli-gereksiz her kim var ise düşman ilan eden ve bunun üzerinden adeta bir edebiyat usulü yapmaya çalıştıkları iğrenç, mide bulandırıcı ve bir o kadar tiksinç siyaset izleyen...

    bla bla bla bla... Yönetime karşı birlik olunmalıdır. Yönetime rağmen değil..

    Uzun lafın kısası, hiçbir kötülüğe ve kötü yönetime göz yumulmamasıdır.

    İşte gelinen sonuç.. 2016-2017 Türkiyesi.
  • eğitim bir sen inkılap ve atatürkçülük derslerini kaldırmak istiyor atatürkü eğitimden silecekler. eğitimi araplaştıracaklar.. atatürke dil uzatan kimse ile birlik olmam tek ölürüm cenazemi itler yer ama yine bunlarla aynı yerden cenazemi bile kaldırtmam
  • birilerinin önce insan olmasını öğrenmesi gerekiyor.insanları dinine , yaşam tarzına ,şehrine göre , tuttuğu partiye göre bir kalıba yerleştirmeyi vazgeçmesi gerekiyor.

    bu kafayla birlik olamayız, bize saygısı olmayanlara biz neden saygı duyalım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DeidaraSanji

     Birlik olmamız gerekiyor !


    Bu herifle birlik mi olacağım Hadi ordan.

    Arkadaşla aynı fikirdeyim hükümet köpekleri serbest bırakıp , taşları bağlamaya devam ederse , bu kargaşada bile hala ensar vakfına mal devrine çalışırsa birlikte olmaz , beraberlikte olmaz.

    Gidişat iyi değil acilen durumu görmeleri herkes için iyi olacak.




  • sosyal medya geldi mertlik bozuldu. arkadaş arkadaşı siyasi görüşünden dolayı kırmaya başladı. bunun sebebi sosyal medyadır. 100 tl veriyorun istediğini tt yapıyorsun. twitter geldiğinden beri saçma sapan toplumsal olaylar meydana gelmeye başladı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.