Şimdi Ara

Birşey İzlerken veya oynarken 15 saniyelik kasmasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Meraba Şimdi Facebookda veya yotubede video izlerken oyun oynarken (Cs1.6 vb) ilk 10-15 dk birşey yokken sonra acayip bi kasma oluyor 10-16 saniye pc donuyor ve mouse klavye kitleniyor saçma sapan kafayı yiyior çalışmıyor. ekran kartını degiştirdim sorun çözülmedi format attım düzelmedi.
    kasarken cpu ya baktıgimda %100 olmuş tu ve 10-15 saniye sonra düzeliyor demiştim. Sıcaklık 40-50 arası duruyor ne yapmam lazım lütfen yardım edin

    ÖZELLİKLER ; Ati Readon x1600
    2gb ram
    Amd Athlomn 64 x2 +5000 2.61ghz



  • Selamlar @HitmanA47,

    Öncelikle baktığın yer yanlış cpu çalışıyorsa cpu yu zorlayan birşey var demektir. Öncelikle virus ve zararlı yazılımlar için bir tarama yaptığını varsayıyorum eğer yapmadıysan MalwareByte kurup bir taramanı öneririm. Daha sonra ki sorun ise genelde böyle problemler bozuk hdd bozuk kısma geldiğinde windows un kapatmayayım hata vermeyim de bir şekilde okuyayım politikasından dolayı olabiliyor. Bunun için Hd Tune kurup healt sekmesinde sarı yada kırmızı bir ibare varmı varsa buraya kopyalarsan yorumlayabiliriz. Bu ikişeyi yaptıktan sonra dilersen birde badsector testi yapabilirsin. Badsector bu gibi durumlara sebep olabilir. Windows bu kısma geldiğinde ne yapacağını bilemez ya hata verir yada bir şekilde kurtarır ve devam eder.

    Kolay Gelsin..
  • XemreG X kullanıcısına yanıt
    Format Attım pcye + Hdd yi degiştirdim düzelmedi eski pcyi verdim artık onla oynuyucam yinede saol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.