Şimdi Ara

Bisiklet öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar uzun zamandır masa başı çalışıyorum hem spor amaçlı hem de doğa da gezmek için dağ bisikleti almayı düşünüyorum boyum 1.80 kilo 93 evimin olduğu yer 400 500 metre kadar rampa çıkıyorum yol toprak onun için disk fren almayı düşünüyorum bütçe olarak 1000 1200 tl arası düşünüyorum sizce hangi marka model almalıyım nette baktim kafam karıştı kullanan arkadaşlar ne önerirsiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Butcene gore ikinci el Carraro, Merida veya Whistle bulabilirsin. Mosso da var ama gerek servisi gerek de kadro yapisindan dolayi tavsiye etmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlginiz için teşekkür ederim peki 29 jant mı bakayım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle Decathlon'dan almamanı tavsiye ederim.
    Kilon fazla olduğu için ve jant telinin uzadıkça direnci azalacağı için 26" jant öneririm.
  • Diffarensiyel kullanıcısına yanıt
    Merhaba Decathlon'dan kastınız websitesi mi orada bwin marka var sanırım. 26 jant da çok küçük olmaz mı? Komik olmayayım :)
  • Evet mağaza veya siteden almamanı tavsiye ederim. Ben bakımları bırak kurulumu bile başka yere parayla yaptırmak zorunda kaldım.
    Kadro boyunu büyük seçersen sorun olmaz. 28'de jant telleri daha dayanıksız olur, akort ayarı yaptırmak ya da yeni jant almak sorun değilse 28 al tabi. 28 jantı ve lastiği de her yerde bulamazsın ayrıca.
  • 26 jant daha dayanikli 28 jant dayaniksiz diye bir sey yok. Jantin kalinligi ve tellerin tek ya da cift kat sarilimi ile alakalidir. 26 jant bana cocuk isi gibi geliyor...



    28 jant lastikleri her bisikletcide bulunuyor. Continental'in den Michelin'e Maxxis'den Schwalbe'ye kadar bir cok marka var...



    Decathlon market bisikleti satiyor...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence de bulunduğum yerde bir bisikletçiden almak ileride her hangi bir sorunda muhatap bulmak açısından mantıklı geliyor. Ama kafamı iyice karışık??
  • Çapı ve malzemesi aynı, uzunlukları farklı iki telin darbe dayanıklılığı aynıdır demek mi istiyorsun?
  • Diffarensiyel kullanıcısına yanıt
    Yol ve yaris bisikletlerinin %90'i 28 inch jant hem de tek katli sarim. Oyle olsaydi bu bisiklerin hepsi yolda dagilmasi gerekirdi...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar bisiklet bakar Ken 3 arkadaş daha almaya karar verdi dağ bisikleti alıp onunla başlayalım diyoruz ileride tur yapacak olur isek lastiklerini inceltiriz dedik marka olarak da kron xc 500 27 vites 27.5 jant karar verdik sizce nasıldır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yunus__48

    Merhaba arkadaşlar bisiklet bakar Ken 3 arkadaş daha almaya karar verdi dağ bisikleti alıp onunla başlayalım diyoruz ileride tur yapacak olur isek lastiklerini inceltiriz dedik marka olarak da kron xc 500 27 vites 27.5 jant karar verdik sizce nasıldır?

    Dağ bisikletinin jantlarını daha sonradan inceltmek mümkün ama bunun için yeninden jant ve göbek alman lazım. Göbek, dişliler ve disk fren rotoru genellikle uyumsuzluk yaratıyor. Bunun için de yeni dişli ve rotor alman gerekebilir. Dağ bisikleti daha ağır olduğu için lastiğin patlamaya karşı dirençli kevlar tip olmalı ve jantlar çift kat sarım dayanıklı olmalı. Bu da nereden baksan sana 500 - 600 TL'den aşağı tutmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Victor Branco -- 11 Şubat 2017; 22:15:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.