Şimdi Ara

Bisiklet seçimi hakkında bilgi sahibi olanlardan tavsiye istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese iyi günler.
    Ben 1,74 boyunda 79 kiloda birisiyim. Bu zamana kadar mtb bisiklet kullandım fakat şehir içerisinde mtb hem ağır hem yorucu oluyor. Bu yüzden bir tane güzel kaliteli, yol gibi zayıf ince tekerlekleri olmayan ve mtb gibi ağır olmayan hafif ama kuvvetli bir 3000 tl fiyat bandında bir bisiklet arıyorum. Bisiklet kullanımım iyi ve bakımlarını tam yaparım. O yüzden alacağım bisikleti iyi almak ve tek almak istiyorum. Ben çok yoğun bisiklet kullanan birisiyim. Her yere uzak-yakın demeden bisiklet ile gidiyorum. Ben biraz araştırmalarım sonucunda istediğim bisikletin cyclocross tipinde olduğunu anladım hem güçlü he hafif hem hızlı fakat hangi marka hangi model alacağım konusunda yardım bekliyorum. Çevremdekiler her türlü markayı öneriyor veya önermiyor karasız kaldığım için buradan yardım istiyorum. Lütfen gerekli bilgisi olan arkadaşlarımdan tavsiye bekliyorum şimdiden teşekkürler.







  • Bozuk yola girmeyecekseniz ve sehrinizin ana yolları çok bozuk değilse yol bisikleti alabilirsiniz. Teker konusunda ince olmamasını neden istiyorsunuz? Cyclocross bisikletler bildiğim kadarıyla biraz daha yüksek fiyatlı oluyor, tabii isteklerinize göre uygun bir bisiklet almanız önemli

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 3 bin bandında ikinci el Cyclocross bulabilirsin. Şunu da söyleyeyim daha çok ulaşım amaçlı kullanacaksan rahat etmeyebilirsin. Sürüş pozisyonu baya sportif çünkü. Ben kırsalda yaşadığım için toprak ve stabilize asfalt yolarda 30-40km arası fitness ve gezi amaçlı sürüşler yapıyorum. Dağ bisikleti gibi hantal değil daha hafif ama onun kadar konforlu da değil ayrıca her türlü bozuk yola girebiliyorsun. Benim sana tavsiyem şehir bisikleti tarzını araştırman.

    Bir fikir oluştuması için aşağıya Cyclocross yarışlarından bir video koydum.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.