Şimdi Ara

Bisiklet seçiminde öneri tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu aralar bi heves içinde gidiyorum range araç vs derken şimdi de bisiklet sardım turlara felan gideceğim arkadaşlar sizlerden ricam 4 model arasında kaldım sipariş vericem fakat seçim yapmak bi hayli zorlandım sizlerden öneri bekliyorum sadece 4 model içinden ..

    Salcano EFES V 26 Jant Bisiklet (2015)

    Salcano HECTOR MD 26 Jant Bisiklet (2015)

    Salcano NOVA V 26 Jant Bisiklet (2015)

    Salcano HECTOR 26 Jant Bisiklet (2015)







  • Şahsen kendimde nova var ama bendekinin rengi değişik, özellik olarak veya sürüş olarak bir değişiklik varmıdır bilmiyorum sizin yazdığınız nova ile arasında.
    Hector vardı bir arkadaşta, görüntü olarak hiç sevmemiştim, nova daha iyi kalıyordu hector yanında.
    Ancak bu arka vites attırıcının vidası tekerin miline değilde resimdeki gibi altta kendi özel yerine takılıyor, efes te de öyle gördüm.Sık sık gevşiyordu vidas, gevşediği zamanda vitesi 1'e veya 7'ye attırınca zincir atıyor ve çok fena şekilde sıkışıyordu.Hatta en sonunda vida yine gevşemiş farketmedim, vites attırıcı janta girip yamuldu, yamukluğunu düzeltmeye çalıştım, acaba oldumu diye taktım, sonra birdaha janta girdi.2 sefer girdi, 3. de o yuvası yamuldu aşağıya doğru, düzeltmeye uğraştım ve düzeltemedim.Çok moralim bozulmuştu, öldü dedim bisiklet.Yeni vites attırıcı taksam, yuvası yamuk ve çalışmayacak.Belki bir daha girecek janta.
    Köydeydi bisiklet o zamanlar, şimdi istanbula getirdik, mekanizma aldık ve tekerin miline taktık.Şu an sorunsuz çalışıyor.
    Belki bendekinin bir sorunuydu vidasının gevşemesi, ama şu an bisiklet alsam nova' ve efes inki gibi vites attırıcı takılandan almam.Hector'un takış şekli olanlardan alırım.
    Novanın sürüşünü çok beğendim.Hala da kullanıyorum.tavsiye eder misin dersen, eğer vites attırıcının vidası gevşemeyecekse evet tavsiye ederim :)
    Bir de boyunuz 1.70 veya üzerindeyse hector ve novayı tavsiye etmem.Çok kısa kalıyor boyları.Şahsen ben novanın koltuğunu full kaldırıp kullanıyorum, biraz görüntü kirliliği oluyor sanırım.




  • Sadece 4 bisiklet arasından demişsiniz ama size önerim aluminyum kadro bir bisiklet almanız ve sadece on masası suspansiyonlu olsun. Sizin belirlediğiniz 4 model ile tur yapmaya kalksanız hiç zevk alamazsınız. 20 kilodan aşağı değil sizin belirlediğiniz modeller. Salcano ng 650 filan onlara bakmanızı tavsiye ederim. Belirlediğiniz fiyata göre bir model önerdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Link atarmisiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.70 boyum tam simdi nasil uapim siz biseler onerin o halde @tvhdmuaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben yazdığın 4 bisiklet hakkında bildiklerimi söyledim.Hafif olması daha iyi bisikletin, arkadaşın dediği modele bak istersen.Fazla bilmiyorum çünkü

    En son ben bisikletlerle ilgilenirken (tamir falan yapıyorduk) en fazla 24 vites bisiklet gördüm.Son zamanlarda toptancıda arka vitesin 8'lisini görmüştüm.Şimdi 9'lusu falan çıkmış galiba :)
    Ne günlerdi.
    Neyseki hala bisikletim var


    Edit: 28 jant bile çıkmış



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tvhdmuaz -- 30 Nisan 2015; 16:31:40 >
  • ben ng650 öneriyorum. indirim bekleyerek 500 e mal edebilirsiniz. bu arada bisikletplus tan kesinlikle alışveriş yapmayın. ellerinde olmayan bisikleti satıyorlar. ben ilk önce burdan aldım bisikleti 1 hafta beklettiler ürün tedarik edeceğiz diye. stokta var görünen ürünü bide. bir hafta sonra aradım bir hafta daha bekleyin diyince Allahtan iptal ettim. sonraki hafta aradım yine yoktu ürün.

    sirkeci yurt bisiklet i tavsiye ederim fiyatta güzellik yapıyolar hep.
  • Salcano NG 650 26V 26 Jant Dağ Bisikleti Siyah/Kırmızı 2015

    26 inc serısı standart dı mı 24 ınclık ufaklarından ?

    Mekanik disk fren mı v tıpı mı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Infin1ty -- 1 Mayıs 2015; 1:15:57 >
  • Tur için daha iyi yol almak için gerekenler

    Düz maşa
    V fren
    İnce ve dişsiz lastik
    En az 26 jant büyüklüğünde tekerlek

    Ng650 yerine city fun 70 modeli bakılabilir çünkü

    2 kilo daha hafif bu ciddi bir ağırlık
    Ng650 zoom maşa kalitesiz ve ağır bir maşa çoğu kullanıcı şikayetçi
    Mekanik disk tur için gereksizdir fazladan ağırlık yapar ve bakımı daha uğraştır bunu mekanik disk kullanıcısı olarak söylüyorum
    Kalın ve Dişli lastikler hızlanmayı ve rahatlığı etkiliyecektir

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.