Şimdi Ara

Bisiklet ve Aksesuarları sıcak fırsatları (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.897
Cevap
229
Favori
162.989
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Norvexses

    Arkadaşlar benim bisiklet başına max. 1300₺ bütçem var. Kız arkadaşımla beraber arabanın arkasına koyup istediğimiz yerde bisiklet kullanmayı düşünüyoruz. Katlanabilir bisikletlere baktım ve sahil yolları dışında başka bir yerde kullanmak zor olduğunu öğrendim ama bagaja koyabilme avantajı ve toplu taşımadaki avantajı çok büyük. Sizden fikir ve tavsiye istiyorum, katlanabilir bisiklet ve normal bisiklet önerebilir misiniz? 2 el olarak bisikletini satmayı düşünen varsa ilgileniyorum.
    yakın zamanda kardeşime aldık katlanır bisiklet. Carraro flexi 108 aldık. 2019 model altus vites takımı var 8 vites. Kullandığı malzeme kalitesi de güzel. Kesinlikle tavsiye ederim. Bahsettiğin 1300 e almak zor, belki gecen sene alınırdı. Kurdan dolayı su an sapıtmıs fiyatlar. 2. el bakmak lazım, bisikletcilere git değiştirmek isteyen oluyor, belki denk gelir. Dahon pahalı bir ürün ama carraro ile arasında fark göremedim, o farkı anlayacak kadar profesyonel değilim ya da. Bana kalırsa Brempton die bi marka var, o daha şık fiyatı 1650 euro. ama dahon ile carraro 2sine de bindim ben fark göremedim.




  • Arkadaşlar sağlam bisikleti bağlamak için aparat önerebilir misiniz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Awsful

    Google dan ozelliklerine baktigimda 26 Jant bir MTB kullaniyorsun diye anladim. Eger yine MTB bakacaksan Carraro Big bakabilirsin.

    Sehir/Tur bisikleti istersen de, Carraro Sportive, Mosso Legarda, Cube Touring, Giant Escape... serisinden bisikletler bakabilirsin. Bu noktada senin isteklerin ve butcen onemli. Carraro Sportive 227 kullanmistim fiyatina gore iyi bir bisikletti, butceyi biraz daha yukseltirseniz Giant Escape ler var, Onlarda fiyat performans olarak iyi bisikletlerdir.

    Alıntıları Göster
    aslında giant escape güzel ancak ben disk frenli olmasını özellikle istiyorum




  • quote:

    Orijinalden alıntı: darnglove

    aslında giant escape güzel ancak ben disk frenli olmasını özellikle istiyorum

    Alıntıları Göster
    Disk fren, bisikletin fiyatini biraz yukseltir ama yinede uygun fiyatlara disk frenli bisiklet bulabilirsin ;)
  • fiyat performans olarak ikinci el 1500 tl civarında orta üst segment arasında 26 jant üzeri ve disk frenli marka model tavsiyelerini rica ederim
  • Katlanır bisikletin şahı strida dır 😉 bu arada gecen sene kendimi tutamayip aldıgım ve kullanmadan depoma koydugum tilt 100 ü forumdaşıma aldıgım güzel fiyata verebilirim .evde 4 bisiklet fazla oldu 🤔 p.m atabilirseniz . 799 tl ye almıstim .su an ayni fiyata veririm .(benim isler hep zarar hep zarar 😁)
    Katlanir hakkindaki nacizane tavsiyelerim :
    Mutlaka avrupa bir marka olsun yerli uretim yurdun mali lakin hepsi çin malı .örnek bir salcano izmir ile suya girdinizde salcano izmire siz iskenderuna ucarsınız.
    Katlanir bisiklet ile metroya bineyim kolayca sürükleyeyim istedigim yere tasiyayim derseniz sıralamanız strida.brompton.giant half way vs kalite markalardan gider avrupa bir markada tilt gibi biter .diger yerli urunlrin katlanmasi bir arabaya sıgdırma olayıdır sadece .son olarak bence (bu markalarin hepsini kullandim nerdeyse )katlanir bir bisiklette vitese cok ihtiyaciniz yok .aslında ne kadar ekipman o kadar katlandıginda agirlik demek .bana kalsa kontra olsun frenleri bile sökmek lazim ki katlandiginda 8 kg falan olsun ki metroya vs bindiginizde egilip bukulmeyin tasidigigizda .vites konusunu cok aratmiyor hafif kücük lastik kücük aynakol vs gayet iyi kaciyorlar cok dik yokusta yol bisikleti iyi gider katlanir bisikletin birinci konusu onu katlandigi zaman nasil tasidiginizdir ki bence cantaya koyup tasiyorsaniz onu ilk çöpe birakin .lastikler bagimsiz olarak katlandiginda sürüklenebilmeli .salcano izmir gibi modellerde bu olmaz.tilt ve dahon vs gibi markalarin degismez ozelligi dir .birde katlandiginda bir formu olmali darma duman kolu bir tarafa bacagi bir tarafa giden katlanir bence dagılır bisiklettir katlanır degil .strida cok iyi lakin pahali yedek parca sıkıntı
    .brompton kral ama cok pahali lakin el yapımı muhtesem bir seydir .giant her bisiklette benim favorim helal olsun adamlara .tilt serisi decathlon sebebiyle garantide uzaydır .adamlar 2 sene bindiginiz bisikleti geri cagirip size yeni bir bisiklet dahi verebilir .inanilmaz. şimdilik tecrübelerimi aktarmaya calıştım .herkese iyi pedallamalar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sehir bisikleti tarzı bir bisiklet almak istiyorum, eskiden beri bisanı biliyorum ondan almak istiyorum ama hep 1000 lira civarı, 600'ler civarına fırsat vs ile düşer mi ya da başka iyi bir marka önerebilir misiniz? Teşekkürler.
  • bayguru B kullanıcısına yanıt
    Geçen gün moi avm de tilt 100 ü 899 tl ye satıyorlardı. Vitessiz oluşu epey yorucu olur falan dediler. Almaktan vazgeçtik. Siz kullanınız mı? Artısı eksisi nedir acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi günler çocuğuma denge bisikleti aldım 2 yaş kask tavsiyeniz var mı nereden alabilirim.
    Not Erdoğanlar bisikleti tavsiye etmiyorum yanlış ürün gönderiyorlar iadede sıkıntı çıkartıyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Branda önerisi olan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rasmus61 kullanıcısına yanıt
    Fiyati guzelmis teshirde olunca bazan iniyor .su an 999 olmasi lazim . Bisiklet hafif ve yormuyor ..surekli dik yokus olan yerde zaten 28 jant vitesli alsaniz daha iyi olur bence. Katlanir bisiklette vites hem agirlik hemde bakım maliyetlerini arttiriyor .sobucta hepi topu 6 veya 7 vites cok fazla farkettirmuyor lakin kilo ve kullanicaginiz etap bu formulu etkilese de ben vitessiz modeli denemenizi tavsiye ederim .vitesli ve vitessiz katlanir modelleri kullanmis biri olarak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğaya zarar vermeyen güzel bir yağlayıcı.

    https://www.formulaxstore.com/xcp-green-one
  • Corelli marka kullanan, bilgisi ya da deneyimi olan bir arkadaş var mı acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burası sıcak fırsattan cok bısıklet bolumu gıbı kullanılıyor. muhabbetınızı bısıklet bolumunde yapar mısınız lutfen. her seferınden acaba sıcak fırsat mı dustu dıye bakıyorum ama yuzum dusuyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: patronizm

    İzmir de olup bisiklet, parça vs almak isteyenler olursa yardımcı olmaya çalışırım.
    izmirde şehir içi kullanım için 2 adet toplam 3000 tl bütçe ile bisiklet arayışındayım
  • mirana1 M kullanıcısına yanıt
    Corelli bisiklet yetkili satıcısı yüz yardımcı olmaya çalışayım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıcak muhabbetler olarak konu başlığı değiştirilmeli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boş muhabbet etmeyin ya. Admin blokla bunları

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene aldığım tilt 120 yi eski arabamın bagajında tüm yaz taşıdım harika oldu araba fluence di bagaj malum. Arabayı İ20 ile değiştirdim bagaj boşken sorun yok sığıyor ama yazın valizler ile mümkün değil taşıma aparatı almak istiyorum tavsiye sıcak fırsat var mı? Bir de bu aparatlar ne kadar güvenli yani uzun yolda molada veya bir iki saatlik park esnasında nasıl olacak?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bayguru B kullanıcısına yanıt
    Kilolu insanlar için önerebileceğiz bisiklet var mı 100 kilo için.fırsat

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.