Şimdi Ara

Bitcoin Bulut Madencilik (2.5 aydan sonra kar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
4
Favori
4.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba arkadaşlar, bitcoin madenciliğine başladım, bir fırsat olduğunu farkettim ve detayları sizlerle paylaşıyorum.

    Bulut madencilik firmalarından, hangisini seçtiğimden, ne kadar yatırdığımdan ve ne kadar kazandığımdan bahsedicem.

    Başlamadan önce önemli not: Piyasada çok fazla ponzi olan fakat bulut madencilik yapıyoruz diyen websitesi var. Aşağıda verdiğim firmaların hepsi işini düzgün yapan ve şeffaf olan firmalardır. Bahsettiğim firmalar dışında yatırım yapacaksanız çok iyi araştırmanızı öneririm.

    Öncelikle bulut madencilik firmalarından biraz bahsedelim.

    İlk sırada bulut madencilik piyasasını elinde tutan genesis-mining var. Genesis-mining'in bukadar iyi olmasındaki sebep bitcoin bulut madencilik kontratlarının açık uçlu olması. Aynı zamanda çok şeffaflar adamlar elektrik soğutma giderlerini en aza indirmek için madencilik sistemlerini İzlanda'da kurmuşlar. Buradan madencilik merkezlerinin videosunu izleyebilirsiniz. Gel gelelimki bu muhteşem firmanın elinde bitcoin madencilik kontratları tükenmiş durumda. Görünüşe göre uzunca bir sürede açılmayacak. Bir ara pre-order'a açılmıştı insanlar 4 ay sonra başlayacak kontratlar için bile hücum ederek stokları bitirmişti.

    İkinci sırada hashing24.com var. Bu cloud mining firmasıda oldukça güvenilir ve dünya çapında çok fazla müşterisi bulunuyor. Bunların kontratları 36 ay oluyor ve bakım ücretleri biraz daha düşük. Fakat hashing24 tede alınabilecek bir kontrat yok çünkü tüm stoklar bitmiş, pre-orderlar dahil!

    Üçüncü sırada hashnest.com var. Neden hashnest? Çünkü hashnest bulut madencilik firmasının ana firması ant-miner üreticileri. (Antminer cihazlar bitcoin madenciliğinde kullanılıyor.) Fakat hashnest'tede stoklar bitmiş durumda.

    Gördüğünüz üzere insanlar bu işin ne kadar karlı olduğunu anlamış durumdalar ve akın akın kontrat satın alıyorlar. Youtube'da bu konu hakkında biraz araştırma yaparsanız insanların yüz binlerce dolar bağladığını görebilirsiniz.



    Sırada ki firmamız Hashflare. Hashflare'da piyasada çok bilinen bir firma. İnstagram, twitter, facebook hesaplarında herşey şeffaf. Şirketlerinin konumları, veri merkezlerinin konumları belli. Şimdiye kadar mağdur olan hiç bir kullanıcı yok. Günlük olarak ödeme yapıyorlar, parayı yatırdığınız andan itibaren bitcoin kazmaya başlıyorsunuz. İnsanların özellikle hashflare'ı bu kadar sevmelerinin sebebi ödeme aksatmıyor. Hashflare'ın kontratları 1 sene. Yani siz kontratı aldığınızdan itibaren süre başlıyor, günlük olarak kazancınız hesabınıza yatıyor ve siz yatırdığınız rakamı hemen hemen 2.5 ayda çıkarmış oluyorsunuz.


    Kazancınız günlük bitcoin olarak hesabınıza yatıyor, günlük bakım ücretini otomatik kesiyor. Alt limite ulaştığınız zaman kazancınızı cüzdanınıza çekebiliyorsunuz.

    Çekim başına komisyon 0.0007 BTC'dir. Dolayısıyla kazancınıza göre zamanı belirlemek size kalmış.
    Alt çekim limiti şuanda 0.0107 BTC 'dir.

    Ne kadar kazanacağınızı belirlemek sizin elinizde dolayısıyla alt limite ne zaman ulaşırsınız bir şey diyemiyorum ben şu halde 1 - 2 ayda çekebiliyorum.


    Referanslı kayıt olmak için tıkla (Arkadaşlar bu linkten kayıt olursanız pool seçimlerini, nasıl kazanç arttırabileceğimizi birlikte tartışır birlikte kazanırız.)

    %5 İndirim kodu; Hf17PROF5

    Refsiz link

    Hashflare'a $195 dolar ile 1.3TH güç alarak işe başladım. 1.3 TH güç için kazanç tablosu şu şekilde;
    Bitcoin Bulut Madencilik (2.5 aydan sonra kar)


    Normalde yatırdığınızı çıkarmanız bu kadar hızlı olmuyordu, bitcoin 4-5 bin dolarken kullanıcılar 5-6 ayda yatırdıklarını çıkarabiliyorlardı fakat bitcoinin son zamandaki fırlayışından sonra bulut madencilik çok karlı bi iş haline gelmeye başladı. Yukarıdaki verdiğim tahmini kazanç tablosundaki kazancı şuanki bitcoini usd ye çevirerek veriyor. Yani ben kazarken bitcoin 20 30 bin dolar civarlarına ulaşırsa benim kazancımda haliyle katlamaya devam edecek. Hala stokları tükenmemişken ve bu fırsat devam ederken $1000 lık güç daha satın alacağım.

    Hashflare'a yatırım yapalı 5 gün oldu kazanç şu şekilde;
    Bitcoin Bulut Madencilik (2.5 aydan sonra kar)


    Hashflare'da günlük tutmak için bir youtube kanalıda açtım. Haftalık olarak durum güncellemesi ve ara ara güç arttırmaları yaparken videolar çekip yüklemeye devam edeceğim takipte kalabilirsiniz;



    Twitter'danda takip edebilirsiniz;https://twitter.com/BitcoinAvcisi

    Hashflare instagram;https://www.instagram.com/hashcoins/
    Hashflare twitter;https://twitter.com/hashflare
    Hashflare facebook;https://www.facebook.com/HashFlare


    Sorularınızı sorunlarınızı yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım.

    ---------------------------------


    Önemli edit; Arkadaşlar yoğun talepten dolayı olsa gerek 10GH birim fiyatını 1.50 dolardan 2.20 dolara çekmişler. Bu şu demek oluyor, yatırdığımızı 60 günde alırken şuan 90 günde alıyoruz. Bitcoin artmaya devam ederse bu süre yine kısalacak. Aynı zamanda stoklarınında tükenmek üzere olduğunu belirtmişler. %5 indirim koduyla stoklar bitmeden güç almakta fayda var gibi.
    Stoklar bitmeden referanslı kayıt olmak isterseniz tıklayın ve ilk alımda geçerli kullanabileceğiniz %5 indirim kodu; Hf17PROF5
    Refsiz link
    Planı aşağıdan görebilirsiniz;

    Bitcoin Bulut Madencilik (2.5 aydan sonra kar)


    ---------------------------------

    Şöyle bir yazı yayınlamışlar;https://blog.hashflare.io/hashflare-2-0-to-infinity-and-beyond-bc735053936a



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LivinLaVida -- 1 Ocak 2018; 23:10:23 >







  • Buraya gelip sistemi kötüleyenler (piramit, Allah akıl versin, buna mı kaldınız) genelde bankada kıytırık bir vadeli hesapta bir kaç kuruşu olan insanlardır veya hiçbirşeyi olmayıp sadece sisteme karşı gardını çekmiş olanlardır.
    Evet Allah akıl vermiş araştır öğren diye, aklını kullan diye vermiş yani. Kafaların içindeki beyaz akışkan bir krema değil beyin bu.
    O şahsın dediği kyros, kairosdur bir zamanlar bunlar piyasada şu kadar bu kadar kazanıyoruz diye fink atıyorlardı bilgisayarının bir bölümünü kairos denen bir şeye kiralıyorlarmış kairosta iş yaptığı firmaların bilgilerini dünya çapında bilgisayarlarda depoluyormuş Allah akıl vermiş büyük firmalar bilgilerini kendileri koruyamıyorda senin kıytırık celeron işlemcili 1mbps down 512kbps up hızı olan internettinle mi depolayacak akıl var mantık var yani. Gerçi her uyarıma rağmen bir arkadaş gitti girdide para alamadan kairos battı.
    Öncelikli sorunumuz ponzi nedir, ne demektir?
    Önümüze gelen herşeye ponzi demek ve dışlamak doğru mudur?
    Şu anda detay maxinet var piyasada aynı kairos gibi çalışıyor, parayı veriyorsunuz size bir pc gönderiyorlar değeri 200-300 lira.
    Pcyi netinize bağlıyorsunuz (aynı kairos gibi) pc kendi başına reklam döndürmeye başlıyor (kairos mantığı) günlük 8 saat açık bırakıyorsunuz gelsin dolarlar (aynı kairos gibi)
    İş yerimde uyarıma rağmen bu işe girmiş, parayı görünce etrafında kandırabildiği herkese "sistemi" överek (genelde buna sistem terler çünkü ponzi sistemlidir) alt üyesi yaptı, kendine gelen paralarla da sürekli yakınları adına yeni paketler aldı ancak yakınlarına ait olan işlemleri kendi kontrol ediyor.
    Geçen hafta bizim büroya gelerek yeni katılımcılar kazanmak istesede arkadaşları uyarıp kesinlikle girmemeleri gerektiğini söyledim, devlete stopaj adında vergi ödüyoruz bu yasal bunda sakınca yok deniliyor ve yemi yutacak yeni sazanlar arıyorlar.
    Çok şey anlattık ama birşeyi hala gözden kaçırıyorsunuz, oda ponziler genelde bölgesel olmuşlardır. Ponzilerin ödeme ağı sığdır dünya çapında faaliyet göstermeleri zordur.
    Gelelim kripto paralara.
    Kripto paraların kendi içerisinde de ponzi olanları vardır, binden fazla kripto para türemiştir ancak yabancı ülke traderları scam ve ponzi konusunda türk traderlardan çok daha bilgili o yüzden genelde bilcointalk gibi sitelerde araştırma yapmakta fayda var. Şu anki bir kripto paranın (ponzi olmayan) değeri tıpkı değerli madenlerle aynı statüde değerlendirilebilir.
    Bulut madencilik konusunda da birçok scam ve ponzi siteler mevcut ancak yukarıda bahsi geçen sitelerde bulut madencilik yapmak şu an için en güvenilir tercihlerdir. Kimse bu bulut madencilik sitelerinin ne zaman kapanacağını kestiremez, yapılan her yatırım içerisinde bir takım riskleride beraberinde getirir. Ekonomide hiçbir yatırım risksiz değildir, risksiz yatırım olsaydı herkes ona yönelirdi.
    Bulut madenciliğe yapılan yatırımlar ayrıca bitcoine yapılan direk yatırımlardan daha da risklidir, çünkü yatırımı uzun vadeye yaymış durumda oluyorsunuz, uzun vadeye yapılan yatırım; zaman içerisinde yatırımın değerini kaybetme, yatırımdan kazanımın giderek düşmesi gibi başlıca nedenle kendini amorti etme süresi giderek uzar.
    Burada bilgili bir tartışma ortamı oluşturmak varken, tek bir mesaj yazarak ponzi demek veya yatırımda bulunana Allah akıl versin demek benim cahilliktir.
  • Neden sistemin olumsuz yanlarını da yazmıyorsunuz ?
    başkasına bir soru sordum cevap vermedi.bu şekilde aldatmaca oluyor ve insanlar uzak duruyor.

    ponzi dedikleri olay da bu.


    mesela parayı çekebilmek için kaç btc kaç dolar olması gerekiyor ?

    bu işlem ne kadar devam ediyor ? yani verdiğiniz 200 dolar ile bir yıllığına mı kiralamış oluyorsunuz sistemi yoksa süresiz mi ?


    *sonuçta bu adamlar da sistemde biriken para gözlerine yeterli geldiği zaman şalteri kapatıp gidecekler değil mi ?
    haşfleyr için 3 yıldır açık diyorlar ama.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

    Neden sistemin olumsuz yanlarını da yazmıyorsunuz ?
    başkasına bir soru sordum cevap vermedi.bu şekilde aldatmaca oluyor ve insanlar uzak duruyor.

    ponzi dedikleri olay da bu.


    mesela parayı çekebilmek için kaç btc kaç dolar olması gerekiyor ?

    bu işlem ne kadar devam ediyor ? yani verdiğiniz 200 dolar ile bir yıllığına mı kiralamış oluyorsunuz sistemi yoksa süresiz mi ?


    *sonuçta bu adamlar da sistemde biriken para gözlerine yeterli geldiği zaman şalteri kapatıp gidecekler değil mi ?
    haşfleyr için 3 yıldır açık diyorlar ama.

    Olumsuz yanları dediğiniz şeyler olması gereken şeyler. Eğer ki ponzi olsaydı inanın olumsuz olarak tabir ettiğiniz şeylerin hiç birisi olmazdı :)

    Çekim başına komisyon ve alt çekim limiti dolar ile değil btc ile belirlenir.

    Çekim başına komisyon 0.0007 BTC'dir. Dolayısıyla kazancınıza göre zamanı belirlemek size kalmış.

    Alt çekim limitinide arttırdılar. Arttırmalarının sebebi insanlar ufak işlemlerle networku meşgul ediyorlardı. Alt çekim limiti şuanda 0.0107 BTC 'dir.

    Konuda yazmıştım, bu işlem 1 sene devam ediyor yani siz 1 seneliğine kiralıyorsunuz.

    *Hayır bu adamlar şalteri kapatsaydı çoktan kapatırlardı, sitede milyon dolarlar dönüyor. Youtube'da araştırırsanız insanların ne kadar büyük meblağlar ile bu işi yaptıklarını göreceksiniz. insanlar ellerinde 300TH gibi rakamlar tutuyorlar.

    Dolayısıyla bir sisteme ponzi demeden önce benim yaptığım gibi bir araştırma yapmanızı öneririm

    En basitinden youtube'da bulduğum bir video. Arkadaşın güç satın alımlarını yukarıda ve daha önce çektiği bitcoinleri aşağıda görebilirsiniz.https://i.hizliresim.com/8NJORV.png
    Bir başkası;https://i.hizliresim.com/vJqG3v.png



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LivinLaVida -- 15 Aralık 2017; 11:42:10 >




  • LivinLaVida kullanıcısına yanıt
    bunları başta yazman lazımdı işte hocam. onu demek istiyorum.

    şu anki kurla para 700 lira civarı olmadan çekilemez. bu!


    5 günlük kazancım diye liste atmışsınız mesela. 60 lira mı yapıyor ? yani günlük 12 lira mı kazıyor ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 15 Aralık 2017; 11:35:27 >
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Bu yüzden mesela ben 1 - 2 ay sonra çekebilicem paramı. Daha büyük yatırım yapsaydım daha kısa sürede de çekebilirdim.

    5 Günlük kazancımın toplamını konudaki 5 günlük işlem resminde son işlemin yanındaki bakiyede görebilirsiniz. Toplam bakiyeniz sitede kontrol panelinizde görülebiliyor. Site şuan bakıma girdi açılınca dilerseniz onuda atarım fakat rakam aynı :)


    Ortalama 14 dolar kazanmışım 5 günde evet onuda dolar kuru ile çarparak görebilirsiniz.


    Edit; Site bakımdan çıktı bakiye aşağıda;
    Bitcoin Bulut Madencilik (2.5 aydan sonra kar)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LivinLaVida -- 15 Aralık 2017; 12:17:54 >




  • LivinLaVida kullanıcısına yanıt
    daha kısa sürede tamamlayan paket nedir ?

    sitesine bakıyorum anlaşılır bir açıklama yok.


    Kyros tan farkı ne ki ? onda bilgisayar açık kalıyordu kendimiz kazıyorduk sadece.
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Daha kısa sürede tamamlayan paket diye bir seçenek yok. Siz daha fazla güç alırsanız dolayısıyla daha hızlı alt limite erişebilirsiniz. Kendimden örnek vereyim, $1050 daha yatırım yapıcam. Toplam gücüm 8.3 TH olacak. Aylık $636 getirisi olacak. Giderleri çıktığımızda aylık ortalama 550 dolar net karım olacak. Bu demek oluyor ki ben 1 hafta içerisinde zaten çekim emri verebilirim.

    Kyros ne bilmiyorum fakat, bilgisayarınız açık kalıyorsa siz başkalarına kiralıyor olabilirsiniz. Pek mantıklı gelmedi. Bulut madencilikte adı üstünde, adamların cihazları var siz bu cihazlardan bitcoin kazmak için güç kiralıyorsunuz ve sizin kazım gücünüzün kazdığını hesabınıza günlük geçiyorlar. Bakım ücretlerini günlük kesiyorlar dolayısıyla siz sadece bakım ücreti veriyorsunuz herşeyiyle onlar ilgileniyo. Tabi bizim paralarla tam olarak napıyorlar bilmiyorum ama bence cihazlara yatırım yaparak yeni makinalar alıp sürekli büyüyorlar. Win win yani.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LivinLaVida -- 15 Aralık 2017; 12:0:17 >




  • Bitcoin Bulut Madencilik (2.5 aydan sonra kar)


    2TH/s Olarak girdim bakalım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exodusium -- 15 Aralık 2017; 13:18:48 >
  • exodusium kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LivinLaVida

    Hayırlı olsun hocam.

    Referans olunca ne veriyor?



    Arkadaşlar var düşünen. Ben Kayıt olup onlara referans olursam bir miktar Coin mi veriyor yoksa onların her kazdığı Coin için bir yüzde mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo


    quote:

    Orijinalden alıntı: LivinLaVida

    Hayırlı olsun hocam.

    Referans olunca ne veriyor?



    Arkadaşlar var düşünen. Ben Kayıt olup onlara referans olursam bir miktar Coin mi veriyor yoksa onların her kazdığı Coin için bir yüzde mi?

    Tek sefere mahsus ilk para yatırma miktarından %10 veriyor. Profit teamler var onlara özel indirim kodları var, beni şans eseri yabancı bir arkadaş profit teame aldı.

    %5 indirim kodu var profit teamlar kendi alt referanslarıyla paylaşıyorlar, benim kodumla üye olup indirim isteyenler bana yazabilirler. Kodun kullanım limiti sınırlı, o yüzden genelde paylaşmıyorum.

    Edit; İndirim kodunu konuda paylaştım. Kısıt yokmuş.

    Bu arada referans gelirini %50 - %50 paylaşanlar var öyle bir teklif sunabilirsin. Örneğin $100 yatırdı, $10 alırsın. $5 'ını geri arkadaşına verirsin gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LivinLaVida -- 18 Aralık 2017; 21:11:41 >




  • 1,5 dolarlık mı 7,5 dolarlık mı alacaz bitcoin için
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LivinLaVida


    quote:

    Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo


    quote:

    Orijinalden alıntı: LivinLaVida

    Hayırlı olsun hocam.

    Referans olunca ne veriyor?



    Arkadaşlar var düşünen. Ben Kayıt olup onlara referans olursam bir miktar Coin mi veriyor yoksa onların her kazdığı Coin için bir yüzde mi?

    Tek sefere mahsus ilk para yatırma miktarından %10 veriyor. Profit teamler var onlara özel indirim kodları var, beni şans eseri yabancı bir arkadaş profit teame aldı.

    %5 indirim kodu var profit teamlar kendi alt referanslarıyla paylaşıyorlar, benim kodumla üye olup indirim isteyenler bana yazabilirler. Kodun kullanım limiti sınırlı, o yüzden genelde paylaşmıyorum.

    Bu arada referans gelirini %50 - %50 paylaşanlar var öyle bir teklif sunabilirsin. Örneğin $100 yatırdı, $10 alırsın. $5 'ını geri arkadaşına verirsin gibi.

    kardeş konuyu detaylı anlattığın için 100 dolardan senin referans ile girdim bakalım sisteme hayırlısı olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeWD@Li -- 18 Aralık 2017; 14:39:33 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ersin07

    1,5 dolarlık mı 7,5 dolarlık mı alacaz bitcoin için

    1.5 dolara 10GH kazım gücü alınabilir fakat 1 yılda ortalama 10 dolar kazanırsınız, fakat 10 dolar alt çekim limitini karşılamaz. Dolayısıyla bakiyenizle siteden 1 yıl daha 10 dolarlık kontrat alarak uzatabilirsiniz. Size önerim bütçenizi biraz daha arttırmanız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SeWD@Li


    quote:

    Orijinalden alıntı: LivinLaVida


    quote:

    Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo


    quote:

    Orijinalden alıntı: LivinLaVida

    Hayırlı olsun hocam.

    Referans olunca ne veriyor?



    Arkadaşlar var düşünen. Ben Kayıt olup onlara referans olursam bir miktar Coin mi veriyor yoksa onların her kazdığı Coin için bir yüzde mi?

    Tek sefere mahsus ilk para yatırma miktarından %10 veriyor. Profit teamler var onlara özel indirim kodları var, beni şans eseri yabancı bir arkadaş profit teame aldı.

    %5 indirim kodu var profit teamlar kendi alt referanslarıyla paylaşıyorlar, benim kodumla üye olup indirim isteyenler bana yazabilirler. Kodun kullanım limiti sınırlı, o yüzden genelde paylaşmıyorum.

    Bu arada referans gelirini %50 - %50 paylaşanlar var öyle bir teklif sunabilirsin. Örneğin $100 yatırdı, $10 alırsın. $5 'ını geri arkadaşına verirsin gibi.

    kardeş konuyu detaylı anlattığın için 100 dolardan senin referans ile girdim bakalım sisteme hayırlısı oldum.

    Gördüm hocam çok teşekkür ederim hayırlı olsun. Tek seferlik geçerli %5 indirim kodu vardı bu alımda kullanmamışsın diğer alımlarda kullanabilirsin hem kodu hemde pool seçimlerini özel mesaj olarak atıyorum.




  • LivinLaVida kullanıcısına yanıt
    hocam cüzdan olarak öneriniz var mı ?

    online cizdanlar site kapanırsa yok mu oluyor tamamen ?

    eğer öyleyse kağıt cüzdan oluşturup oraya atmak istiyorum, mantıklı mıdır sizce de ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

    hocam cüzdan olarak öneriniz var mı ?

    online cizdanlar site kapanırsa yok mu oluyor tamamen ?

    eğer öyleyse kağıt cüzdan oluşturup oraya atmak istiyorum, mantıklı mıdır sizce de ?

    Cüzdan olarak blockchain wallet 'ı öneriyorum hocam. Tabi online walletlarda site kapanırsa bitcoinlerde gider fakat blockchain zaten bitcoinin başı diyebiliriz, dolayısıyla blockchain wallet en güvenilir online wallet bana göre. Online wallet'a güvenemezseniz software walletlarda var kullanabileceğiniz.

    Alternatif cüzdanlar;https://bitcoin.org/tr/cuzdaninizi-secin
    Blockchain cüzdan;https://blockchain.info/




  • quote:

    Orijinalden alıntı: LivinLaVida


    quote:

    Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

    hocam cüzdan olarak öneriniz var mı ?

    online cizdanlar site kapanırsa yok mu oluyor tamamen ?

    eğer öyleyse kağıt cüzdan oluşturup oraya atmak istiyorum, mantıklı mıdır sizce de ?

    Cüzdan olarak blockchain wallet 'ı öneriyorum hocam. Tabi online walletlarda site kapanırsa bitcoinlerde gider fakat blockchain zaten bitcoinin başı diyebiliriz, dolayısıyla blockchain wallet en güvenilir online wallet bana göre. Online wallet'a güvenemezseniz software walletlarda var kullanabileceğiniz.

    Alternatif cüzdanlar;https://bitcoin.org/tr/cuzdaninizi-secin
    Blockchain cüzdan;https://blockchain.info/

    kağıt cüzdan önermez misiniz hocam ?

    en garantili yol diyorlar, tabi kağıt kaybolmadığı sürece.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo


    quote:

    Orijinalden alıntı: LivinLaVida


    quote:

    Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

    hocam cüzdan olarak öneriniz var mı ?

    online cizdanlar site kapanırsa yok mu oluyor tamamen ?

    eğer öyleyse kağıt cüzdan oluşturup oraya atmak istiyorum, mantıklı mıdır sizce de ?

    Cüzdan olarak blockchain wallet 'ı öneriyorum hocam. Tabi online walletlarda site kapanırsa bitcoinlerde gider fakat blockchain zaten bitcoinin başı diyebiliriz, dolayısıyla blockchain wallet en güvenilir online wallet bana göre. Online wallet'a güvenemezseniz software walletlarda var kullanabileceğiniz.

    Alternatif cüzdanlar;https://bitcoin.org/tr/cuzdaninizi-secin
    Blockchain cüzdan;https://blockchain.info/

    kağıt cüzdan önermez misiniz hocam ?

    en garantili yol diyorlar, tabi kağıt kaybolmadığı sürece.

    Kağıt cüzdan hakkında hiç bir fikrim yok hocam ne desem yalan olur. Bence blockchain en güvenlisi.




  • Bu işlere tamah etmeyin. Sonu hüsran olur.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.