Şimdi Ara

Bitcoin fiyatı 2 yıl sonra 50 bin doları geçti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bitcoin fiyatı 2 yıl sonra 50 bin doları geçti
    Kripto para yatırımcısının yıllardır düşe kalka devam ettiği macerada önemli bir eşik daha geçildi. En son 2021 Aralık ayında 50 bin dolar üzerinde işlem gören Bitcoin 2 yılı aşkın bir sürenin ardından yeniden 50 bin dolar seviyesinde.



    Bitcoin yatırımcısının yüzü güler mi?



    Ocak ortalarından bu yana devam eden ve yatırımcıyı endişeye sevk eden düşüş trendi sona ermiş gibi gözüküyor. Geçmiş dönemde yavaş yükselip hızlı düşen Bitcoin artık yavaş düşüyor ve hızlı yükseliyor.



    Ayrıca Bkz.Bitcoin fiyatı yeniden 48 bin dolarda



    Şubat ayı başından itibaren yeniden güç toplayan Bitcoin fiyatı teker teker önemli dirençleri kırdı ve akşam saatlerinde 50 bin doların üzerine çıktı. Ethereum da yükselişe ayak uydurarak 2600$ seviyelerini test etti.



    SOL, AVAX, LINK, ETC, ARB, SUI, KAS, TIA, ORDI gibi önemli projeler de yükselişini sürdürdü. Kripto para piyasasının toplam değeri 1.86 trilyon dolara ulaşırken günlük işlem hacmi de 62 milyar doları geçti.




    Kaynak:https://coinmarketcap.com/







  • Uzun vadeli elinde tutanların kazandığı adeta kenarda köşe kalan paraların kullanılabileceği bir yatırım alanı( malesef böyle) demek gerekiyor.

    BTC'yi öyle bir duruma getirdiler ki 200bin$ dahi olsa belirli profiller dışında alan olmayacak. istedikleri hep buydu çıkış ve iniş dönemlerinde dönen olaylara bakın istedikleri gibi piyasayı yatırıp kaldırıyorlar. kenarda köşede umursamadan tuttuğunuz paranızı bu alana taşıdıktan sonra yine unutabiliyorsanız son 10 yılda milyoner olabilirdiniz, gelecekte de durum aynı olacak.
    Daha sağlam tutucular için BORSA tek seçenek.

  • mehmet_clk M kullanıcısına yanıt
    arkadaş her yer yatırım uzmanlarıyla doldu artık

  • 50 bin $, 50 bin $ değil artık. 2 senede %7 değer kaybetti.

  • 2 yıl önce 50 bin dolardan alanlar varmış demek ki.

  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt

    Sonuna YTD yazmamışım, cevap hakkı doğdu.


    Yazıda belirttiğim istatistiğe bakabilirsiniz eksik varsa söylersiniz, fakat dediğiniz gibi piyasa sosyal medya her yer aslında kendi çapında ekonomist ve uzman dolu, yine bunların ne kadar isabetsiz atış yaptığını son 7-8 yıllık yazılarını tahminlerini bulup karşılaştırmak mümkün, sıkılmadan hala atıp tutanları pas geçip şu yazdıklarıma cevap olarak yazdığınız cümleye ne desem bilemedim.


    Kripto .okuna para yatırmak en başından beri kenarda köşede paranız varsa ve bunu da koyunca unutabiliyorsanız mantıklı diyorum, kaç sene önce kızıp bitrexten > kaçış transferi için kullandığım 0 zamanki 4800TL karşılığı DOGE şuan 650-700bin seviyesindedir herhalde, efendi efendi kızıp bozmayıp tutsam şuan kendi çapında bir hikaye olurdu, gidip o parayı kenarda tutup beklettim 19cent'ten Ripple aldım hali ortada, yazımda sizin yazdıklarınızı hakedecek bir yatırım uzmanlığı yok başka kapıya lütfen... :)





  • Millete 60K dan BTC çaktılar bakalım bu sene ne kadardan çakacaklar. Ama eskisi kadar para bol değil. Pandemide Amerikalı Coni 1K lık çekleri her ay kriptoya gömüyordu o da yok artık. Bakalım fiyatı nereden döndürecekler. Heyecanla izliyorum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.