Şimdi Ara

Bitcoin fiyatı 25 bin dolar seviyesine çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bitcoin fiyatı 25 bin dolar seviyesine çıktı
    Geçen yılın büyük skandalları ve dolandırıcılıklarıyla darbe alan kripto para piyasası yeni yıl ile birlikte yavaş yavaş toparlanmaya başladı. Özellikle FED faiz artışlarında yavaşlama ve global ekonomide toparlanma emareleri tüm dünya borsaları gibi kripto para piyasasını da etkiliyor.



    Bitcoin fiyatı neden yükseldi?



    Bitcoin geçtiğimiz hafta 2300$ seviyesine kadar çıkmasına rağmen artık gelenek haline gelen ABD enflasyon artış haberine odaklandığı için 21600$ seviyesine kadar satışlarla geriledi. Çekirdek enflasyon beklentilerin bir miktar üzerinde gelmesine rağmen yatırımcı tercihini kripto paradan yana kullandı.



    Ayrıca Bkz.FAST limiti 20 bin TL'ye yükseldi



    14 Şubat ile birlikte hızlı bir yükselişe geçen Bitcoin fiyatı borsalarda 24930$ seviyelerine kadar çıktı. Piyasanın toplam değeri 1.1 trilyon dolar olurken günlük hacim de 75 milyar dolar oldu. Ethereum fiyatı 1683$ seviyesinde iken XRP de 40 cent oldu. Bu ay özellikle ABD Ticaret Komisyonu’nun borsalar üzerinde baskı kurması Bitcoin fiyatının yükselmesini de engelliyor.




    Kaynak:https://coinmarketcap.com/







  • eşşeği önce kaybettirip sonra bulduruyorlar.
    60-65 bin hatta onu geçtim 40-45 bin dolar seviyelerinden geldi buralara.
    45 binden alan yarıyarıya zararda.

  • Dünya piyasalarında acayip bir resesyon bekleniyorken BTC nin yükselmesi bana pek inandırıcı gelmiyor. Ben hala BTC nin bu fiyatlarda nasıl tutulduğuna şaşırıyorum. İlginç bakalım ne olacak?

  • 16dan girenler karda.olan gene altına gümüşe oldu.

  • Ben 2013 den beri takip ediyorum bu piyasayı, kendimce risk ödül oranını ölçüp alım yapıyorum yakınlarımada alabilirsiniz diyorum. herseferinde ucuzken kesinlikle almak istemeyen hatta beni alaya alan yakınlarım coinler 10 kat fiyatlandıktan sonra hangi coini alayım diye arayıp sormaya başlıyor. bende o vakit satıyorum.

  • Kısa yoldan zenginlik peşine düşmeyin sonra perişan olursunuz öncekiler gibi

  • Çin yasakladı kurtulduk. Amerika da yasaklasa da kurtulsak.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ortalama 20 bin dolar civarı maliyetle 40 bin TL civarı alım yaptım. Yaklaşık 3 ayda %25 den fazla kar var. Seçime kadar borsanin yatay veya aşağı gideceğini düşünüyorum. Dolar Euro nün seçimden sonra ciddi düşeceğini düşünüyorum. Şuan kripto para kazanmak için alternatifsiz. YTD tabi ama bitcoin Haziran ayında 50 bin civarı olacak. Sonra yil sonuna kadar 35 bin seviyesine bir geri çekilme yaşayacağını sonra da 2024 hazirana kadar 120 bin dolar olacağını düşünüyorum. Tokatlanmaya doymayanlar var diyenler de o dönem 120 bin dolar seviyesinden bitcoin alıp %80 civarı paralarını kaybederler. Tarih tekerrürden ibaret. Tekrar söylüyorum ytd. Tamamen kendi fantazi dünyam ve geleceğe not. 2024 Haziran'da bu.mesaj tekrar okunacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • froce1903 kullanıcısına yanıt

    Halving'e güvenme. Halving öncesi ATH, Halving ve sonrası düşüş gelebilir. Herkes Halving'de yükseleceğini düşünüyor. Piyasayı tam terse yatırma yeri.

  • labtek38 kullanıcısına yanıt

    Rahat ol. Çin, Hong Kong'u öne sürüyor şu anda. Bir süre sonra da açarsa şaşırırsın. Ayrıca sen niye rahatlıyorsunki?

  • Fenomenon kullanıcısına yanıt

    Parasının tamamını tepede koyan için doğru. Bütün piyasalar öyle. Bak koskoca Tesla grafiği. BTC biraz fazlası. Düşünsene Tesla


    Bitcoin fiyatı 25 bin dolar seviyesine çıktı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.