Şimdi Ara

Bitcoin fiyatı 63 bin doları da geçti, eşi görülmemiş yükseliş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bitcoin fiyatı 63 bin doları da geçti, eşi görülmemiş yükseliş
    Kripto para piyasası yeni yılın ilk günlerinden itibaren yatırımcıları büyük bir heyecanın içerisine sokmuş durumda. 40 bin dolar seviyelerinden başlayan yükseliş dalgası birer birer tarihi dirençleri kırarak yoluna devam ediyor.



    Bitcoin fiyatı rekora gidiyor



    Henüz haftanın başında 50 bin dolar seviyesini zorlayan Bitcoin sadece 2 gün içerisinde yüzde 30 civarında yükseliş yaşayarak 64 bin dolar seviyelerine doğru yaklaştı. Bitcoin spot ETF ürünlerine ise 7 milyar dolardan fazla giriş yaşandı.



    Ayrıca Bkz.Bitcoin rekora koşuyor, 57 bin doları da geçti



    Henüz önemli bir gelişme veya haber olmadığı için yatırımcılar Bitcoin yükselişine temkinli yaklaşıyor ve keskin bir düzeltme bekliyor. Ne var ki Bitcoin her zaman olduğu gibi şaşırtmaya devam ediyor ve direnç üstüne direnç kırıyor.



    Piyasanın toplam değeri 2.3 trilyon dolar olurken Bitcoin hakimiyeti de yüzde 53 civarında gerçekleşti. Ethereum ise 3400$ sınırında biraz hızı kesilmiş durumda. Yatırımcı bu yükselişin nerede duracağını merakla bekliyor.




    Kaynak:https://coinmarketcap.com/currencies/bitcoin/







  • Ülkelerde ki ekonomik kriz sebebi gerçek para gidiyor yerine sanal para geliyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bakalım web3 ve nft gibi neler ile insanları soyacaklar

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • milleti cekmek icin, 50 ye duser yakında

  • Yarılanma yaklaşıyor fiyatlama yapıyor. Yarılanma olsun fiyat uçuruma düşebilir ama ne olacağı halving sonrası belli olur.

  • dumura uğrayan çok var bitcoinden ben yıllar önce hızlı olduğu zamanda iken 35-40 bin al sat ile kazanmıştım ,ama çevremde çok mağdur var.

  • 1881-1938 kullanıcısına yanıt

    Alakası yok. Amerika da fed faiz indirim beklentisi olduğu için ilgi kripto paraya kaydı. Fed eğer faizi yükseltirse btc nanay olabilir. YTD


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu bitcoinle ilgili çıkan makaledeki uydurma isim (Satoshi Nakamoto) ile ilgili bir dava var, adamın ortaya çıkması (ne kadar doğru bilinmez) ve uzun süredir olan durgunluk bitcoine olan güveni Fed kararı ile de tazelemiş görünüyor. Ama ne kadar böyle gider bilinmez, ben biraz daha yükselip buralarda gezineceğini, çok sonra düşeceğini düşünüyorum. Davanın olumlu sonuçlanması gerçek fikir sahibinin olması anlamına gelir bu biraz daha yükseltir bence.https://www.dunya.com/dunya/satoshi-nakamoto-efsanesi-aydinlaniyor-haberi-717482



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yimmasabi -- 29 Şubat 2024; 2:47:23 >




  • yimmasabi kullanıcısına yanıt
    O adam Satoshi değil. Hasta bir sahtekar :) Bir bok çıkmaz o davadan.

  • quote:

    Henüz önemli bir gelişme veya haber olmadığı için yatırımcılar Bitcoin yükselişine temkinli yaklaşıyor ve keskin bir düzeltme bekliyor. Ne var ki Bitcoin her zaman olduğu gibi şaşırtmaya devam ediyor ve direnç üstüne direnç kırıyor.


    Bitcoin belirli bir zümre tarafından yönetilmektedir. Planlara göre, belirli dönemlerde para girişi veya çıkışı sağlanıyor.

  • Blackrock gibi devasa fon yönetim şirketleri müşterilerinin talepleri doğrultusunda fiyata bakmaksızın tepeden btc alımları yapıyorlar, satan da çok az olduğu için arz şoku durumu oluşuyor ve bugünlerde gördüğümüz büyük yükselişlere sebep oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Portraitclub kullanıcısına yanıt

    faiz artsa dahi BTC'nin güçlü duracağına eminim. Zira daha önceki faiz düşüşü beklentiyi karşılamadığı durumlarda altın vb. emtialar düşerken BTC artışına devam etti.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar cahilliğime verin ama bitcoin yükselmesi tekrar madenciliği tetikler mi? Bitcoin fiyatı 63 bin doları da geçti, eşi görülmemiş yükseliş  veya madencilik ekran kartları için tümüyle bitti mi?

  • ''He he. Bitcoin balonu patladı abii yeaaaaaa''

  • Altcoin boğasını da bekliyoruz. Henüz orada pek hareket yok. Meme token diye dalga geçtiğimiz pepe x3 yaptı bir kaç günde veya floki de yardırıyor.

    Sanırım altlardan bir kaç yıldır topladıkları btc'leri yukarıdan satıp halen ucuz kalan sağlam altcoinlere gömüp bir vole de oradan vuracaklardır. Ondan sonra oradan da tepeden çakıp yeni bir ayı sezonunu açarlar.

  • Enflasyon var henüz yükseldi sayılmaz. Siz asıl faiz indirimleri ve QE arttığında görün. Hala ayıdayız diye BTC almayana da geçmiş olsun. Nazar etmeyin daha çok çalışın metrik ve dinamikleri öğrenin.

  • por favor kullanıcısına yanıt

    Hocam bu ralli 2021 rallisine pek benzemiyor. Bu sefer durum farklı. Bitcoin ETF leri onaylandığı için kurumsallar ciddi bir şekilde bitcoin talebinde bulunuyor. Aynı kurumsallar altcoinlere bu ciddiyette talepte bulunurmu bilinmez. Dünya çapında bir kurumsal şimdi gidipte SHIB coine yatırım yapacak hali yok ya ? Yani anlatmak istediğim 2021 yılındaki rallideki gibi oransal olarak altcoinler bitcoine göre daha az artabilirler. Benim şahsi fikrim bu yönde.

  • Bevkon kullanıcısına yanıt

    Ben de bir zamanlar şu köpekli, şaka tokenlarını bile ciddiye almazdım.

    Balinalar, fonların böyle şeylere girmediklerini 10-15 tane sağlam, alt yapısı, projesi olan coinlerde olacaklarını düşünürdüm.

    pepe nin 4 günlük toplam işlem hacmi 3,9 milyar usd

    shibanın sadece 24 saatlik işlem hacmi 829 milyon usd (540 milyonluk hacim binance'de)

    bu kadar hacmi asla bireysel işlemler yapamaz.

    maksat para kazanmak değil mi ?

    Babalar, balinaların senaryosu neyse o oluyor. Burada teknik de işlemiyor. O senaryoya doğru zamanlama ile girip çıktığında kazanıyorsun. Yoksa küçük batırımcı olarak kalıyorsun.

  • por favor kullanıcısına yanıt
    Aslında doğru diyorsun hocam. Bakalım bu boğa sezonunda hangi coinleri yürütecekler.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • GryAsl G kullanıcısına yanıt

    Hocam dediğin gibi olsaydı alt coinlerde beklemezdi. Kaç gün oldu bu yükseliş alt coinler kış uykusunda kalmış gibi. Dediğim gibi bu yıl fed için faiz indirimi beklentisi var. Ve bu beklenti çok yüksek eğer indirime giderse bizim gibi ülkelerde döviz yukarı yönlü olabilir aynı şekilde altında. Tabi YTD




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portraitclub -- 29 Şubat 2024; 19:12:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.