Şimdi Ara

Bitexen'e kanmayın!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar size son 3 gündür yaşadığım bitexen saçmalığın anlatıyorum. Bu konuyu okumadan sakın bitexene ne kayıt olun ne de para yatırın!


    Öncelikle bitexeni instagram'da gördüm baktım herkes memnun falan. Çiguli Taner'i falan geçtim dark mizah sayfaları bile paylaşıyor. Dedim bu işte bir iş vardır. Bulaşmayayım. Sonra merakıma yenik düştüm. Gittim kayıt oldum. Baktım kimlik belgesi ve ikametgah istiyor. Onu da verdim sonra bana 2 exen verdiler. Çekeyim dedim olmuyor. Minimum 5 exen olmalı diye uyarı verdi. Sonra bir akrabamı daha davet kodu ile kayıt oldurdum. O da tüm bilgilerini verdi. Üstüne üstlük işlem yapabilmek için minimum 1 tl yatırmak gerekiyor. İkimiz de 1 tl yatırdık. Neyse 1 tl yatırınca bana da davet ettiğim için 2 exen daha geldi toplam 4 exenim oldu. Tabii yine try çekimi yapamıyorum. Sonra baktım bir exen coin 21TL dedim ki 1 tane daha alayım 5 exenim olsun sonra tryye çeviirp çekerim. Sitesine falan baktım. Araştırdım ama hiçbir yerde bulamadım. Olayı sonra anladım. Minimum 5 exen satın alınabiliyor. Yani 100TL yatıracaksınız ve 5 exen coin daha alacaksınız TL çekebilmek için. Sonra artık uğraşmak istemedim ve harcadığım 22TL ile kaldım. Hesabımı kapatmak ve tüm bilgilerimi silmek istediğime dair e-posta attım ve destek talebinde bulundum. Hiç cevap vermediler. Canlı desteğe yazdığım mesajlara bile 1-2 gün geçse dahi cevap vermiyorlar. Şikayetvar'a yazdım. En sonunda oradan cevap verdiler. O da hazır, yapmacık cevaplardan. Dediğim gibi. Ben bir hataya düştüm siz düşmeyin. Kimse kimseye bedavadan para vermez. Hiçbir şey olmasa adamların ellerine bilgileriniz düşüyor. Ben 3 kuruş kazanayım diye elimdekinden oldum. Siz yapmayın.








  • 5 exen verdiklerinde 70 lira çektim aynı gün içinde. ama tabi güvenilir olduklarını göstermez bu

  • quote:

    Orijinalden alıntı: kangaetemo

    5 exen verdiklerinde 70 lira çektim aynı gün içinde. ama tabi güvenilir olduklarını göstermez bu

    hocam ben konumda da belirttiğim gibi şuandan bahsediyorum Şu son 3 gündür. 2 exene düşürdüler eyvallah ama benim canımı sıkan şeffaf olmamaları! Adam gibi yazın bak şu kadar yatırabilirsin minimum şu kadar çekebilirsin falan diye.

  • Söylediklerinden hiçbir şey anlaşılmıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Verdiğim bilgileri ve hesabımı silin dediğin zaman sadece silindi gözükecek bilgilerin yine onlarda kalacak.

  • 70 80 lira için millet kimliğini ikametgahını paylaşmaya ne meraklıymış ya

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabi adet 21 tl küsür olunca herkes üşümeye başladı sitenin başına. Değil 22 tl, 100 tl bile verseler kişisel bilgilerimi asla bir siteye yüklemem.


    Kısa zaman içinde kendini 5 e katlayan bir coin var. Nedense içimden birilerinin gözünü boyayıp büyük bir vurgun yapacakları geçiyor.

  • Biz diyince enayi oluyoruz, bulaşmayın sıkıntı çıkacak dedik millet yüzümüze çemkirdi.

    Konu sahibine demiyorum ama bu savunanları göreceğim ben.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Talimatları okumadan bilmeden bi işe kalkışmışı olmayınca da kaybettim diyorsun. Bahsettiğin her şey sitede yaziyordu 5 lirayken 600 lira yatirdim 1800 yapıp cektim hiç de sorun yaşamadım. Asıl takılman gereken konu cevap vermediler 3 exen mis 5 exen mis degil nelere takılman gerektiğini ben sana sıralayayim

    - Her ay coin yakacaklarını söylediler. Sitede bangır bangır temmuz ayında coin yakılacak deniyor. Bu temmuz ayinda bu exen 50 kurus da olsa 1 lira da olsa yukselecek demek. Peki yükseleceği garanti olan bi para birimi o ay içinde neren düşer?? Madem yükselecek kimse mi ulan arkadas bu yukselecekmis alayim da kenarda dursun demiyor? Belli ki elinde yuksek miktarda coin bulunan balina sayisi inanilmaz derecede fazla ki kalan herkesten fazla manipulasyon yetenekleri var.

    -Normalde borsada doğanın kanunu gibi bir şeydir. Hacim yükseldikce fiyat artar. Bu şu demektir. Bir mala rağbet arttıkça o malın fiyatı artar. Ama ne hikmetse exen coin de hacim arttikca fiyat sıklıkla dusuyr. Bu bir elmayı birsktiginizda yere değil havaya digru hareket etmesi gibi bi sey.

    -Bitexen yaraticilarinin exen coin icin harcadiklari toplam meblağ 7 milyon tl civarinda (yakilan coin dahil yani ceplerinden cikmayan parayi da saydigimizda) buna karsin bu parayi 15 milyon exen hacmi ile bazi hesaplar yaptigimizda exen coin in fiyati 35-55 kuruş arası olmalı. Nereden çıktı bu 20 tl?? Yoksa çok ciddi borsa manipulasyonu içerisindeler mi???

    Geçen haftalarda yaklasik 2 hafta boyunca ne telefonlara ne canli sohbete ne maillere cevap verdiler bir sure alım satım yapılamadı Ayrıca kimlik bilgilerinin çalındığına (satıldığı) dair soylentiler duyulmaya baslandi.

    Bu balon patlamadan son yakimin ardindan parasi olan çeksin ve bu borsadan ciksin...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben paramı ****de 3’e katladım sen olayı anlamamışsın adamlara lf ediyosun orasını bilemem.
    borsada forexte işlem yapabilmen için zaren kimlik bilgilerin gerekli. Bu o kadar büyük bir şey değil yani insanlar abartıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hesabı kapatmamak için ellerinden geleni yapıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.