Şimdi Ara

Bitirme Projesi İçin Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben mühendislik öğrencisiyim ve seneye son senem. Bitirme tezi için yabancı hoca ile çalışmak istiyorum ama bunda tam emin değilim. İngilizce seviyem iyi değil ama tezi yabancı hocadan alırsam ister istemez ingilizce seviyemin gelişeceğini düşünüyorum ama bir yandan da bu olmazsa bitirme tezi olmazsa başaramazsam okul uzayacak diye de korkuyorum. Kafam biraz karışık fikirlerinizi bekliyorum :)



  • :) valla bu nasıl bir üniversite bilmiyorum, ama hoca öyle özel ders verir gibi seninle ilgilenmez, doktora ve belki(!) master öğrencisiyle biraz fazla ilgilenir çünkü ucunda bilimsel yayın vardır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: seyfi84

    :) valla bu nasıl bir üniversite bilmiyorum, ama hoca öyle özel ders verir gibi seninle ilgilenmez, doktora ve belki(!) master öğrencisiyle biraz fazla ilgilenir çünkü ucunda bilimsel yayın vardır.
    Demek istediğim hocayla illa bir iletişime geçeceğim konuşup derdimi anlatacağım bundan bahsediyorum tabi ki çocuk değiliz kimse bizle öyle ilgilenmez ama sonuçta bir fikir alışverişi bir şey yapmamız gerekiyor bundan bahsediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Berk0ay B kullanıcısına yanıt
    işte o kadar ilgiyle ingilizcen gelişmez

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.