Şimdi Ara

Bitki Yetiştirebileceğiniz Botany Manor 9 Nisan'da Çıkacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
7
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  ''
     
    Dikkat çekici görselliği ve ilgi çekici manzaralarıyla karşımıza çıkmaya hazırlanan bu yapım 19. yüzyılda geçen bir macerayı bizlere sunuyor ve burada dilediğimiz şekilde bitki yetiştiriciliğine adım atmaya hazırlanıyoruz. Oyun elbette minimal bir şekilde karşımıza çıkmaya hazırlanırken, diğer taraftan yetiştirmemiz gereken bilgi türleri bulunuyor. Bu bitki türlerini etkilediğimiz şekilde keşfedebiliyor, evimizi ve bahçemizi dilediğimiz şekilde dekore edebiliyor, araştırmalar yapabiliriz.
     
    Oyunda aynı zamanda bunları yaparken, diğer yandan çeşitli bulmacaları çözmeye hazırlanıyoruz. Oyunda farklı bulmaca içerikleri bulunuyor ve bu içerikleri çözmek için elbette bazı noktalarda kendi zekamızı kullanmamız gerekiyor ve bunları çözerek etkileşimli bir yapı içerisinde yer aldığımıza aktarabiliyoruz. Emekli bir botanikçi olarak geri aldığımız yapımda gizemli unsurlarla karşılaşabiliyor, ideal bir yaşam alanı oluşturmak için elimizden geleni yapıyor, araştırmalara konu oluyor, evimizi ve bahçemizi dilediğimiz şekilde keşfedebiliyoruz ve emekli bir botanikçi olarak geri aldığımız burada Arabella Greene adındaki bir karakter olarak oynayabiliyoruz. Unutulan bitki örtüsünü tekrardan diriltebileceğimiz ve tekrar buralara yaşam verebileceğimiz bu yapımda etrafın ne kadar yeşil olduğunu görebiliyor, saksıdaki ağaçları ve bitkileri büyütmek için elimizden geleni yapıyor ve farklı farklı hamlelerle beraber bu bitkilerin hızlı bir şekilde büyümesini ve meyve vermesini sağlayabiliyoruz.
     
    Sağlıklı bir şekilde büyütebileceğimiz bu bitki türleri elbette oldukça değişkenlik gösterebiliyor. Her bitki türünün burada farklı şekillerde ihtiyaçları yer alıyor ve bunları karşılamak için de farklı etkileşim unsurlarıyla beraber karşılaşıyoruz. Olayısıyla oyunda yer aldığımız süre boyunca tüm bu unsarlara dikkat etmemiz gerekiyor ve bunlarla beraber de oyunda Hilal ile işimize ilerleyeceğini biliyoruz. 19. yüzyılın İngiltere'sinde geçen bu yapım içerisinde kendi bahçemizi istediğimiz şekilde keşfedebilir, araştırabilir ve kendi ideal yaşam alanımızı bulmak için burada araştırmalarla dolu bir gün geçirmeye hazırlanıyor ve emekli bir botanikçi olarak da bu keşif unsurlarına ve bulmaca içeriklerine adım atmaya hazırlanıyoruz.
     
     
     
    Bulmaca ve macera içerikleri elbette ilgi çekici detayları bünyesinde barındırıyor ancak burada oldukça fazla beklenti içerisine girmemek gerekiyor çünkü oyun bağımsız bir geliştirici tarafından bizlere sunulacağı için hem grafik anlamında hem de görüntü anlamında ve içerik anlamında da büyük beklentilere girmemek lazım. Bu tarz oyunlarda düşük beklentilerle giriş yaptığımız zaman rahatlatıcı bir deneyim elde edebilir, etrafımızı saran bu yeşilliklerle beraber kendi botanik bahçemizi kurabilir ve sırtımızı yaslayacağımız güzel bir deneyimle karşılaşabiliriz. Dolayısıyla bu tarz oyunlar için beklentileri düşük tutmakta ve oyundan çıkan her bir onu söyler içinde sürpriz bir şekilde karşılaşmakta fayda var diyebiliriz.
     
    Diğer taraftan oyunda farklı farklı gizemli unsurlar bulunuyor ve bu gizemli unsurları açığa çıkarmak için de yeni bitki türlerini keşfetmek durumunda kalıyoruz. Aynı zamanda kendi bahçemizi araştırabileceğimiz ve kendi evimize de güzel bir şekilde yeşillendirebileceğimizi yapıp da kırsal bir çevrede yer alıyor ve bu kırsal çevreye dilediğimiz şekilde araştırmaya başlayabiliyoruz. İngiliz malikanesini keşfedebildiğimiz ve aynı zamanda bu arazi araştırabildiğimizi yapımda 19. yüzyıl İngilteresi'ne geçiş yapıyoruz. Burada yaptığımız hamleler oldukça önem arz ediyor ve tarihi konulara da burada aynı zamanda merak salıyoruz.
     
    Bilimsel keşiflerin yapıldığı bu yüzyıl dolayısıyla biz de kendimizi bu araştırmaların içerisinde bulabiliyor, bu araştırmaları dilediğimiz şekilde yapabiliyor ve bu araştırmaların ne kadar çok bilimsel olduğunu burada kanıtlamak durumunda kalıyoruz. Oyunda yer aldığımız süre boyunca bu konu olmayla beraber çeşitli bitki türlerini araştırabiliyor, yeni bitki türlerini burada ortaya çıkarabilir ve hatta yaptığımız araştırmalarla beraber bitkileri hızlı büyüten iksirleri de burada hazırlayabiliyoruz.
     
    Araştırmaları konu olabileceğimiz ve bu araştırmaları dilediğimiz şekilde yapabileceğimiz bu yapımda eksiksiz bir tarihi İngiliz malikanesinde yer alıyor. Bu malikaneyi dilediğimiz şekilde keşfedebilir ve etrafında neler olup bittiğini öğrenmeye çalışıyoruz. Keşiflerle beraber neler olup bittiğini öğrendikten sonra elbette burada kırsal çevrenin nasıl olduğunu aktarmamız gerekiyor. Keşfedilecek burada çok sayıda odanın, bahçenin, bölgenin ve çevrenin bulunduğundan bahsedebilir ve aynı zamanda sürekli olarak etkileşime girebileceğimiz durumların olduğunu da aktarabiliyoruz.
     
    Steam sayfası açık durumda ve dilerseniz Steam sayfası üzerinden istek listenize ekleyebilir ve çıkış yaptığı gün bir bildirim alabilirsiniz. Oyun 9 Nisan tarihinde piyasaya sürülecek ve botanik bahçesi severler için güzel bir deneyim sunmayı istiyor. Bahçe ve bitki türleri ile beraber uğraşıyorsanız, bu oyunu bir göz atmanızda fayda var diyebiliriz.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.