Şimdi Ara

Bitmesi Gereken 10 Oyun Klişesi Dosya Konusu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • +1 Kime göre, neye göre ? Daha iyi bir fikriniz varsa buyrun söyleyin. Gizlice gitmek gereken yerde tabii ki adamı bayıltıcaz, sabun yapmaktan iyidir. Yeni fikirleriniz varsa ona göre bir şey anlatıp dosya konusu açın. Misal, bayıltmak yerine (bize böre) böyle bir şey olması lazım gibi.. Biz de okuyalım. Ya da oyun stüdyolarına mail atın, ulaştırmaya çalışın aklınızda yenilikçi bir şey varsa.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihathalitt -- 20 Eylül 2014; 19:04:20 >
  • oooo Talha abi habere bakıyorum da, sana mario hakkında dediklerimi dikkate almışsın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cihathalitt

    +1 Kime göre, neye göre ? Daha iyi bir fikriniz varsa buyrun söyleyin. Gizlice gitmek gereken yerde tabii ki adamı bayıltıcaz, sabun yapmaktan iyidir. Yeni fikirleriniz varsa ona göre bir şey anlatıp dosya konusu açın. Misal, bayıltmak yerine (bize böre) böyle bir şey olması lazım gibi.. Biz de okuyalım. Ya da oyun stüdyolarına mail atın, ulaştırmaya çalışın aklınızda yenilikçi bir şey varsa.


    aynenn
  • burada anlatılanların çoğunu ben seviyorum be :)
  • 8 numara kesinlikle katılıyor, oyunlarda yapmaktan nefret ettiğim tek görev olduğunuda belirtiyorum. Biri yada birileri sizi bizde giderdik ama işimiz var hadi sen git hallet klişesiyle bi yere gönderiyorsa orda kesinlikle bi i..nelik vardır demektir ve mutlakada oluyor anasını satayım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.