Şimdi Ara

Bitmeyen haksızlık

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
51
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • https://forum.donanimhaber.com/bitmeyen-haksizlik-taraf-tutma-sinsilik--156878974#156880627

    konusunda da yazılı olduğu gibi etkisisüren sorunlardan bahsettik ama bu konu bile hiç. çekinilmeden siyasi sözler sarf eden bir yönetici tarafından kilitlendi. @Nat Alianovna Özel mesaj atarak hatasını düzeltmesini istedim ama cevapsız, sonra powerstorma sonra @ugur7seven şeklinde bu bölümde ismi geçen yöneticiye bildirdim ama yine cevapsız. Sonra Nat Alianovnaya attığım mesajı "tehdit" diye nitelendirmiş geri cevabında yanlış anlayışını düzeltmek için yazarken bir de baktık ki bizi engellemiş.... Yönetici siyaset yapıp konu kapatıyor laf atıp engelliyor..... Neyse olur deyip geçmek isteriz ama biz geçsek yenisi geliyor ? Daha dünkü mevzu?


    kilitlenen konuda Nat'ın yaptığı siyaset;

    """""

    İdam veya değil, kafa kesilmesini istemek normal bir şey değil ki. Dünyada idam cezası bile çok tartışmalıyken ve ülkemizde idam cezası - Avrupa ile uyumluluk çerçevesinde - mevzuattan atılmışken kafa kesilmesi bildiğin eski çağlara bir merhaba demek. Ne dediğinizi kulağınız duymalı. Ceza hak ediyor mu, etmiyor mu diye bir şey yok; bu her halükarda barbarca bir fiil, kusura bakmayın. İsterseniz cadı diye insanları da yakalım.


    O beni tahrik etti diye mazeret de ne yazık ki bulunmuyor. Yanlış bir edim ile bir başkası da ceza alır. Bundan sonra biraz daha dikkatli düşünüp yazmayı deneyebilirsiniz. Gereken cevaplar tarafınıza sunulduğuna göre izninizle bu konuyu artık kilitliyorum.


    İyi günler.

    """""

    Gerekli bilgilendirmeyi yaptığına göre konuyu kilitlemiş, sanki forum değil avrupa konseyi.... Madem firmaysan girer fikir beyan edersin nasıl konuşulmasını engelliyorsun ???


    İşin güya mantık açıklamasına cevaben;


    avrupa birliğine uymadığı için..... Yani bu sebeple üye banlandığına göre avrupa birliğine girmeyen üye de banlanır.... rusyadan foruma katılan kaç kişi banlandı? ukrayna da girememişti, oradan katılanlar da banlandı mı ?


    Sana ne ki idamı istiyor ya da istemiyor???? EN fazla fikir yazılabilir, fikir yazamayıp suistimal etmek kimin haddine ? avrupa birliğine karşı çıkanlar ülkemizde çoğunluktayken, ülkemize düşman fikirler beslemek normal mi ? avrupa da kimmiş? Tek bir meziyetleri???? Tek bir???


    Forum tartışma için mecradır. Yenildiği zaman fikirleri yok etmek için forum yetkileri menfaati alet olabilir mi ? Belki üyeyi koruyacak hiçbirşey yok ama 15 temmuzda da bu milleti koruyacak birşey yoktu!


    Diğer taraftan ne kadar standartsız bakışlarınız olduğu da ortada. Ceza yanlış anlama da olabilecek sebepten verilmiş, burada daha da yanlış anlaşılmış Yani doğru da anlaşılsa yanlış da ceza.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.