Şimdi Ara

Bitmeyen haksızlık, taraf tutma, sinsilik....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
93
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 3gün ceza almıştım, destek kısmından @powerstorm geçersiz sebeple süreci daha da uzattı ve sonuç çıkmadı, ceza süresi bitti forumu kullanmaya ancak başlayabildim.

    Ne enteresan değil mi? Korunan birileri sinsice korunmayanların ayağını kaydırabiliyor. BUgüne kadar ne kalite üretmiş olsanız da, onlar dündü ve bugünün hesabı yok....


    https://forum.donanimhaber.com/turkiye-deki-tek-uygar-toplulugun-ataturkculer-olmasi--156818182 konusunda her zamanki gibi İslam aleyhinde ağır hakaretler bulunmaktaydı ama hiç sorun değil, biz zaten fikirsel karşılaşmaları seviyoruz. Şikayet etmeyiz. Şahsım etiketlenerek;

    Alıntı

    metni:
    kafa kesmeyi normalize eden islamistler

    sözüyle edilen tahkir sözüne karşı;

    "kafa kesilebilir yeter ki hak etsin" tipi bir cevap vermiştim ki silinmiş. Sonra tekrar yazdım ve 3 gün ceza aldım. Forum Destek kısmına ilettim sorunu ki zaten banlanmış üye için başka hiçbir imkan yoktur, özel mesaj atma dahil.

    BU mesajımın idamı kast ettiğini, ayrıca kafa kesmek-koparmak yenmek başarmak manasında da kullanılabildiğini, bizde ve tüm dünyada idamın uygulanmış olduğunu ayrıca fikirsel bir konu olduğunu, önyargılara dayalı ahkam kesmenin niyet okuyuculuğu olduğunu, sormadan dinlemeden bu şekilde saldırılamayacağını ifade ettim ama ses çıkmadı.


    Aslında ilgili konuda pek hararet yoktu, sadece tartışma vardı. ANcak bir taraf yeniliyordu. Konu ile ilgilenenlerin o yenilgiye karşı birşeyler yapması gerekti kendilerince ve bunu yaptılar...


    Birbirimizden haberimiz yok forumcular olarak, bu gerçekleri bilelim. Açıkça üyelere umursuzca saldırılıyor....


    Bitmeyen haksızlık, taraf tutma, sinsilik....

    Cevap sanki ilgili sanılabilir ancak konuya gayet hakim birisi tarafından, yeterli bilgiler sunulduğu halde işlem yapılmayarak sinsi hareket sonuca ulaştırılmıştır.

    powerstormu kötülemiyoruz, gerçekten fayda sunduğu çok yer olmuştur. ANcak bu tip cezalarda Adalet i sağlayamıyor. Hem taraf tutanlara meydan verilmiş oluyor hem de ayrıca çok basitçe yağdırılan cezalar bile düzeltilemiyor. Bakınız hatalı olduğu çok açık olan cezalar bile iptal edilemiyor birçok zaman. Yönetim sorununun taraf tutma haricinde de dayandığı sebepler var....








  • Haci ettigin lafi kendi agzinla soyluyorsun: "kafa kesilebilir yeter ki hak etsin". Konu da dini mevzularla alakali diyorsun. Kusura bakma, biz Muslumanizdir, beriki ateisttir, herkesin istedigine inanma veya inanmama hakki var. Biz inaniyorsak hesabi ahirette Allah'in soracagina inaniriz. Ben veya sen kesemeyiz inanmayan adamin cezasini bu dunyada.

    Acikca haksizsin, ustelik de 3 gunle yirtmisin. Sana bi garezim yok ama ettigin laf her yere cekilebilir. Biri inanmiyor diye kafasi kesilebilir dediysen bence komple uyeliginin silinmesi gerekirdi. O yuzden bence bu konuyu kapattir. Benden soylemesi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PunisherLord P kullanıcısına yanıt

    Alıntı

    metni:
     Konu da dini mevzularla alakali diyorsun

    Konu dini değil. Ayrıca olsa ne değişir ? Yanlış anlaşılmamak için sormalı.

    Alıntı

    metni:
    Biri inanmiyor diye kafasi kesilebilir dediysen

    Ceza veren de senin kadar düşünebilmiş anlaşılan. Zaten konu da bu, yazmadan önce iyi düşün....İdam cezasından bahsedildiğini açıklamama rağmen...

    Alıntı

    metni:
     ettigin laf her yere cekilebilir.

    Bu sayede istediğin gibi saldırabilir misin diğerlerine ?

    Alıntı

    metni:
    bence komple uyeliginin silinmesi gerekirdi.

    Ne dendiğini anlayamadığın ortada. Yanlış anlaşılma ve ya hata ile ayrıca haksızlıkla ne kadar yönetim hatası yapıldığı da ortada... Herkes şikayetçi... Sana göre üye komple banlanıyor yani sanal idam ediliyorsa, damdan sanal ortamda bahsettiği için neden banlansın ? Senin yaptığını yazmış? Hem de sadece yazmış.


    ---> Diğer taraftan sırf muhalif diye yani sadece sopsyal unsurlar üzerindeki fikirleri ve ya kabul etmediği ve birçok insan tarafından da zaten reddedilmiş yaptırımsal uygulamalara karşı çıkan dünyanın her tarafında insanlar idam edilirken seyrediyorsunuz, bu forumda yazılsa ses etmiyorsunuz da başka bir şekilde benzer iddia olunca nasıl banlatmaya kalkışıyorsunuz? Sadece fikridir ve fikir yanlışsa doğrusunu söylersin ?


    Tek bir cümle sebebiyle şahsıma edilen kafa kesme tabirine "gerekirse evet" diye cevabımla banlandığım için;

    bu cümledeki kafa kesmek forumda kaç yüz kere kullanılmıştır? Kafa kesmek-koparmak işini bitirmek yenmek anlamları ile kullanılmıyor mu devamlı ? Soğuk havadan "kesici" diye bahsedilerek "hava el ayak kesiyor, kafa kesiyor" diye de bahsedilmiyor mu? Şu halde anlamadan neden ceza? Dahası ise, konunun sakıncasız ve sadece idamı temenni eden bir fikir olduğu ortadayken taraf tutmak kimin haddine ? Bir tarafın yenilmesine denk gelmesi tesadüf müdür ?





  • İdam veya değil, kafa kesilmesini istemek normal bir şey değil ki. Dünyada idam cezası bile çok tartışmalıyken ve ülkemizde idam cezası - Avrupa ile uyumluluk çerçevesinde - mevzuattan atılmışken kafa kesilmesi bildiğin eski çağlara bir merhaba demek. Ne dediğinizi kulağınız duymalı. Ceza hak ediyor mu, etmiyor mu diye bir şey yok; bu her halükarda barbarca bir fiil, kusura bakmayın. İsterseniz cadı diye insanları da yakalım.


    O beni tahrik etti diye mazeret de ne yazık ki bulunmuyor. Yanlış bir edim ile bir başkası da ceza alır. Bundan sonra biraz daha dikkatli düşünüp yazmayı deneyebilirsiniz. Gereken cevaplar tarafınıza sunulduğuna göre izninizle bu konuyu artık kilitliyorum.


    İyi günler.

    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.