Şimdi Ara

[Bitti]TTNET Hız Sınırlaması Şuan için Yok (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.661
Cevap
20
Favori
48.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cryptologist

    O hata bir kere olur, adamlar internet erişimini tamamen kapatır gene izin vermezler. Böyle aç gözlü firma bu.

  • pena kutusu kullanıcısına yanıt
    Bende hala 3 mbit resetledim değişiklik yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen, bari 6 mbite düşürselerdi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: IsO6

    Okulda adil kullanım:)

     [Bitti]TTNET Hız Sınırlaması Şuan için Yok

    Biri sömürüyor okulda AKK olmaz ki zaten kendi ISS
  • Kotayı doldurum 2 gün önce ve hızım hiç düşmedi baktığım kadarıyla gündüzleri de bu şekilde. Akk kalktı gibi birşey artık benim için
    Bu mesaja eklenen görseller:

     [Bitti]TTNET Hız Sınırlaması Şuan için Yok




  • bende akk yok diyenlerin trol yada işi bilmediklerine inanıyorum,
    ben ankaradayım eger akk kalktıysa benim hattımdada hissedilir,
    belliki bu akk bende yok diyenlerin hattında geçici sorun oluşmuş burayıda galeyana getiriyorlar akk yok falan diye
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NEVERDIES

    Ciddi ciddi ttnetin akk yi kaldırdığını zannedenler var. Ttnet bu borçsuz adama icra gönderir. Sisemsel bir onarım, arıza falandır akşama indirdiklerinizi 2 ile çarpıp yazarlar

    Cidden bu kadar anlatılırdı anca. Bu akklerle ne olmasını bekliyorsun ki sabit pakete ekstra ücret ödüyoruz bir de her türlü buluyorlar bir yolunu. Valla artık bakmıycam Turknet’in taahhütsüz olayı beni çekiyor. Sözleşmeyi yapınca arkasını dönüp giden firmalardan bıktık baktım kafama yatmıyor bırakırım. Paket de baya iyi duruyor bu arada, akk 150 gb bir değerlendirmek lazım.
  • Şubat ayın da ki indirmelerim marta yansımış çünkü martın 10'undan 3 mbps alıyorum... AKK :(((((((
  • Arkadaşlar şu an her sağlayıcının paketlerdeki AKK'leri yükseltme çalışmaları var. Vodafone 240 gb , turknet 150 gb gibi yüksek akk'li paketler koymaya başlayınca diğer sağlayıcılar haliyle boş durmayacak. Tahminimce AKK'ler ortalama artık en az 150 GB vermeye başlanır bu iyi bir rakam bence (benim için) Çünkü toplasanız video + oyunlarım aylık maksimum 100-130 gb tutar fazlası onların olsun :)
  • Antlion A kullanıcısına yanıt
    Hocam size tek soru limitsiz ne demek acaba ?
  • Btk nın sınırsız internet adı üzerinden satış yaptırmasına anlam veremiyorum avrupa birliğine bizi almazlar tabi.
  • 0365634b kullanıcısına yanıt
    Full limitsiz olmasını bende isterim tabiki ama bu şartlarda yapılması imkansız görünüyor BTK akk devam ettirmekte kararlı ayrıca 99 tl lik akksiz pakete talep fazla olunca da sağlayıcıların işine geliyor bu , yoksa AKK ilk çıktığında kullanıcıların çoğu tepkili olsaydı AKK zaten başından beri hiç olmazdı geri kaldırırlardı. Kullanıcılarda kabullenince bu durumu uygulamayı devam ettirdiler sadece bir ara tepki fazla oluşunca hızı 3 mbps'ye çıkardılar o kadar. Benim demek istediğim akk 50 GB iken 150 GB çıkacak olması en azından güzel bir gelişme yani ne çok düşük nede çok yüksek bir rakam 6-7 tane 21 GB'lık blu-ray film inse 150 gb yine dolacak bir kota.

    AKK uygulaması aslında internet sansürünün bir parçası olarak görülüyor. Yoksa altyapı filan bahane hatta bu AKK'ye destek verenlerin sayısıda az değil onlarda geri kalmış , hiç birşey bilmeyen , teknoloji yoksunu insanlardan başka birşey değil onlarada diyeceğim gidin mağarada yaşayın ! Yani benim AKK'ye tepkim zaten en başından beri bellidir.




  • Antlion A kullanıcısına yanıt
    Vodafone müşteri hizmetlerini ve teknik ekiplerle senkronizasyonunu geliştirmesi lazım.Ben ilk başta vodafone'a baş vurmuştum 2 hafta geçip hat bağlanmayınca iptal ettirdim maalesef ama maalesef ttnet tekelini kullanmak zorunda kalıyoruz.Eğer vodafone tamamen kendi destek ekibi ve müşteri hizmetleri kalitesini düzeltirse 1 dakika durmam cezasınıda öderim direk 240 gb'lık pakete geçerim.

    TTnet çekilecek dert değil gerçekten değil.Ayın 7'sinde kota düşermi arkadaş?23 gün ne yapacak evdeki 3-4 kişi.

    türknet'in taahütsüz olayı çok güzel ama forumda okuduğum kadarıyla onların müşteri hizmetleri ve teknik servisleride aynıymış galiba.Şuan en cazip 2'si var gerçektende.Superonline ve uydunet'den ne cevap gelecek onu merak ediyorum.

    TTnet'ten bir cacık olmaz.Bir mucize olsada şu adamların tekelinden kurtarsak.Birde reklamlarında müşterileriyle alay ediyorlar , kendi yaptıklarını karşıdaki firma yapmış gibi gösteriyorlar.Adamlardaki şeytanlığa bak internetteki yorumları okuyorlar ,daha sonra rakibi yapmış gibi onların üstüne yıkıyorlar.Sonrada "75 gb sınırsızla fiberledik"




  • Antlion A kullanıcısına yanıt
    "Sınırsız" olarak satılan internet paketlerinde devreye girerek bağlantınızı yavaşlatan Adil Kullanım Kotası (AKK), birçok kullanıcının korkulu rüyasıdır fakat TTNet bunu kötü amaçlı kullanmak tadır yüzden akk kaldırılmasını istiyorum Sınırı olmayan, bir sınırla ayrılmamış olan, hudutsuz. Pek çok, sonsuz Sınırsız, herhangi bir kısıtlama olmaksızın gibi örnek verilebilir ayrıca günümüz şartlarında 4.5G den bahseden turk telekom 1200 mbps hız bulunmak fakat nisan bile adil kullanım kotası olacak yani ne kadar hızlı akk geçmek anlamına geliyor bu yüzden akk kalırmalı dünyada artık fair usage quota diye birşey kalmadı çünkü almanya da bile gunlük adil kullanım kotası 1 tb olurken turk telekom ise çok komik bir rakam vermekte bu yüzden akk olmayan paketler ise 158 tl başlıyor yurdışında ise bu fiyat google fiber 1000 Mbps download ve upload hız veriyor internet 4 k video bile izlemezken 16 mbps diyorlar akk sonrası ise 3 mbps demekteler fakat doğru bilgi bile vermiyorlar 3 mbps en fazla 384 kb/s diye birşey demediler fakat faturada ise her ay 61 tl veriyorum fatura da neden adil kullanım daki gibi birşey yok mesela 60 tl gelecek ise adil kullanım diyip 30 tl verelim ayrıca reklamlarda limitsiz diye satlımaktadır sonuç :Şirketimize iletmiş olduğunuz şikayetiniz hakkında gerekli inceleme ve çalışmalar titizlikle yapılarak tamamlanmıştır.

    Bilindiği üzere; Şirketimiz, müşterilerine sunmakta olduğu internet hizmetlerinin hem kalitesini arttırmayı hem de daha yüksek hızlarda internet hizmetini müşterilerine daha ekonomik olarak sunmayı amaçlamaktadır.
    Bu kapsamda İlgili Kanun Hükümleri, başta Elektronik Haberleşme Sektöründe Tüketici Hakları Yönetmeliği olmak üzere Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu düzenlemeleri de dikkate alınarak çeşitli tarife seçenekleri ve uygun fiyatlı kampanyalar siz değerli müşterilerimize sunulmaktadır.

    Adil Kullanım hakkı uygulaması da müşterilerimizin ihtiyaçları da dikkate alınarak çeşitli tarife seçenekleri dahilinde belirlenmiş ve siz değerli müşterilerimizin de abonelik işlemleri esnasında bilgisine sunulmuş bir uygulamadır.

    Bu kapsamda Şirketimizce farklı kullanım hakkı seviyelerini içeren paket seçeneklerimiz sunulmaktadır.

    Tarife Paketlerimiz hakkında ayrıntılı bilgi resmi internet sitemiz de yer almaktadır.

    Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.

    Bilgilerinize arz ederiz.




  • Şuan AKK geçmiş olmama rağmen hız normal sizde de aynı mu durum
  • Bu ay henüz Akkyi doldurmadım ama sanırım az kaldı.Doldurup ben de durumu paylaşırım.Ama görünen şu ki bir şeyler deneniyor.En azından Akk sonrası hız miktarı 5-6 mbit lere çıkmalı ya da herkesin pakedine göre hız miktarı belirlenebilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alberto Ascari

    Bu ay henüz Akkyi doldurmadım ama sanırım az kaldı.Doldurup ben de durumu paylaşırım.Ama görünen şu ki bir şeyler deneniyor.En azından Akk sonrası hız miktarı 5-6 mbit lere çıkmalı ya da herkesin pakedine göre hız miktarı belirlenebilir.

    Bişiler denedikleri kesin birkaç gündür AKK geçtikten sonra 3mbit bile hız gelmiyordu nerdeyse ve ping de baya çoktu.Şuan 8mbit olmuş hız.
  • Ben de akk hızı 3 mbit, hemen geçince düşürdüler. İşin kötüsü roket de çalışmıyor
  • Bende de dengesizlikler var hocam.Akk yi geçmedim ama zaman zaman 7 zaman zaman da pakedimin üstünde 10 mbit hızlar gördüm.Umarım bu işin sonu bizim için iyi olur.Bu çağda 3 mbit hızın altına sabitlenmesi kabul edilir değil. @Pozitron~
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BJK

    Ben de akk hızı 3 mbit, hemen geçince düşürdüler. İşin kötüsü roket de çalışmıyor

    Roket nasıl çalışmıyor? Ben AKK den sonra 3 megabite düşdükten sonra roket kullandım önceki gün.
    Faturanın çıktığı tarih ile son ödeme gününden sonraki günlerde roket yapabiliyorduk ama bu ay, fatura çıktı ve son ödeme günü gelmeden roket kullandım ve şaşırdım doğrusu.
  • 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.