Şimdi Ara

Biz grafikçilerin siz FPS cilerden ve konsolculardan çektiği nedir,neden bizlerden nefret ediyorsunuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
8.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: General Tao

    nick mesaj uyumu

    bu arada rtx kartlar 8000 tl civarı. 2. böbrek bi işine yaramıyor galiba.
    Valla böbrek satımıyorum. Elemanın birine "Ben ölünce al organlarım senin olsun" dedim sağolsun bana 2080Ti'li sistem toplayacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMD En Eyisi Moruq -- 24 Ağustos 2018; 19:18:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ray Tracing ve onun AMD'deki karşılığı güzel özellik, gelecekte sektörde önemli yer edinecektir, orası kesin. Ancak şu an için, donanım olarak hazir değiliz.

    Elimizde bir tane adam gibi video var o da 1080p30-60fps aralığında geziyor. Metro Exodus'un da RTX açıkken 1080p60 hedeflediğini biliyoruz. Üzgünüm ama ne kadar iyi bir özellik olursa olsun bir önceki neslinde 4K veya yüksek tazeleme hızını bize gösterirken sonra çözünürlüğü 4'te birine düşürürsen, sonra yıllardır konsolcular ile dalga geçilen 30fps bandını gösterip üzerine bir de fiyatı %50 zamlarsan seni sonuna kadar eleştirmekte haklılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz grafikçiler ne ya, siz kimsiniz kardeş? 2 yansımayla grafikler çağ mı atlar? DX9 geçiş sürecinde daha doğmamışsın bile belli ki.

    Physx, tesselation, HBAO, DX 10-11-12 falan filan geç hepsini. Evet bunlar gelişmedir ancak kısa süre sonra Options'ta kimsenin umursamayacağı on/off'tan ibaret olacak. Yeni kartların çıkması için o kadar uzun aradan sonra ve fiyatları(dolar bazında) da yükselttikten sonra, performans sıçraması yoksa tepki çekmesi normal.(henüz bilmiyoruz performansı sadece varsayım...)

    Mevcut oyunlara bakıyorum, Battlefield serisi, GTA 5, For Honor, Rise Son of Rome, Batman serisi, Tomb Raider serisi vb. bunların grafikleri çöp mü şimdi de teknolojinin gelişmediğini iddia ediyorsun? Ha bu arada grafiklerin güzelliği efekt, gölge, ışık cart curttan önce doku kalitesinin/çözünürlüğünün yüksekliğinden gelir, bunu aklının bir köşesine yaz.




  • Dovahkiin kullanıcısına yanıt
    Taaam abe kessssin öyledir.



    Bu arada evet dediğin oyunlar Crysisin laciverti grafik konusunda

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oğlum ben ne okudum lan!!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkbozkus kullanıcısına yanıt
    Okumasaydın,zorla mı okuttular.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PhysX muhabbet nedir? İlk mirror's edge de görnüştüm çok etkileyiciydi. O oyunda grafik olarak crysis kadar devrimciydi bugün koy piyasaya çoğu oyundan daha iyi hala ve benim dandik laptopum bile kusursuz oynatıyordu o zamanlar.

    Hem crysis hemde mirrors edge çıkalı 10 yılı geçmiş. Tamda cs go lol pubg tarzı oyunların popüler olmaya başladığı espor denen şeyin çıktığı zamanlardan önce. Bi gta var şu an istisna olarak o da normal bi örnek değil zaten. Bu tarz oyunların populer olmasıyla grafik olarak katedilen yolun bağlantısını kurmak çok zor değil konu sahibi haklı yani. Talebe göre market şekillendi en büyük zararıda adam akıllı hikaye grafik isteyen oyuncular gördü. Kimsenin ayrıştırdığı filan yokta fortnite ta saatlerce sıkılmadan loop şeklinde aynı şeyleri yapan kitlenin bunları anlaması zor.
  • Amerika'daki kullanıcılar bile bu fiyatlara isyan eder olmuş siz hala grafikti, yeni nesildi, yeni teknoloji muhabbeti yapıyorsunuz. 2080ti denen kart burada 11000 TL, yurtdışından bile almaya kalkışan 8000- 9000 TL'den aşağı alamazsın. Tüketim toplumu olduğumuz için müstehak bize başkada yazacak birşey yok maalesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OverClocKing

    Bu mesaj silindi.
    Tüm oyun ve sinema sektörü+üst seviye kart alanların ciddi kısmı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.nvidia.com.tr/object/nvidia-physx-faq-tr.html

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sdbz kullanıcısına yanıt
    Yapıyor merak etme,asıl siz RT özelliğini kapatabiliyor olmanıza rağmen bıdı bıdı yaptığınız için size oksijen gitmiyor olabilir.

    Edit: İmla ve cevap yazdığım elemanın korkudan mesanını editlemesini hayretle karşıladım,neyse şikayet edeyim. Malum adminler görebiliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMD En Eyisi Moruq -- 25 Ağustos 2018; 8:59:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen Star Wars demosunu izlediğinden emin msin?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.