Şimdi Ara

bizim neyimiz eksik grandemiz puntomuz most wantedimiz gorusleri bekliyoruz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • grande punto kullanicilari goruslerini bildirir mi?ben cok memnunum.



  • henuz aracım teslım alamadıgım ıcın tecrubelerımı yazamıyorum
    fakat fıattan soyledıklerıne gore benım vermıs oldugum aractan henuz turkıyeye gırıs yapılmamıs turkıyeye gelınce ılk alan sen olucan dıyorlar cunku aracım 90hp multıjet 3 kapı emotıon ful bırtek jantlarım 15 gerı kalan butun paketler var ve boyle bır aractan ıkıncı bır sıparıste yok tofasa dedıler
    geldıgı zaman fotolarını ve tecrubelerımı sızınle paylasırım
  • ikinci bir sipriş var ama benimki 5 kapı ve 16 jant
  • neden tekrar tekrar topic açılıyor ki.
  • Emre "ben çok memnunum" diye yorum yapmakla olmaz ki bu iş.

    Önce arabanın motor ve donanımını rengini vs. belirt. Artılarını ve varsa eksikleri yaz, kullanan arkadaşlar da katılsın veya karşı çıksın.

    Evet sıra sende şimdi.
  • 1.3 dizel 75 hp 5kapi granit grisi. 780 km deyim.araba ilk uc viteste yolu ceker gibi yapisiyor ucak kalkarken nasıl ınsan geriye dogru gidiyor ilk 3 viteste bende oyle hıssediyom.yol tutusta cok iyi cesme otabanda 190-200 vurdum ama bu yenı motorda sakıncalıymıs 120 yı gecmıcem 3-4 ay...
  • Evet Reanimate'de aynısından var. Katılıyomu bakalım.
    Ben bişi yazamıyom maalesef araba gelmedi daha.
    Ses sistemi nasıl bu arada en çok merak ettiğim o .
    Test sürüşü yaptım ama pek deneme imkanım olmadı. Satış elemanı lafa tuttu.
  • MJ 1.3 90 beygirde o dediğin olayı 4. ve 5. viteslerde de yaşıyorsun,özellikle yokuşlarda nası gidiyo meret yahu..

    Bendeki açık grisi (Titanyum ) iç döşemede koltuklar mavi-siyah spor görüntü veriyor, ön göğüste de mavi renk kullanılmış,başta biraz abes gibi geliyordu ama gözümüz alıştı sanırım ( Doğru dürüst bi fotoğraf makinesi olmadığı için foto koyamıyorum).

    Mp3 çalar ses olarak gayet iyi,maksimum nereye kadar açılıyor hiç test edemedim çünkü çok bağırıyor.Gaza bastığınızda sesi otomatik olarak yükseltebiliyor, (az yada çok yükselebilmesi için ayarını cd çalarınızdan yapabiliyorsunuz).Kuvvetli baslarda dahi çatlama yok ama dediğim gibi max denemedim hiç. Equalizer in 3 mod u var kendinden ayarlı,Clasic, Rock,Jazz, bunlara ek olarak kendiniz de ayar yapabiliyorsunuz,yada devre dışı da bırakabiliyorsunuz.Track cd lerde sanırım daha kaliteli ses verecektir,mp3 nede olsa sıkıştırılmış format ve bütün sesleri barındırmıyor.

    En son yakıt değerim de şu oldu 120 ytl lik yakıt ile net 920 km. yol yaptım arkadaşlar.Şehir içi dışı toplamım bu oldu. 131 kuruş yakıyor şimdilik...

    Arabanın burnu görünmüyor diye çok tedirgindim alırken, fakat hiç hissedilmiyor bile,hemen alışılıyor.

    Klima olayı da çok güzel,ben ilk defa klimalı araç kullanıyorum,fakat Vectra sı olan arkadaş bile takdir ettiğine göre sanırım oldukca iyi.




  • ses olayi 40 a kadar ayari digital 25 ten sonra boguluyor vama 25 de cok bangir bangi ses geliyor.iyi yani. hoparlorler yetmiyor.blaupunkt diye bi marka mp calarli.ayrica araba icindeki sese gore otomatik ses artma var.
  • Otomatik ses ayarını yeri öğrendim .
    Başka markalar böyle bi özellik var diye reklam yapıyo.
    Fiat demekki GP'deki bu özelliği diğer donanımların yanında donanımdan bile saymamış.
  • bnce fazladan bi tpic olmuş açıkçası bi topicte toplanması yanlısı olarak bu topiği en azından eğlence olarak düşünelim derim gelin most wanted daki araçlarımızın resimlerini sergileyelim tabi puntoların..ilki bnden;
    http://img147.imageshack.us/my.php?image=mostwanted2mw.jpg
  • iyi fikir bi de punto reklamlari bicak gibi kestiler C4 un 1 senedır reklamı donuyor.ben 1 haftadir grande punto reklamı gormedım televizyonda?
  • siparişleri aldılar clio 3 beklemesindeler.yaza yeni reklamlarla başlıcaklar şu teslimatları bi yapsınlarda:) (bnm fikrim tabi)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: emre_bayam

    iyi fikir bi de punto reklamlari bicak gibi kestiler C4 un 1 senedır reklamı donuyor.ben 1 haftadir grande punto reklamı gormedım televizyonda?


    Abicim adamlar reklamsız da kütür kütür satıyor arabayı,şimdi isteyene Haziran diyolar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.