Şimdi Ara

Black Adam (21.10.2022)|Dwayne Johnson-Dc Universe (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
10
Favori
7.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hazreti Bruce Wayne kullanıcısına yanıt

    DC de işler yoluna giriyor sonunda  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DC'yi kurtarırsa Rock kurtarır. Adam kaleyi fethetti, kontrolü ele geçirmiş gibi gözüküyor. Zaten sürekli "DC'de yeni bir dönem başlıyor" filan diyip duruyor. Warner Bros'un DC'nin başına getirdiği Hamada istifa etmiş bu arada. Yerine yeni bi prodüktör koyacaklar. Büyük ihtimalle Rock'ın istediği, desteklediği bi adam gelir. Kafaları biraz çalışıyosa bundan sonra Rock'a sormadan tuvalete bile gitmezler. Adam bu işin piri. Bilmeyenler biraz geçmişini araştırsınlar. Şov nedir, nasıl yapılır, insanlar nasıl eğlendirilir, kitabını yazar bu herif.

  • Film çok basit geldi bana. Hatta ileri sarma tuşu olsa ileri sarardım.

    Fragmanda gösterilen yerlerde acayip gaza gelmiştim ama filmde gaza geldiğim yer yoktu.

    Marvel bu işi daha iyi yapıyor. Seyirciyi nasıl gaza getireceğini daha iyi biliyor bence.

    Puanım 7/10.

  • Film güzeldi , sinemada izlenir. Imdb puanı da biraz daha yükselebilir :) biraz daha .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapılan yorumlardan az çok tahmin edebiliyorum. Büyük ihtimalle bol bol aksiyon uçma kaçma patlama düşme kalkma filan var ama malesef Dwayne Johnson "drama" olayından pek anlamadığı için diyaloglar çok boş olmuştur diye tahmin ediyorum. Bi de az değil 4 tane yeni karakteri bi filmde tanıtmak gibi bir işe kalkışmışlar. Ulan hangi birini anlatcan. Büyük ihtimalle hiç bişi anlatamamışlardır. İşin ilginci şu kızıl saçlı abla da buna benzer yorumlar yapmış. Siz kadını baya gömdünüz ama doğru söylüyor olma ihtimali yüksek.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5AAB90F4D -- 25 Ekim 2022; 2:13:6 >
  • Karakter tanıtımları yerinde ve yeterliydi bence. Dwayne Johnsonın oyunculuğunu da iyi buldum ben.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diyaloglar gayet iyiydi . Dram yeterli dozdaydı . Filmin zaten bize 4 yeni karakteri tanıtma gibi bir amacı yoktu . O yüzden direkt olaya girildi . En mantıklısı da buydu . Marvel'ın aksine yeni karakterleri önce tanitip solo filmini yapıp sonra grup filmi çekmektense tam tersini yapmışlar. Karakterlerin solo filmleri gelecektir zaten .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dwayne Johnson inanılmaz bir oyuncu ya. Adamın zaten Instagramda 343 milyon takipçisi var

    Film umarım gişede iyi rakam alır


    Black Adam da Superman-Batman vs gruba dahil olsa ve yeni gelecek düşmanlara karşı beraber savaşsalar

    Efsane bir karakter olmuş Black Adam

  • Kimse izlemedi mi filmi ya.

  • Filmin muziklerini cok beğendim. Bu soundtrack epic



    WaterTower Musicyoutube
    Black Adam Theme | by Lorne Balfe | From the Black Adam Soundtrack Avail now: https://lnk.to/BlackAdamID Subscribe to WaterTower Music on YouTube: http://bit.ly/WaterTowerSub Listen to more from Black Adam: https://www.youtube.com/playlist?list=PLBKadB95sF45SP0DgI7BZdmms97lD4dN0 #BlackAdam #TheRock #DCComics About Black Adam There are heroes, there are villains and there is Black Adam Only in theaters October 21. THE WORLD NEEDED A HERO… IT GOT BLACK ADAM From New Line Cinema, Dwayne Johnson stars in the action adventure “Black Adam.” The first-ever feature film to explore the story of the DC Super Hero comes to the big screen under the direction of Jaume Collet-Serra (“Jungle Cruise”). In ancient Kahndaq, Teth Adam was bestowed the almighty powers of the gods. After using these powers for vengeance, he was imprisoned, becoming Black Adam. Nearly 5,000 years have passed and Black Adam has gone from man, to myth, to legend. Now released, his unique form of justice, born out of rage, is challenged by modern day heroes who form the Justice Society: Hawkman, Dr. Fate, Atom Smasher and Cyclone. Music by: Lorne Balfe Connect with WaterTower Music: Follow WaterTower Music on Instagram: https://www.instagram.com/watertowermusic Like WaterTower Music on Facebook: https://www.facebook.com/WaterTowerMusic Follow WaterTower Music on Twitter: https://twitter.com/watertowermusic Visit WaterTower Music at: https://www.watertower-music.com/ Follow Black Adam: Follow Black Adam on Instagram: https://www.instagram.com/blackadammovie/ Follow Black Adam on Twitter: https://twitter.com/blackadammovie Like Black Adam on Facebook: https://www.facebook.com/blackadammovie More from Lorne Balfe: https://linktr.ee/lornebalfe About WaterTower Music: WaterTower Music, the in-house label for the WarnerMedia companies, releases recorded music as rich and diverse as the companies themselves. It has been the soundtrack home to many of the world’s most iconic films, television shows and games since 2001. Featured releases include the soundtracks for Aquaman, The Hobbit, Game of Thrones, Crazy Rich Asians, King Arthur, Justice League, Game of Thrones, Westworld & Dune Black Adam Theme | Lorne Balfe | WaterTower https://www.youtube.com/watch?v=f9ydfcm5UTM&feature=youtu.be
    https://www.youtube.com/watch?v=f9ydfcm5UTM&feature=youtu.be

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film kötü degildi de nedense sıradan bol aksiyonlu super kahraman filmi gibi geldi. O da full karanlık bir film beklerken su atom cocuk ve rüzgar veledin sahnelerinden dolayı olabilir. Ve black adam ın yardakçısı küçük çocuk. O çocuğa hiç gerek yoktu.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • çok basit, beni sarmadı.

  • Gayet iyi bir giriş filmi olmuş, mecburen hızlı geçilen yerler var , DC toparlar umarım,

  • Valla film iyi ama benı hem film hem son sahne heyecanlandırmadı.Çünkü bu evren filmleri çok kopuk . 5 tane Harley Quinn filmi 10 tane Batman falan filan hepsi alakasız .Ayrıldı denilen en önemli karakterin oyuncusu bir anda geri dönüyor falan filan.Amanda Waller saçma sapan bir yerlerden çıkıyor zaten o kadını gördüğümde facia olan ilk suicide squad filmi aklıma geliyor..


    Bunca zaman sonra bunca film sonra Superman ve JL 2.film gelmiş olaydı ,JS elemanlarının bir kaçından bahsedilmiş ufaktan gösterilmiş olsaydı bu film çok daha anlam kazanırdı .Şimdi şurada yine solo 2 film var ve neredeyse eminim ki bağlantı olmayacak.


    O küçük çocuk çok gereksiz geldi bana,Ama Dr.Fate bayağı karizmatik karaktermiş.

  • Batman vs superman gibi olacaksa hiç çekmesinler. Önce supermanı dövdürüp öldürdüler sonra devam filminde de batmanı maskara yapıp rezil ettiler karizma gitti yav hala hafızalarımızda. Bu işi gidip marvelden öğrensinler önce bak nasıl kahramanlar hero yapılıyor ordada kavga ediyolar ama rezil etme yok. Neyse bu sefer aynı hatayı yapmaz diye umuyırum Dc.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • freshwind F kullanıcısına yanıt

    Marvel diyorsun da ben Iron Man ve Avengers dışında Marvel'in doğru düzgün bir iş yaptığını görmedim. Komedi filmleri çekip duruyorlar. Batman vs. Superman'i bi çok marvel filmine tercih ederim. Tamam çok süper bi film değildi. Ben Affleck'i de hiç sevmem, ama ne bilim, en azından komedi çekmiyor adamlar. Tony Stark öldükten sonra marvel bitti bence.

  • Marvelin son zamanlardaki tuy dikmesi sonrasinda ilac gibi geldi bu film.
    Bence konusu vs gayet guzel sonucta cgi ile desteklenen bi superkahraman filmi. Derin agir bi konusu olmasi vs beklenmesi biraz sacma. Adalet birligi ile catisip sonradan dogru yolu bulacagi mevzusuda bariz acikti. Ama benim hosuma gitti tek begenmedigim kismi filmin sonuna dogru o cocugun milleti toplamasi onlara hadi savasalim nidasi atip hurra diye iskeletlere saldirmasi sacmaydi sadece. Ben filmi gayet begendim haftaya bi daha gidebilriim filme.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmi bugün izleme şansım oldum. Baya beğendim açıkçası. Süper güç dediğin böyle gösterilir. Black Adam ve diğer karakterlerin ne kadar güçlü olduğunu tamamen hissediyorsunuz. Cgi sahneleri hem iyiydi hem de beklediğimden çok daha fazlaydı. Ben birkaç sahne gösterip gerisi normal sahne olur diye bekliyordum ama Black Adam'un uçuşuna aksiyonuna baya baya doyurdu. DC artık güzel işler yapmaya başlamış. Bunların dışında cringe ve klişe sahneleri de yok değildi. O küçük çocuğa tüm sahnelerinde sinir oldum.

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Doctor Fate'in ölmesini beklemiyordum. Hatta Black Adam'ı tek başına durdurabilmesini bekliyordum çünkü Doctor Fate çok güçlü olarak tasvir ediliyor. Ara sıra youtube'da videolarına denk geliyorum, inanılmaz featleri var adamın. Ve karakter karşılaştırma videolarında da Superman, Thor vs demeden hepsinden güçlü gösteriliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben beğendim filmi.Dc artık şu işi daha iyi yapsa da keşke Marvel'daki gibi saçma sapan madara olan Villian'lar göreceğimize artık gerçek Villian'lar görelim.Eğer DC de IG gibi Event'lerden oluşan film yaparsa ben cidden iyi olacağını düşünüyorum.En azından Darkseid,Brainac gibi ciddi Villian'lar izleriz.Fate,Batman,Green Lantern,Superman gibi karakterlerle birlikte güzel filmler de izleyeceğimizi düşünüyorum.Ayrıca DC'yi daha karanlık tonda filmler çektiği için daha çok seviyorum her ne kadar Marvel çrlerini daha çok sevsem de daha fazla hakim olsam da DC filmleri daha çok keyif veriyor bana.

  • dijitale ne zaman gelecek arkadaşlar ?

  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.