Şimdi Ara

Black Mesa [ANA KONU] | Definitive Edition çıktı (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
854
Cevap
12
Favori
63.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dün gece bitirdim. Gerçekten çok başarılı bir remake olmuş. Grafikler, oynanış son derece güzel ve akıcı. Xen bölümleri resmen yeni bir oyun olmuş. Ana oyunda 1 saat bile sürmüyordu ve bana kalırsa tempoyu düşürüyordu. Bunda ise rahat 4-5 saat sürüyor ve bambaşka dinamiklere sahip, keşfetmesi de hoş. Final boss da yine ana oyundan çok daha eğlenceli.

    Black Mesa’da tek sevmediğim şey bazı silahların kullanışı ve vuruş hisleri oldu. Shotgun ve Assault Rifle gibi silahları kullanması ana oyundan daha eğlenceli ve rahat olsa da Crossbow, Gauss Gun ve Gluon Gun maalesef ana oyundaki kadar tatmin etmiyor, o açıdan hayal kırıklığı yaşadım.

    Sonuç olarak sadece o nostalji hissini yaşamak isteyenlere değil, Half Life serisiyle hiç tanışmamış olanlara da rahatlıkla tavsiye edilecek bir yapım olmuş Black Mesa. Benim sonraki durağım da Ori and the Will of the Wisps olacak bu arada

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Çok geç v1.0 oldu ama güzel oldu.
    Orijinal oyuna oranla Xen biraz uzun gelebilir. (Ve bu belki sizi sıkabilir)
    Bunun dışında mükemmel bir yapım, kesinlikle öneririm..
  • Nihayet bitirdim, ya da bitirmiş gibi yaptım.

    !!!Spoiler olabilir!!!

    Interloper bölümünde bir noktada oyundan attı, ed_alloc no free edicts hatası aldım. Oyunu tekrar başlatıp önceki bir save dosyasına gittim, devam ettim ama yine benzer bir noktada aynı hatayla attı. Bu sefer önceki 4 save dosyasında da aynı hatayı verdi, başka da save almamıştım zaten


    Zaten sondan bir önceki bölümdü, canım sıkıldı direk son bölümü açtım. Onda da tüm kalkanları indirdim, baktım bu bölüm sonu canavarı yine de ölmüyor, baydı, Youtube'dan izledim. Meğer az daha vursam ölüyormuş, ben kafası yarılıp hala ölmeyince bir şeyleri yanlış yapıyorum sanmıştım


    Neyse, bahsettiğim hataya kadar son derece keyifli oynadım oyunu. O kısım yakışmadı, artık böyle abuk subuk hataları temizlemiş olmaları lazımdı. Sistemim sağlam, donanımsal olduğunu sanmıyorum problemin.

    Neyse, şimdi derdimiz VR bir gözlük alıp Alyx oynamak. Valve Index almaya niyetlendim ama Türkiye'ye satışı yok, satarmış gibi yapan çakallar da direk 2 kat fiyat çekmişler




  • Hl1 i bi türlü bitirememiştim şimdi hl1 yerine buna başlayıp tüm seriyi oynamak istiyorum bunla mı başlayayım yoksa ana oyunla mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SAVIAR kullanıcısına yanıt
    80 kuşağı olarak tüm hl serilerini edindim ve gözüm gibi saklıyorum. Bu oyun öyle bir oyun ki tarifi zor, daha ilk çıktığı sene bende yarattığı etki, belkide çocukluk aşkı tarif edilemez bir his.. Bu evrene bayılıyorum. Umarım Alyx vr'sız çıkar ve HL3'te gelir.
    Gece tekrar bitirmek için başlıyacak remake'e
  • Crosshair'ı küçültme var mı oyunda?
  • Arkadaşlar oyun crackli ve türkçe yama yaptım sorunsuz açılıyor fakat ilk bölümde suit i alır almaz oyundan atıyor. Var mıdır bir çözümü?
  • İndirime girmiş ; 20.15 tl olmuş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nınja -- 26 Haziran 2020; 1:2:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunçeviri tarafından yapılan eçviri Black Mesa 1.0 ile uyumlu mu arkadaşlar ona göre alacağım da
  • Fobilerim depreşti korkudan oynayamıyorum.
  • oyunu bitirdikten sonra türkçe yamasını olduğunu öğrendim iyi mi yine anlamadan oynadım hikayeyi, Halflıfe 1 ide anlamadan vur ilerle oynamıştım zamanında buda öyle oldu. Yanlız xen bölümleri bana sıkıcı geldi bitsede gitsem tarzı.. diğer bölümler ise akıyordu.
  • Definitive sürümü gelmiş. Performans sorunları vardı takılmalardan dolayı oynayamıyordum umarım onu düzeltmişlerdir. Bir de oyuna resmi Türkçe dil desteği ekleneceği konuşuluyordu, bununla alakalı gelişme var mı?

  • Resmi Türkçe Dil desteğinin geleceğini kim söyledi? Gerçekliği nedir bunun var mı bilgisi olan? Ona göre satın alalım oyunu  

  • quote:

    Orijinalden alıntı: .Meraxes.

    Resmi Türkçe Dil desteğinin geleceğini kim söyledi? Gerçekliği nedir bunun var mı bilgisi olan? Ona göre satın alalım oyunu  

    Resmi ama profesyonel değil, topluluk yapımı.

  • qabRiéL kullanıcısına yanıt

    Yani Mağazasına girdiğimde orada Türkçe dil desteği olduğunu göremeyeceğim değil mi? Topluluktan kastınız atölyesine filan mı eklenecek?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Meraxes. -- 27 Kasım 2020; 19:49:45 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .Meraxes.

    Yani Mağazasına girdiğimde orada Türkçe dil desteği olduğunu göremeyeceğim değil mi? Topluluktan kastınız atölyesine filan mı eklenecek?

    Yok görünür. Oyuna yapımcılar ekleyecek. Sadece topluluk tarafından çevriliyor.

  • qabRiéL kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim

  • Arkadaslar oyunun zaten tr yaması internette var. Aynı zamanda yamayi oluşturan ekip yamayi güncelleyerek xen bölümlerini de çevirmiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainErturan -- 28 Kasım 2020; 11:45:19 >
  • CaptainErturan kullanıcısına yanıt

    Steam Kütüphaneme Türkçe dil desteği eklenmeyen oyunları eklemiyorum, kütüphanenin düzenini bu şekilde kurdum. Yamaydı carttı curttu uğraşamam, bide o yamayı gelecekte silinme tehlikesine karşı harici bir yerde saklamak bana göre değil  bkz Rocsktar oyunları...


    O yüzden sordum zaten oyuna eklenecekse satın alayım oyunu diye.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Meraxes. -- 28 Kasım 2020; 13:11:58 >
  • Patch notları konuda bulunsun:


    Black Mesa: Definitive Edition - "We are happy to announce that we are releasing our final big update to Black Mesa as a free “Definitive Edition” update. Since March, we have worked to polish the game in terms of both art and design."

    https://store.steampowered.com/news/app/362890/view/2895214724133808811

  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.