Şimdi Ara

Black Mesa [Türkçe Doku Modu]-[GÜNCEL] (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
286
Cevap
30
Favori
21.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Oyunun Sürüm 1.5.3 Yazıyo 2 sinide Kuruyom Çalışmıyo

  • 1.5.3 Dio Bunda Çalışmıyor

  • Darkbey00 D kullanıcısına yanıt
    Bro 1.5.3 çıktıysa da haberim olmadı, en son konunun başlığını da okursan dediğim gibi 1.5 sürümde çalışır. Daha yüksek sürümlerde muhakkak sıkıntı çıkarabilir, ama müsait bir zamanda tekrardan modu uyarlamaya çalışırım. Söz vermeyeyim ama, çünkü depremden beridir henüz eski düzenime geçemedim. sen en iyisi steam sürümü kullan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf GÖL -- 15 Ağustos 2023; 22:56:20 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Skyrim ve Fallout'tan arta kalan zamanlarımda, Half Life'ın tüm serisini modlar dahil senede en az bir kere bitiririm. Half Life'ın en eski fanlarından birisi olarak doku modunuzu yeni keşfettim ve denemekten zarar gelmez diyerek olaya daldım. Ya sizz... Ne harika bir iş çıkartmışsınız.. Pompalı mermi kutularına kadar her şey Türkçe.. Kocaman ama Ko-Ca-Man bir teşekkürü hakediyorsunuz. İmkanım olsa desteklemek isterdim ama emeklilik işte. 10 lirayla sadece teşekkür edebiliyorum.

    Ve not : Oyunu .bat exe'sinden değil kodlamasını değiştirdiğim json dosyasıyla custom klasörü içerisine kopyalayarak, oyunun ana menüsündeki indirilebilir içerik komutuyla oynadım. Ve işin garibi, diğer tüm modlarda da tüm dokular Türkçe'ye dönüştü. (blue shift-we are not alone - black mesa alpha zero gibi modlar) Bence bu şekilde değiştirirseniz Türkçe Modunuzu sürüm farkından etkilenmeden oynatabilirsiniz.

    Her Şey İçin Teşekkürler.





  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.