Şimdi Ara

Black Widow (2021) | Scarlett Johansson (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
2
Favori
6.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • III I II III I I kullanıcısına yanıt
    Isim veremem yasak

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Exclusive.Gamer kullanıcısına yanıt

    Anlıyorum.

  • Dövüş kareografisi zayıf geldi bana. Onun dışında film senaryosu ve geri kalan efektleri çok iyi.


    Ayrıca bi tık kan görmeye başladık marvel filmlerinde. Artık teenage modundan çıkıyorlar galiba. Avengers serilerinde burun kanamasını bile göstermiyolardı.


    Senaryo gerçekten baya iyi, bundan kaliteli holywood filmide çıkarmış biraz 'Anna' ya benzettim senaryosunu.

  • Şuan popüler site olan cehennemi sitesinde 1080p altyazlı olarak mevcut.

  • Evet ama premier access gerekiyor. Onun fiyatı aboneliğe ek $30. Fakat 6 ekimde Disney+ aboneleri ek ücret ödemeden seyredebilecekler. Beklemektense malum yollardan seyredeyim dedim ama 4K olanını seedleyen mi yok ne, hız düşüktü. Neyse 6 ekimi beklerim, pek beğenilmemiş gibi zaten.

  • Der Meister. kullanıcısına yanıt

    Ben hafta sonu İmax de izledim. Çok güzel bir filmdi. 4k gelince tekrar izlerim. :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://m.imdb.com/title/tt2873282/

    Bu arada Kızıl Serçe'yi de yazmadan geçmeyelim. Fevkalade klişelerle dolu vahşi bir film olsa da Kara Dul'un nelerden geçmiş olduğunu şüphesiz ki yaş sınırı ve nispeten genel izleyici kitlesine uymak zorunda kalan bu filmden daha iyi anlatıyor.


    İstismar, şiddet, algı yönetimi, manipülasyon, psikolojik koşullandırma, ideolojik doktrinizasyon, saha ajanlığı, ballı tuzak, (honey trap), suikast, komplo, vahşet, terör vs aklınıza gelen her şey Kızıl Serçe'de var. Kara Dul filmi Marvel evreninde nispeten güncel olan iki film arasında geçtiği ve geçmişine çok kısmen yer verdiği için tam olarak Natasha'nın orijin hikayesi olamıyor ama Kızıl Serçe son derece paralel bir hikayeden her şeyi baştan anlatıyor. Dominika birçok yönden marvel sinematik evrendeki Natasha'ya benziyor ama daha soğuk ve üstüne müdanasız bir versiyonu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nat Alianovna -- 12 Temmuz 2021; 23:17:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Konuyu güncellemeniz şart.


    sinopsis, afiş, film bilgileri, bazı karakterlerin fotoları..


    Ondan sonra bu forumda sinema bölümünü takip eden insanlara hakaret sayılacak ilgisiz konuları devir alıp adam etmek için mesaj atıyorum adminler diyor ki yeni konu aç..


    E yazılmış onca mesaj? Bir de Black Widow yazınca 5 tane başlık daha çıkıyor, cidden forum iyice rezil rüsva oldu ha..


    Her bir gelişmede konu açılmış. Yok aktris makarna yedi, yok corona girdi, yok çükübik yok fikibok..



    ***************

    Filme gelince;


    Avenger olabilecek bir casus ajanın ruh halindeki iniş çıkışlar ve tercihlerindeki tezatlar, karakterin dışına fazlaca çıkılması,


    diğer kardeş dışında karakterlerin beklenen kimyayı sağlayamaması, filmi taşıyamaması, 1.60 boyunda kilolu kadınlardan beklenemeyecek acaip kuvvetli hareketler..


    Taskmaster'in balon çıkması, Abidik gubidik olmayacak teknolojik metodlar, yarı yarıya aksiyon sahnelerindeki kurgusal zayıflık..


    Bu filmi beğenenlere lafım yok ama bana göre izlediğim onlarca aksiyon, polisiye, ajan filminden sonra çok başarısız geldi. Yani o kadar beğenmedim ki sarmak zorunda kaldım


    normalde akşam yatınca sabaha hatırlamadığım filmlerden biri ama izledikten 15 dakika sonra unutmaya zorluyorum kendimi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 13 Temmuz 2021; 0:1:37 >




  • Rindaman kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle konunun güncellenmesi şart. 2021'deki bir film için bile yıl kısmı (????) diye bırakılmış.


    Film henüz izlemedim kısmetse yarın değil sonraki gün izleyeceğiz. Şöyle bir inceleme yapılmış.


    Filmografyoutube
    Sinemaların açılmasından sonra izlediğim ilk filmlerden biri olan Marvelin yeni filmi Black Widow incelemesi ile karşınızdayım. Dilerim filmi ele aldığım noktalar hoşunuza gider. Amazon indirimlerine dilerseniz buradan göz atabilirsiniz (İş birliği) https://amzn.to/34jXyMi Metin Yazarı: Ali YAŞAR Seslendirmen: Burçin DİRENCİ Kurgu: Okan ÜNAL Beni buradan takip edebilirsiniz. https://www.instagram.com/filmograf https://twitter.com/Filmografmedia
    https://www.youtube.com/watch?v=oCASri1T0vs
  • mert ilgilenmiyorsa konuyu başkasına aktarabiliriz

  • Beklentimin aksine aksiyon pek yok. Ama çerezlik güzeldi.

  • Tam bir "meh" film olmuş. Natasha nın kendi filmi olması sonunda güzel oldu o kadar. Yalnız dövüş sahnelerinde bayağı cut yemiş film. Biraz tek plan çekseler de izlerken az seyirlik olsa ? Neyse önümüzdeki filmlere bakalım.

  • Gerçekten kelimenin tam anlamıyla vakit kaybıydı. 3-5 aksiyon ve görsel efekt dışında film namına hiçbir şey yoktu. Bu aksiyon sahnelerinin bazıları da 90'lardaki aksiyon filmlerini andırmış yani çağın gerisinde kalmış. Zaten senaryosu 11 günde hazırlanan filmden de fazlası beklenemezdi. Leş. Filmograf kanalındaki incelemeye kanıp Captain Marvel kadar bir şey beklemiştim açık ara tıraş bir yapım çıktı. Filmi klişeler, boş ve ağır diyaloglarla, çakma dramlarla geçiştirmişler. Derinlik de sıfır bu arada hiçbir karakterde derinlik filan yok. Mizah yapmaya çalışmışlar onda da batırmışlar.Filmi gereksiz yere uzattıkça uzatmışlar, en az yarım saati gereksiz bu yapımın. Birkaç sahne de aşırı saçma geldi.


    La o hapishaneye çığ nasıl düşüyor, dümdür alan orası. Çığ dağdan düştüğü anda orada kalır devam etmez, ona da çığ denmez zaten. O yarmanın da orada sıradan mahkumların arasında bulunması da ayrı facia. La öyle güçlü mutantımsı şeyin orada normal mahkumların arasında ne işi var? Hepsini öldürse ne yapacaksın veya bir firar olduğunda? Bir de yine bizim elemamda madem bir firara meyil var ve bu kadar güçlü biri nasıl oradan çıkmayı başaramıyor da bizim Natasha ve yanındakini görünce aksiyona geçiyor.

    Villain ile karşılaşma, sohbetler filan o kadar sıkıcı ve o kadar kötüydü ki yerli dandik Türk dizileriyle yarışır haldeydi. Bir de Natasha'nın "bu zaten planımızın bir parçasıydı" temalı konuşması ve yapmacık yapmacık gülümsemesi de filmden beni epey soğuttu.


    Neyse bu boş film için gereğinden fazla yazı yazdım. İzlemeyin, izletmeyin. Yoklukta bile gitmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Çoğu Kişi Beğenmemiş Ben Beğendim Sanırım Daha Önce Hiç Marvel Filmi İzlemediğim İçin. Tüm Seriyi Baştan İzlesem Daha İyi Sanırım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: III I II III I I

    Şuan popüler site olan cehennemi sitesinde 1080p altyazlı olarak mevcut.

    sinemalar acildi. allah askina boyle blockbuster filmler PC de mi izlenir ?

  • devmanetihad kullanıcısına yanıt

    Farındayım sinema açıldı ama virüs belası yüzünden kendimi tehlikeye atmak istemiyorum.

    Benimde hoşuma gitmiyor pc den izlemek, bütün marvel filimlerini sinema da izledim.

    Bu tarz görsel şölen sunan filmleri sinemada izlerim, fakat virüs varken o ortama girmem.

  • III I II III I I kullanıcısına yanıt

    Bu filmde görsellik namına pek bir şey yok. He iyi bir görüntü için online izleme siteleri yerine torrentten daha kaliteli versiyonları bulup izlerseniz hem ses hem de görüntü bakımından daha iyi bir seyir zevki çıkar. Bence bu film; değil PC, cep telefonundan bile izlenmeye değmez.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 17 Temmuz 2021; 4:40:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Corona devam ederken sinemada izlemeye değecek bir film değil

    Ana evrene çok fazla etkisi olmayan endgame'de yaşanan malum olaydan ötürü iyi izleyici çekeceğini düşünüp yapılan bir film olmuş vasat senaryo 6/10

  • Pek beğenmedim. Uzun uzun yazmaya gerek yok bir beklentim yoktu ama bu kadar vasat olmasını beklemiyordum açıkçası. İdare eder diyelim. 6/10


    İşin kötü yanı bu filme tomarla para harca sanırım 200 milyon dolar. Bu kadar rezil görsel efektlere nasıl yaptınız izin verdiniz bazı sahneler gerçekten göz kanatır. Tamam bazı yerlerde görseller güzeldi ama bazı yerlerde çok çok kötüydü.


    Sanırım paranın yarısını kızıl ablamız almış olmalı. :)

  • Filmi malum yerlerin hepsinden telif hakkı sebebiyle kaldırmışlar. Disney Türkiye büyük ihtimal bu konuda harekete geçti. Umarım bu kaldırmalar Disney+'ın habercisidir. Resmi olarak gelselerde korsan vs uğraştırmasalar.

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.