Şimdi Ara

BlackBerry 10 İşletim Sistemi Güncellemeleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Pekala , müsait bir zamanda indirip deneyeceğim. İlginiz için teşekkürler.
  • Hoca bu sürüme hiç ısınamadım ben. 2339 ' u yükledim. Başlarda herşey güzel geldi. Menü geçişleri ve uygulamalara girişlerde fark edilir bir serilik sözkonusu. Fakat yazılım sistem kaynaklarını azami bir şekilde sömürüyor. Hiçbir işlem yapmasan dahi ekran açık iken CPU en az %20 civarlarında kullanılıyor. Ram ' in ilk defa 300MB 'lara indiğini gördüm.Başlarda NFC ' yi kendi kendine açıyordu 2 ' de 1. NFC ayarlarını kurcaladıktan sonra düzeldi ama anlamsız bir şekilde düzeldi...

    Tarayıcıda kimi sitelerde acayip kasılıyor. Özellikle DH ' ın mobil sürümünde sayfaları aşağı yukarı çekmek tam bir işkence ve scroll yaparken donup donup gidiyor sayfa.Tam 6 ayı aşkın bir süre 10.2.1 kullandım çok memnundum. Normalde güncelleme ile işi olan biri değilim. Stabil çalışan bir sürüm olsun işimi görsün varsın yoksun güncelleme gelmesin diyenlerdenim. Ama şu son yüklediğim 2 sürümle Blackberry işi gerçekten batırmış. Geride dönemiyoruz öyle muallakta kaldım şimdi. İnan telefonu kullanma hevesim kaçtı şu an. İnsanı zorla Android ' e döndürecekler.




  • elektrosenol kullanıcısına yanıt
    Kullandığınız sürümün bilgisayar ağzında beta olarak geçtiğini ve bugların tam manasıyla halledilmedğini, official sürümlerinin stabil olarak sorunsuz şekilde zaten blackberry tarafından verildiğini biliyorsunuzdur.

    Bende hala 10.3.1 versiyondayım 2-3 günde bir kontrol ediyorum yeni güncelleme geldi mi diye.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoadMonster -- 5 Temmuz 2015; 16:06:26 >
  • elektrosenol kullanıcısına yanıt
    yahu neyi ne kadar kullandığını ne yapacaksın. nfc kendi kendine açılmaz bir kez kapatırsan, açılıyorsa onu kullanmak isteyen bir programa izin vermişsindir. bunun dışında eğer kullanmayacağın programları kurma işlemini tamamlamazsan autoloader'dan sonra, o programlar da "sistem kaynaklarını" meşgul etmez sen de kafaya takmazsın ki dediğim gibi buna takılmak bir android hastalığı

    en memnun olduğum sürüm 2339, tavsiyeye devam...
  • RoadMonster R kullanıcısına yanıt
    Haklısınız. Leaked sürümlerin bazı hatalar içerebileceğini biliyorum. Forumdaki bazı arkadaşların güven veren leaked sürümlerini övmesi neticesinde şansımı denedim ama denemez olaydım... Konu başlığında verilmiş olan sitedeki sürümler hep leaked sanırım? Official sürümleri nereden bulabilirim ya da ota ' dan kontrol edip beklemelimiyim?
  • Benimki takıntı işte ne yapayım. Symbian ' dan kalma, Android ile alakalı değil aslında o bambaşka bir vukela Hem ram ve işlemci kullanım değerlerinin boşta bile yüksek olması sistemin kararlı olduğunu göstermez zannımca. NFC konusunda hiçbir yere izin vermedim ,eminim. Ama NFC menüsündeki ayarlardan bir iki değişiklik yapınca bu durum sona erdi. Neyse çok problem değil bu. Zaten var olan Radyo yok , NFC olmasa da olur..

    Kullanmayacağım programın daha kurulum yapmadan bellekte işi ne onu da çözmüş değilim. Ülkemiz ' deki Blackberry forumlarında inceleme yapan nam-ı diyar biride 10.3.2 ' nin çok ram harcadığını , hatta kullanım sırasında Blackberry tarihinde bir ilk olarak 250mb ' a düştüğünü söylemişti.

    Şimdi yabancı forumları araştırdım. Blackberry 10.3.2 ' den önceki bir çok sürümü downgrade edilemesin diye bloklamış. ( ya da hepsini, tam anlayamadım ). 10.2.2 no 'lu bir sürüm hariç edindiğim bilgiye göre. Şimdi onu indirdim deneyecem. Bana şans dileyin inşallah olur da kurtulurum şu 10.3.2 manifestosundan.

    Edit : İndirdiğim sürüm olmadı. Demek ki downgrade 'i temelli engellemişler. Nokia ' ya zamanında bu durumdan ötürü bayağı sövmüştüm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elektrosenol -- 5 Temmuz 2015; 20:51:37 >




  • elektrosenol kullanıcısına yanıt
    İşte her telefonda aynı hata ortaya çıkmıyor mesela birinde şarj su gibi akarken. bir başkasında anten sorunları yaşatıyor, öbüründe kamera bulanıyor kafasına göre, bilemiyoruz ne çıkacağını karşımıza. Bundan dolayı hiç yüklemeyi düşünmedim.

    Buradakiler hep leaked olması gerek, zaten official sürümleri blackberry bizim telefonlara veriyor yani. Ama bu sefer arayı biraz uzun tuttular. 10.3.2.789 versiyon gelmesi lazım şu sıralar yada öyle bişey işte. Ben ara ara telefondan bazen bilgisayara bağlayıp yazılım üstünden kontrol ediyorum. Telefondan memnun gibiyim. Stabilitesini biraz daha attırdıkları vakit tamam olacak.

    Official sürümleri ''crack berry'' den temin edebiliriz sanıyorum ki. Uzun zamandır takip etmesemde oradaki forumu.
  • RoadMonster R kullanıcısına yanıt
    Anladım. O zaman tek çare official sürümü beklemek. Sanırım Leaked sürümün üzerine Official sürüm update olarak gelebiliyor, yani Leaked Leaked gitmiyor..

    Tek çare beklemek gibi bu durumda. Neyse az Blackberry macerasına ara verip Android ' e falan döneyim. Tarayıcıdaki o donmalar hakikatten sinirimi bozdu.
  • Downgrade engeli anti-theft koruması nedeniyle, 10.3.2 ile birlikte gerekliydi...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haziran Ayında Blackberry q10 cihazımı satmıştım , beyler merak ettiğim şey şu , Haziran'dan bu yana bb10 işletim sisteminde elle tutulur bir değişiklik oldu mu? Yoksa ayni tas ayni hamam mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • matraxzalim M kullanıcısına yanıt
    10.3.2 güncellemesi dağıtılmaya başlandı. Ufak tefek değişiklikler (dialpad de t9 gibi) ve sistemin daha hızlı çalışmasını sağlıyor. Sizin beklentinizin ne olduğunu da yazsaydınız daha net cevap verebilirdim
  • Bu yeni surumleri hep yukleme ihtiyaci hissediyor ve yukluyorum. Benim gibi olan var mi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .2813 resmi olarak ne zaman gelecek acaba? Genelde amerikadan önce alıyorduk güncellemeleri.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Isletim sistemi guncellemeleri devam ediyor ama market bakkala dondu resmen. BlackBerry maalesef BlackBerry 10 u rafa kaldirdi. Uygulamalar guncellenmiyor artik, Facebook uygulamasi eski surumlerinden daha kotu ama 4 aydir tek guncelleme gelmedi. Buyuk hayal kirikligina ugradim. Fakat bu haliyle 2-3 yil daha rahat rahat isimi gorur Passport.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncellemeler devam etse ne olur ki. Eden güncellemelerde zaten birbirinden beter olan Leaked sürümler. Blackberry ' nin Official 10.3 sürümünü verip yazılımı adam gibi toparlama gibi bir düşüncesi halen yok sanıyorum. Facebook ' un içine ettiler zaten o apayrı bir konu. Uygulama mağazası ise gerçekten son zamanlarda sövdürmeye başladı ve söve söve bıraktırdı bana Blackberry 'i nihayetinde. Mağaza ' ya doluşan Android portu uygulamalar zaten zamanında Android ' ten baya soğumuş ve ona sövmüş biri olarak beni Blackberry ' den iyice soğuttu. O tarayıcıya halen daha bir ayar çekemediler dh ' ta halen kasılıyor kimi sitelerde donuyor! Aynı hayal kırıklığına bende uğradım ne yazık ki.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.