Şimdi Ara

Blackberry 9700 komple kasa ve birkaç soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 15 aydır Blackberry 9700 beyaz kullanıyorum. Çalıştığım yer hep talaş içerisindeydi .Bu yüzden 9700 ümün hali içler acısı. Arka kapağını anlatmıyorum bile. Satayım dedim ama pek para yapmıyor bu haliylede satılmaz heralde.Birde alıştım ve beni 1 kaç sefer dışında hiç yarı yolda bırakmadı. Şimdi orjinal ön kasa tuş tamı yan taraflarda dahil olmak üzere arka kapağını değiştirmek istiyorum. Orjinal yada orjinal kalitesinde yan sanayide olabilir değiştirmek istiyorum. Nerden alabilirim ? Kendim değiştirmeye kalkarsam garantisi gider mi ? Birde kulaklık kısmından gelen seste hafif cızırtı var sanki içine tos kaçmış gibi o ince kağıda bişey değiyormuş gibi. Bunu servisine mi göstereyim yoksa komple kasayı değiştirdiğim yerde tamir mi etsinler ?

    Bu arada 9700 ü vodafone dan almıştım.Son olarak da pili yoruldu telefonun.Uzun giden yeni model bir pil seçeneğim varmı 9700 için ?

    Cevaplarınız için teşekkürler.







  • hocam bence önce servise ver cızırtıyı halletsinler.
    Sonra kasa değişimi serviste pahalı olur(tahmini 150 civarı)
    ebayda 10 dolardan başlıyo full kasası seç bi tane güzelini al. 2-3 haftada elinde.
    Tel servisten gelene kadar kapakta gelir işin görülmüş olur. kasa değişince garanti gider
  • 3 haftadır kulllanmıyordum.Bugün bi açtım denedim kulakta sorun kalmamış. Tatile ihtiyacı varmış demekki :)
    Şimdi tek sorunum kasa. ebay den alıp beklemek istemiyorum. Burdan netten alayım dedim ama orjinal olan hangisi emin olamadım. Daha önce almış biri varsa tecrübesinden faydalanmak isterim.
  • daha önce almadım ama nette satılanların orjinal olacağını sanmıyorum. kaliteli olanıda görmeden ayırt etmek mümkün degil
  • ilk olarak sesteki cızırtı kulaklıktan kaynaklanıyodur. başka kulaklık denedin mi?
    yakın bi zamanda kendi 9000 imin kasasını değiştirdim beyaz renk kasa aldım.eğer yetkili serviste yaptırmazsan garantisi gider.ama yetkili servis bi telefon parası istiyo.
    şunu da belirtiyim ki kasa değişince ekranın camı değişmiyo. yani blackberry yazısının yazılı olduğu yer. orayı da sakın değiştirtme çünkü o cam lcd ekranla birleşik.cam giderse ekranda gider.ama beyaz renkte yeni lcd ekran alırsan sorun olmaz.
    ben kendi kasamı gittigidiyordan aldım,kendim monte ettim sonra telefonda bi yerde kısa devre oldu flash kapanmadı,pil hata falan verdi,bi yere verdim,flashın gücünü kestiler (flash çalışmıyor),pilde sorun yok,ama şarj olmuyor,direk batarya şarj aletiyle şarj ediyorum.hoparlörüm de ne hikmetse çalışmıyor. vericeksen güvenilir bi yere ver bence :))
  • Ekranda da ufak bi çatlak var sen söyleyince baktım şimdi cam ekranla birleşik gibi duruyor. Canımı sıktı şimdi onuda değiştirmek.Biraz dolaştım 130 liraya %100 orjinal olduğunu söyleyenler var ama ekran kısmı yok.Heralde bi okadarda ekrana isterler. Ne masraflıymış arkadaş sıfırlamak Blackberry i yahu. Kararsız kaldım sıfırlıyayım mı yoksa satayım mı acaba ?
  • benden sana bi öneri blackberry'ni sıfırlayacağın için yapıcağın masraf şöyle:
    kasa : 80-120 gittigidiyorda
    lcd ekran:130-230 gittigidiyorda
    şimdi min:210 max:350 tl harcicaksın ortalaması 280 falan .bu kadar ödiceğine bence kendininkini sat üstüne de o 280 i koy bb bold 9000 (450 tl),ya da curve 9300 al.çünkü sen cihazı 15 aydır kullanıyomuşsun,anakartı da biraz sorunlu olabilir.ne yapıp ne edip elden çıkar 100 e 200e ya da 300 e. en azından 3-5 tane telefoncudan fiyat al hocam.ha diyosan ben bunları yapmicam telefonumu seviyorum o sana kalmış ben seni etkilemiyim
  • arkadaşlar Türkiye'de 9700 için farklı renklerde kasalar bulmak mümkünmüdür?
    benim siyahı komple beyaza çevirdim sonra krom parça kırılınca siyah kasayı tekrar taktım, şimdi tekrar kapak almam gerekiyor ama eğer başka renklerde kapak satan yer biliyorsanız değerlendirmek isterim..

    Ayrıca kendi blackberry'min 0'a yakın siyah ve beyaz orjinal arka kapak, orjinal orta kasa(sim kart'ın takıldığı yer dahil) ve tuş takımı vs var. İsterseniz bir teklifte bulunun ben kullanmıyorum sonuçta bunları makul bir fiyata verebilirm .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ryangt

    arkadaşlar Türkiye'de 9700 için farklı renklerde kasalar bulmak mümkünmüdür?
    benim siyahı komple beyaza çevirdim sonra krom parça kırılınca siyah kasayı tekrar taktım, şimdi tekrar kapak almam gerekiyor ama eğer başka renklerde kapak satan yer biliyorsanız değerlendirmek isterim..

    Ayrıca kendi blackberry'min 0'a yakın siyah ve beyaz orjinal arka kapak, orjinal orta kasa(sim kart'ın takıldığı yer dahil) ve tuş takımı vs var. İsterseniz bir teklifte bulunun ben kullanmıyorum sonuçta bunları makul bir fiyata verebilirm .

    Turkiyeden bulabilcegin yerlerin basinda gittigidiyor gibi siteler var ve burda satilan renkli kasalar sahtedir belirtiyim. Cunku blackberry nin siyah ve beyaz disinda orjinal kasasi yok 9700larda
  • Arkadaşlar ben Gittigidiyor da kapak baktım. LCD hariç full kasa 120-140TL civarında. KVK ya soruyorum 350 TL :D Bunda bir saçmalık var. Sitede ki adam orijinal diyor. KVK da orijinal. Neden bu kadar pahalı peki. Sadece ön panel 77TL gibi bir fiyat çıktı. GG dan alırsam orijinalliğini nasıl doğrulayabilirim.
  • hocam ben aldım 70 tlye gittigidiyordan 9000 için tam oturmadı falan bunlar büyük ihtimalle çin orjinali yani blackberrynin kendi ürettikleri değil sanırsam
  • Sanırım öyle. En iyisi yollayacaksın garantiye. neresi değişecekse değiştirip yollayacaklar.

    Arkadaşlar BB'nin orijinal aksesuarları nerede bulunur ?

    Kılıf-Şarj Cihazı-Kasa-Kulaklık-Batarya ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _ELNINO_

    Sanırım öyle. En iyisi yollayacaksın garantiye. neresi değişecekse değiştirip yollayacaklar.

    Arkadaşlar BB'nin orijinal aksesuarları nerede bulunur ?

    Kılıf-Şarj Cihazı-Kasa-Kulaklık-Batarya ?

    Turkcell bayiilerinde fahiş fiyatlara alabilirsin,internetten alacakların ne kadar güvenli bilmiyorum
  • 350TL diyor kvk. Ancak LCD dahil galiba. LCD 200-250TL gibi bir fiyat. E geriye 100 TL kalıyor. Zaten bu fiyata internette var. En iyisi yollamak servise. daha uygun alamıyoruz. Servis te yeterince uygun bence.
  • Zaten LCD taktırmicam. Sadece kasa da 150TL tutsun amaan. Garantide olacak en azından.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _ELNINO_

    Zaten LCD taktırmicam. Sadece kasa da 150TL tutsun amaan. Garantide olacak en azından.

    KVK bu hocam lcdnin dahil olduğunu sanmıyorum ama siz yine de bi ayrıntıları öğrenin öyleyse hiç tereddütsüz KVK'da yaptırın
  • Yok ya dahildir. Yoksa 350TL kasa mı olur.
  • sağlam keklemişler kardeş.. :) telefonın 2. eli zaten 350-400 tl. telefonla aynı fiyata kapak mı olur??? 3 aylık 9700 aldım 2. el 400 TL
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.