Şimdi Ara

Blackberry 9800 - iphone 4

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selamlar,

    bir telefon alacağım.. Belirttiklerimden birisini..
    1. iphone4 ü inceleme şansım olmadı.. dokunmatik telefonlara karşı da çok sempatim yok açıkcası
    2. blackberry hem kapaklı oluşu hem de tuş takımının olması bana cazip geliyor.

    işletim sistemlerinin farklı oldugunu biliyorum.
    prg lar birbirinden farklı.. multimedya konusunda iphone daha ileri..

    ben bu telefonu alıp yurt dısına gideceğim.. orda kulanabilecek miyim o da var..

    bu telefonlar elma ile armutu mukayese ediyormuşum gibi geliyor ama öyle mi deil mi emin deilim..

    siz kullanıcılar olarak mukayee edebilir misiniz??

    çok tesekkurler



  • Ben dokunmatik telefon kullanamayacağımı düşünüp bb 9780 aldım, Bence sizde 9800 yerine 9780 düşünebilirsiniz.. 9800 biraz daha kaba sanki ve kızaklı telefonlar bir süre sonra arıza çıkarabiliyor.. 9800 ile 9780 in özellikleri aynı diyebiliyorum (birinin dokunmatik olması hariç), yanılıyorda olabilirim.. Hem fiyat olarak 300tl kadar daha uygun 9780.. iphone hakkında bir yorum yapamayacağım
  • Dokunmatik ekrana alışmak konusunda zorluk yaşarsan eğer Bold 9780 al bencede..
    Ama dokunurum ben diyeceksen iphone 4 kesinlikle... ya dokunun, ya tuşlayın , o ne hepsinden var.. bana saçma geliyor. iphone un kocaman ekranından faydalanmak varken sırf tuşu var diye 9800 alınmaz.
    nacizane fikrimdir.
  • Bu arada koca memleketee iphone 4 yok yahu:(
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dochollywood

    Bu arada koca memleketee iphone 4 yok yahu:(


    Hocam apple bunu özellikle yapıyor, önceden getirildi sınırlı sayıda mağazalar falan sattıı faiş fiyatlara.. Şimdi tonla para veriyorum desende alamazsın yok çünkü (yurt dışından getirenler hariç) Yani demek istediğim apple önceden getirip pahalıya satıyor, herkeste hücum edip alıyor cihazı.. Sonra millet arıyor almak için ama bulamıyor, sıraya giriyorlar, isim yazdırıyorlar falan.. Çok mükemmel bişeymiş ulaşılamaz bişeymiş imajı oluşuyor insanlarda.. Sonra yine bi posta getiriyorlar millet onlara da fiyatına bakmaksızın hücum ediyor.. Yani bu çok parayı vermeyi göze alan insanların parasını alıyor apple, çok para kazanıyor ve dediğim gibi iyi bir imaj oluşturuyor
  • Ben de ikisinden birini alacam 2 hafta içinde iPhone 4 bulamazsam gidip BB 9800 alacam,yanına da iPod Touch alacam.Bulunduğum ortam dolasıyla da prestij telefonları almam gerekiyor.9800'ü şık buldum beyazı da siyahı da şık.Hatta elime alıp inceledim iPhone'u da inceledim o da güzel.iPhone multimedya konusunda sorun yaratmadığı için sadece o yeter yoksa BB ile Touch iyi gider.
    @bdurmus o fahiş fiyatları isteyen Apple değil Timler,Shoplar...dır.Apple standart fiyattan yolluyor ama tüm dünya ya cihaz yetiştirmeye çalıştığı için sorun yaşıyor.Dün bir yere sordum iPhone adam cumartesi günü geldi akşamına bitti dedi.Ve fiyatları ise normal fiyattı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.