Şimdi Ara

Blackberry app world Kayboldu:( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
34.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar geçen blackberry torch 9800 aldım elden, app şifresini sormak hiç aklıma gelmedi ve şimdide aldığım kişiye bi türlü ulaşamıyorum .. bana yardım eder misiniz ?
  • Beyler bende telefonda sarkı dınlıyordum daha sonra kapatıp menuye girince Ortam dosyası yok oldu. Ortamı nasıl geri getirebilirim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blackberry app world uygulaması benım telefonumdan da kayboldu dediğiniz gibi blackberry.com/appworld/download a tıklayıp yeni sürümünü yükle dediğimde ... sürümü ... ile değiştirilsin mi dedi evet diyip tekrar yükledim ama yine gözükmüyor bu app wold uygulaması. alternatif olarak başka yapabilceğim bir şey var mı?? yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: chilly182

    blackberry app world uygulaması benım telefonumdan da kayboldu dediğiniz gibi blackberry.com/appworld/download a tıklayıp yeni sürümünü yükle dediğimde ... sürümü ... ile değiştirilsin mi dedi evet diyip tekrar yükledim ama yine gözükmüyor bu app wold uygulaması. alternatif olarak başka yapabilceğim bir şey var mı?? yardımcı olursanız sevinirim

    aynı sorun bende de var . ama hala cözemedim..
  • hangi sürümü kullanıyorsunuz? os-5 yada os-6 onun apploader,ınıbulun ve tekrar yükleyin eğerki yüklemede sorun çıkarsa blackberry software device den güncelleme yada surum düşürme yaparak uygulama şeçimlerinden eklersiniz bu arada bis/bes yoksa appworld çalışmaz mutlaka wifi olucak unutmayın..
  • Ben neredeyse 5 aydir göremiyordum, Cözum, son kez bi indirin yeniden baslatin yine görunmeyecek ama bu sefer telefondan viber adli program yukluyse kaldirin ve tekrar yeniden baslatin, bu sefer görunuyor. Eger viber yoksa herhangi bir programi kaldirip deneyin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzart -- 28 Şubat 2013; 18:55:17 >
  • arkadaşlar tarayıcınız dan blackberrynin sitesine girin ordan app worldü tanıyınabasın browser basın ordan indirin
  • Aynı sorun vardı bende de. Curve 8520 içinwww.blackberry.com/appworld/download adresinden wi.fi kullanarak (Bis pakedi olmadan) İndirdim ve şu anda kullanıyorum.
  • Bende 9300 kullanıyorum ama uygulama indiremiyorum. İndirmeye çalıştığıömda hep aynı sayfaya dönüyor K. adı ve şifre bölümüne yüz kere girdim ama hep aynı ne yapmam lazım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkrtl37 -- 12 Ekim 2013; 17:44:42 >
  • heathrow(+) kullanıcısına yanıt

    merhaba,

    BIS aboneliği iptal oldu. internet paketim var ama bir türlü internete giremiyorum. internete giremediğimdem app world indiremiyorum.ayrıca wifi bağlanamıyorum.

    yıllardır kaldırdığım telefonu tekrar kullanmak istiyorum ama olmuyor bir türlü.

    desteğinizi rica ederim

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.