Şimdi Ara

BlackBerry : Güvenliğini sağladığımızda bir Android akıllı telefon üretebiliriz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • BlackBerry : Güvenliğini sağladığımızda bir Android akıllı telefon üretebiliriz


     

    Bir süredir BlackBerry'nin Android işletim sistemli bir akıllı telefon üzerinde çalıştığı ve bunu da BES 12 Cloud güvenlik yönetiminin diğer platformlarda da en iyi seviyede çalıştığını göstermek için yaptığı dile getiriliyor. BlackBerry de iddialara açıklık getirdi.




    Firmanın patronu John Chen, BlackBerry cihazlarının pazardaki en güvenli cihazlar olduğunu, eğer üst düzey güvenlik konusunda bir yol buldukları takdirde gelecekte Android telefonları üretebileceklerini belirtti. 




    John Chen aslında iddiaları reddetmedi ve üstü kapalı olarak Android işletim sistemini temel alan çok güvenli bir BlackBerry cihazı üzerinde çalıştıklarını doğruladı. Ancak şimdilik bu çalışmaların hangi aşamada olduğu bilinmiyor. 




    İddialar, BlackBerry Z3 modelini temel alan bir BlackBerry Android akıllı telefonunun Ağustos ayında piyasaya çıkabileceğine işaret ediyor. Ayrıca 2K ekranlı bir diğer model de ilk modelin piyasada gördüğü tepki sonrasında masaya yatırılacak.  

     

     








  • blackberry android ile gelirse malzeme kalitesi ve yazılım güvenliği açısından çok müşteri toplar. şahsen blackberry tasarım ve donanım olarak büyük üreticileri yakalarsa ilk tercihim olur. yılların akılda bıraktığı önemli bir marka. zaten önceden efsane olan iki marka vardı, nokia ve blackberry. bunlar androide geçmemek için direnince nokia yok oldu blackberry'de zor durumda. samsung, lg gibi üreticiler htc, blackberry, asus akıllı telefon üretirken çamaşır makinası yapıyordu.

  • Şu blackberry lerde ki asalet hiçbir telefonda yok ki be dostlar.

  • Tutma ihtimali var,iyi bir fiyatlandırma ile.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android tamam olsun hatta olacak ama Blackberry Türkiye'den cekildi bu konuda herhangi bir aciklamada bulunulmadi.
  • İnşallah yaparlar. Zira kaliteli malzeme kullanıyorlar ve güvenliği de iyi yaparlarsa IOS seviyesinde kaliteli bir cihaz görebiliriz. Hatta Apple'dan Android'e geçmek isteyenler de ona geçerler...
  • "da"
  • Güvenlik konusunda gerçekten Android'in "özgürlüğ"ünden dolayı bir zaafı var. Samsung ne kadar Knox ile önlemler almaya çalışsa da o da geçilebiliyor; BlackBerry'nin bunun üzerinde çalıştığına eminim. Kendileri telefon çıkarmasa bile en azından Android için üretecekleri güvenlik çözümlerini varsayılan olarak bir çok cihazda göreceğimize inanıyorum.

  • Şunla uğraşcağına ,elindeki kendi yazılımını geliştir marketini büyüt geliştiricileri kendine yönelt ios seviyesini yakalasın ne gerek var android e

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendi işletim sistemi için uygulama geliştiricilere teşvik sağlasa daha mantıklı olur.
    Android'i güvenli hale getirmek için öncelikle sayısal olarak çokluğu ile övünülen uygulamaları ile bağını kesmek gerek.
    Kullanımı o kadar kolay ve rahat bir işletim sistemi ancak bir türlü kullanımını genişletemediler. Fiyat politikaları bu başarısızlıkta en önemli etmen. Bir 10 sene sonra yeni teknoloji kullanacak neslin işletim sistemi. Sadece sağa sola, yukarı aşağı kaydırarak birçok ekrana, uygulamaya, işleme ulaşmak mümkün. Onu açtım dur orta tuşa/orta ikona basayım çıkayım, dur şurayı tıklayım, arkada çalışanlar ne bakayım şeklinde değil. Sağa-sola,yukarı-aşağı kaydır istediğine ulaş.

  • Helal bee
    bir bucuk yildir q10 kullaniyorum. Umarim passport tarzi farkli yenilikci tasarimlari daha cok goruruz. Gelecek sene yeni bir blackkbery dusunuyorm :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha batmadi mi bunlar ya :d

  • quote:

    Orijinalden alıntı: hasanandnexus

    Şu blackberry lerde ki asalet hiçbir telefonda yok ki be dostlar.

    Yürüü be kim tutar.. ;)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya uygulama geliştiricelere dök parayı, boşver diğer her şeyin 10 numara ya. Dinlemiyorlar ki bizi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blackberry özellikle işletim sistemi ile windows phone ile beraber en stabil iki işletim sisteminden biri. Güvenlikte ise zirvede. Ancak bunu maymun iştahlı insanlar anlamıyor ve android kullanarak a dan z ye bütün bilgilerini paylaşıyor. Blackberry ise bir avuç insan tarafından kullanılıyor. İŞletim sistemindeki stabilite, hız ve güvenlik olsun, cihaz kaliteleri olsun Blackberry benim için hep zirvede olmuştur. Mutlaka çantamda bir adet blackberry telefonum bulunur. Elimde bulunan q10 veya passport telefonumdan biri şahsi hattım takılı şekilde ikinci telefon olarak yanımdadır hep. Androidin güvenliğini sağlarsa o da ancak nokia nın x projesi gibi bir şey olur. yine maymun iştahlı insanlar tarafından eleştririlir. Zor işler bunlar. Blackberry bence bu halde kalmalı ama o da olmuyor işte. adamlar epey darboğaza girdi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.