Şimdi Ara

BLACKBERRY Q10 EKSİKLİKLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Blackberry Q10 kullanıyorum. Görmüş oldugum eksıklıklerı burdan yazmak ıstedım. Belkıde yazacağım şeyler vardır da ben o ozellıgı bılmıyorumdur. Bu sayede ogrenıp o sorunu duzeltebılırım.
    1- Uygulama yukleyememe
    2- 10.3 guncellemesınden sonra zil sesınde kısıklık
    3- Tuş seslerını kapatamama
    4- Fotograf cekerken cekım sesını kapatamama
    5- Numara engelleme ozellıgı yok
    6- ınternette her tıklamada o sınır bozucu tık sesı
    7- İnternet kullanımı esnasında ısınma
    8- kısıler ayarlarda facebook kısılerını kapatmama ragmen hala bazılarını gorme
    9-rehberı gmaıle senkronıze edememe
    10- Blackberry harıcı goruntulu arama yapılamaması



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bubenimdunyam -- 18 Temmuz 2015; 13:58:35 >



  • 1- uygulama yüklemede sıkıntı yok. bana genellikle bb world yetiyor ama aradığın uygulama yoksa android olarak yükleyebilirsin. Cihaza play store kurabilirsin, internetten istediğin uygulamanın .apk olarak indirip kurabilirsin, 10.3 güncellemesi ile gelen amazon marketten android uygulamalarını indirebilirsin veya benim gibi SNAP ismindeki google play istemcisini kurup istediğin android uygulamasını kolayca kurabilirsin. Yani kısaca bu uygulama yükleyememe konusunu açıklığa kavuşturman gerek. Zira çok esnek bir sistem. Dediğim gibi android uygulamarı bile kolayca yükleniyor.

    2 - 10.3 güncellemesinden sonraki zil sesi kısıklığı bir problem. Mesela hoparlörden müzik çalarken bangır bangır ama son ayarda olmasına rağmen telefon çalarken ses normalin yarısı kadar. Ben buna bir çare bulamadım ama yakın zamanda güncelleme gelecek. belki de gelmiştir. Bilemiyorum. çünkü ben 10.2 ye geri döndüm. Bu zil sesi kısıklığı beni çok sıkıntıya sokuyordu. zaten 10.2 bana yeterli gelen bir sistemdi. Ben bu şekilde çözdüm inanılmaz mutluyum.

    3- 10.3 te değişti mi bilmiyorum çok kurcalamadım. numaraları çevirdiğin ekranda yukardan aşşağı doğru çekince gelen ayarlara ve ayarlardan dil ve giriş klavye ayarlarına iyice bir göz atın derim. belki de yoktur emin değilim.

    4- Fotoğraf çekme sesini kısmayı ben de göremedim. 10.3 te dikkatli bakmamıştım. Varsa da kamera ayarlarındadır. Ama yok diyorsanız da yoktur:) bir ara markette uygulama vardı bu konuyla ilgili. düzeltilmediyse yoktur yani. dediğim gibi 10.2 kullanıyorum ben.

    5- Numara engelleme işini yükleyeceğiniz programlarla çözersiniz. takdir edersiniz ki her telefonda yok zaten bu özellik. zaten numara engelleme olayı yazılımsal bir numara.

    6- bu konuyla ilgili ses ayarlarını ve 'dil ve giriş' ayarlarını iyice kontrol edin derim.

    7- internet kullanım esnasın ısınma olayı o esnada ne yaptığınıza bağlı. beni rahatsız edecek kadar ısınma olmuyor bende. ancak mobil internet kullanırken ısınma normaldir. aşırı ısınma varsa servise verin derim. ama aşırı kelimesi kişiden kişiye değişen bir hissiyat kavramı.

    8- rehberde facebook kişilerini kapattığınız halde, kişiye geldiğiniz zaman facebook profili de görünüyorsa o kişiye girdiğinizde aşşada bağlantı işareti var zincir gibi bir işaret. ona tıklayın . facebook bağlantısını kesin deyin. sorun çözülüyor.

    9- rehberi g mail ile senkron yapmak çok kolay. sorun yaşıyorsanız gmail hesabını silip tekrar kurun. ben sürekli gmail rehberini kullanıyorum. hiç sıkıntı çekmedim. zaten kişi kaydederken de nereye kayıt yapılacağı konusunda ayar var.

    10 - görüntülü arama yapmak için skype tarzı programlar kullanacaksınız. şebeke üzerinden görüntülü görüşme blackberry de yok. iphone da yok. windows phone da yok. androidde ise belli başlı modellerde var. firmaların pek tercih ettiği bir sistem değil bu. nedendir bilemem. yani 3000 lira verip iphone 6 alsan da onda da yok. skype viber gibi programlar ile görüntülü görüşme yapabiliyorsunuz. sadece blasckberry cihazları arasında değil yani..



    uzun lafın kısası blackberry kullanmak ayrıcalıktır. güvenlidir. sırf HUB sistemi için bile tercih edilir. Şahsen bende her platformu kullanıyorum ama blackberry vazgeçilmezimdir. bazı şeylere katlanmak gerek. tam tarif edemediğim ayarları eve gidince yazarım unutmazsam. şu anda bb telefonum yanımda değil.




  • Oncelıkle cevaplarınız ıcın tesekkur ederım. Teknolojı konularında cok ıyı degılım blackberry bu konuda benı yordu bu yuzden. Samsung galaxy s4 mınıde var ona kolayca yukleyebılıyorum mesela. Hıc sorun yasamadım onda. Blackberry sevdıgım ve vazgecemedıgım bır telefon. Ama cevremde hıc kullanan yok:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.