Şimdi Ara

blackberry telefonlar hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • up
  • güncel
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alemdar11

    quote:

    Orijinalden alıntı: cobanmahmut

    Blackberry önceden OS 5, OS 6 VE OS7, OS7.1 kullandı. Kullandığı bu modellerde genelde klavyeli model seçtiği için fazla bir gelişim sağlayamadı. Ayrıca Bis paketi şart koştukları için ayrı bir Blackberry İnternet Paketi almak gerekiyordu. Son olarak da Blackberry sunucularının 1 hafta kadar çökmesiyle çok müşteri kaybetti.

    Daha sonra OS 10 adında geleceğin 10 yılına dair sıfırdan bir işletim sistemi yaptılar. Bu işletim sistemi tamamen Blackberry'ye özgü ve sadece kendi telefonlarında kullanılıyor. Blackberry, Pentagon Güvenlik Sertifikası'na sahip bir şirket olduğundan dolayı bu işletim sistemi de son derece güvenlidir. Ayrıca kullanım olarak da birçok kısayol ve özelleştirme vardır.

    Forumda dahi Blackberry aleyhine birçok haber yayınlanmasına rağmen biz kullanıcıları olarak markaya son derece güveniyoruz ve ısrarla bu telefonu kullanıyoruz. Ayrıca birçok battı batacak haberi çıkmasına rağmen, biz telefonlarımıza halen güncelleme almaya devam ediyorduk.

    Blackberry sistemi kendine özgü olmasına rağmen Android uygulamalarını da kolaylıkla yükleyip çalıştırmak mümkündür. Ayrıca artık Bis paketi almak gibi bir gereklilik olmadığı için normal internet paketleriyle kullanılmaktadır.

    Sistem olarak daha detaylı öğrenmek isterseniz şu konuya göz atmanız faydalı olacaktır;

    http://forum.donanimhaber.com/m_103147647/tm.htm

    çok güzel açıklamışsınız teşekkür ederim bilgilendirdiğniz için ya merak etetmi işte peki şimde ben ikinci el bold serisi alsam işimi görürmü hem öğrenmiş olurum klavyeli istiyorum pahalı olmasın ayani ikinci elleri 150 tl en fazla :D ???

    peki şimde ben ikinci el bold serisi alsam işimi görürmü hem öğrenmiş olurum klavyeli istiyorum pahalı olmasın ayani ikinci elleri 150 tl en fazla :D ???




  • Alemdar11 A kullanıcısına yanıt
    Bu saatten sonra Bold mold alınmaz. OS 10 ' lu bir Blackberry cihazına terfi edin. Ucuz birşey düşünüyorsanız Q5 ' e bakabilirsiniz.
  • dediğim ibi ben dokunmatik istemiyorum klavyeli istiyorum onun için bold serisini soruyorum
  • Alemdar11 A kullanıcısına yanıt
    Hocam q5 de hem fiziksel klavye hem dokunmatik ekran mevcut.. Ayrıca bbos 10 un meyveleri de cabası bbos 10 dan öncekilere nazaran..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ApacheKinQ

    Hocam q5 de hem fiziksel klavye hem dokunmatik ekran mevcut.. Ayrıca bbos 10 un meyveleri de cabası bbos 10 dan öncekilere nazaran..

    hmm çok teşekkür ederim sağolun bir araştırayım bakalım :D
  • Alemdar11 A kullanıcısına yanıt
    Kusura bakma geç cevap verdim. 150 liraya Bold alacağına BB10 sistemli Q10 bulmaya çalış. İlla ki vardır. Daha iyi olur.
  • ben yeni model aramıyorum yani klavyeli arıyorum ondan öğrenmek için
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.