Şimdi Ara

Blender Benchmark (Güncel) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
623
Cevap
11
Favori
37.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Blender Benchmark (Güncel) Haklısınız. Aslına bakarsanız Amd ağırlıklı oldu benim paylaşımlarım. Ryzen demeyelim de Amd modelleri desek daha doğru olur. Intel işlemcilerle de denk geldikçe paylaşımlar yapmaya çalışıyorum.

    Farklı tür işlemcilerle paylaşımlar yapmaya özellikle dikkat ediyorum ve bunlar genelde hepimizin ulaşabileceği aslında piyasada bilgisayarlarda en çok bulunan modeller. Bu tarz testler genelde hep üst ve üst seviyeye yakın işlemcilerle yapılıyor ancak bu modellere ulaşamayan kesimlere de bira nebze ışık tutması amacım.

  • VMTX kullanıcısına yanıt

    dikkat çeksin listeye bi baksınlar diye abarttım yani güzel bir şey tabi değişik işlemciler kullanıp test edip burada göstermek herkesin yapabildiği bir şey değil.cinebench mi beğenmiyorsunuz buyrun alternatif blender ama yapması biraz zor olunca çok ilgi görmedi bu test.daha sonra BMW temalı olanına geçecektim ama iyice karışmasın yenisine database yapamayız 3 4 sonuçla dedim.sonuç sıralanan testlerin her tier işlemci ile yapılması makbul olanı.böylece millet top tier kapışması izlemekten farklı bir şeyler de görebilir.bu konuda cpuz başlığı çok iyi idi versiyon değiştirmeden önce çünkü özellikle düşük seviye işlemci bulup gelip en düşük sonucu almaya çalışanlar olmuştu böylece en üst orta alt hatta en alt seviye dahil halka tamamlanmıştı ama blender gibi ağır bir testte bunu zaten beklemedim ama çeşit iyidir elinize kolunuza sağlık.

  • Bu gece yada yarın;

    son version blender benchmark ile RyzenGraphic_27 yapıp sadece işlemci ile

    verisini paylaşırım.

  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.