Şimdi Ara

Blizz Shoptan Mount Alamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar hesabımda game time yok ve battle chest de.Pandariayı alıcam indirime girdi ama onda da game time vermiyor ben neden binek alamıyorum pandaria yok diye mi pandariayı alıcam ama game time vermeyecek o zaman alabilir miyim ?.Almak için illa game time mi olması gerekiyor.



  • kendi içinde bir çıkmaz yaratan bir soru daha geldiiiii :)

    ya kardesım game time olmadan mount alsan ne olucak binebilcekmisin allahın askına anlamıyorumki

    iyice posta haydar dümene döndü bu aralar sorular
  • mount alacağına o parayla gametime al. yada kendine raf aç zaten mountta gelir gametime da

    hernekadar düşüncem sizi alakadar etmeyecek olsada bu parayla alınan mountların gözümde hiç kıymeti yok. yani oyunda görünce vay canına helal olsun falan demiyorum hiç. ama bi ashes of alar gördüğümde hayırlı olsun kaçıncı denemende düştü diye muhabbet edebiliyorum. invincible a binmiş birini görünce hayran hayran bakıyorum.

    şimdi kimse demesin "ben mountu kendim sevdiğim için alıyorum başkası hayranlıkla baksın diye değil". herkes biliyoki mount nekadar nadirse okadar kıymetli. millet osuruktan mountlara deli paralar harcıyo oyunda sırf nadir olduğu için. mesela ashef of alar benzeri bi mount varya guildden alınan. eğer tam tersi olsaydı ashes of alar guildden alınıp diğeri raidden düşseydi herkes o mor olan dandik mounta binecekti.




  • Git sen mount al paşa paşa binersin.
  • Battle chest var,mop ve game time yok diyorsun.once mop ekle hesabina.sonra game time al.sonra da git istedigin binegi al shopdan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce mount al 1 ay binerken düşün onu sonrasında oyun süresi kendiliğinden gelir zaten.
  • Teşekkür ederim cevaplar için thrall game timen yok mountu napcan demiş zaten ben indirimde olduğu için almak istiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardesim,sen milletin sorununa bakis acisina takilma.soruyu sorus seklinden belli zaten amacinin binek ve/veya pet almak oldugu.ama olay bir satis stratejisinin sonucu ve malesef oyunda aktif olmayanlar bu indirimli malzemeleri alamiyorlar.yani blizz,eger indirimli mount veya pet almak istiyosan,game time da alacaksin diyor inaktif oyunculara.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim holy cevap için pandariayi alcam ama game time vermiyor.Game time almak için ne kadar vericem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 13 euro

    euro=2.8 tl sanırım suanda

    13x2.8=36.4 tl
  • Kimse doğru düzgün cevap vermemiş Arkadaşımıza öncelikle bi yavaşla daha battlechestini almamışsın onları al ve pandaria ek paketinide sonra bir başla oyuna girince Blizzard storeden istediğin kadar %50 indirimli ürünleri alabilirsin Ocağın 1'ine kadar oyun süresine gelince üstteki arkadaşın belirtiği gibi fiyat 13 euro yaklaşık 36.5 , 37 lira civarı birşey tutuyor bide battlechest ve pandaria alıdığın zaman oyun süresi veriyor 30 günlük onu dert etme ; vermiyorsada oyun süresi alır olayı halledersin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.