Şimdi Ara

Blizzard Authenticator ( %100 Hack Koruması) (Artık cep telefonlarında) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
0
Favori
33.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • yarın bütün gün sayfayı kontrol edin çıkma ihtimalı çok yüksek
  • ya aslında almak lazım...Artık hack korkusu yasamak istemiyom
  • 6 euro + 10 Euro yol parası ile yani yaklaşık 1 aylık parayı fazladan ödeyerek sonsuza kadar hackten kurtulmak güzel şey. Yani bu güne kadar başıma birşey gelmedi ama genede işi riske etmeyede gerek yok bence.
  • bir dahaki seri için istanbulda oturupta ortaklaşa almak isteyen arkadas varmı ?
  • sitenin basında uyumak lazım kapmak icin
    edit:alsak gelinceye kadar hacklenmeesek iyidir:D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blacksentry -- 16 Eylül 2008; 20:26:52 >
  • benim anlamadığım bu cihazın yaptığını kçk bi progla da yaparsınız
    neden prgram downloada gelmiyo
    ver parayı çek programı bu kdr
  • ekran görüntüsünü alan trojanler olduğu için olabilir mi acaba hani kodu senden önce girer falan...
  • an itibariyle çıktı
  • quote:

    Orjinalden alıntı: tritone

    benim anlamadığım bu cihazın yaptığını kçk bi progla da yaparsınız
    neden prgram downloada gelmiyo
    ver parayı çek programı bu kdr


    Her program kırılır, ama sizin elinizdeki bir cihazın yarattığı kodu hiçbir allağın kulu o cihazı çalmadan kıramaz.
  • alcak arkadaslar alsın cıkmıs

    cok almayın ha bende alcam

    bu arada alan arkadaslar adrsi turkce mi verdiniz (... mh. ...sk. no../.)
    bir edit daha
    sitedeki urunler nerden geliyor abd mi yoksa avrupa mı ona gore t-shirt alıcam sonra urunu geri yollarım kabul etmezler falan ya da bileniniz var mı ebatlarını L-M un



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blacksentry -- 17 Eylül 2008; 11:07:10 >
  • simdi bu cihazla ilgili bir soru sorucam size.bilmiyorum derdimi anlatabilicem mi.Anladıgım kadarıyla bu sey bizim normal girdiimiz sifreden ayrı calısıyor yani her girmek istedimizde yeni bir sifre üretmiyor ? Örnegin bir sekılde trojan ı yemisim bilgisayar a. Gece oyunu kapadım yatıcam , bu trojan ı sokan adam benim sifremi filan gorucek .. simdi bu cihaz dan cıkan numaralarıda elle yani klavye ile giriosak bu adam bu koduda gormez mi? yani ertesi gün sabah biz cihazı kullanıp girene kadar adam isini bitirmis olmaz mı ? umarım anlatabilmisimdir :)
  • düğmesine bastığın zaman yeni şifre veriyor 1dk süresi var
  • her girdiginde farklı sifre ile giriyorsun oyuna
  • Arkadaşlar Istanbulda oturup cihazı almak isteyen ve kargo parasını kırısmak isteyen ortak aranıyor, eger bulunursa cihazı almak isteyen bir arkadasım daha ortak olacak bu da kargo parasını 32:3 yapıyor, eger ilgili kişide sanal kart veya online alışveriş kardı mevcutsa daha mukemmel olur, parayı nakit elden ulastırabiliriz.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Private

    düğmesine bastığın zaman yeni şifre veriyor 1dk süresi var


    iste demek istedigim trojan o cihazla deistigimiz yeni sifreyi goremez mi? sonucta pc ye girilen bütün bilgileri kaydetiyorlar
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ekucigi


    quote:

    Orjinalden alıntı: Private

    düğmesine bastığın zaman yeni şifre veriyor 1dk süresi var


    iste demek istedigim trojan o cihazla deistigimiz yeni sifreyi goremez mi? sonucta pc ye girilen bütün bilgileri kaydetiyorlar


    şifreyi yazıp login olduktan sonra şifre bir daha kullanılmıyor trojan ile girdiğin şifreyi bilseler bile bişi yapamazlar
  • Tam bir şerefsizlik.. Adamlar kendi oyununu koruma altına alamıyor üstüne birde insanlardan koruyalım diye ücret talep ediyor. Varsa bir koruma yöntemi bedava vermeleri lazım. Heralde onların kendi serverini koruyamaması bizim suçumuz değil cezasını neden biz çekiyoruz?
  • Yavaaaaşş, adamların kendi serverı ile ne alakası var. Sen makinana trojen bulaştırıpta şifreni başkasına kaptırıyorsan blizzard ne yapacak buna karşı. Şifre girene kimlikmi soracak?



    quote:

    Orjinalden alıntı: ekucigi

    simdi bu cihazla ilgili bir soru sorucam size.bilmiyorum derdimi anlatabilicem mi.Anladıgım kadarıyla bu sey bizim normal girdiimiz sifreden ayrı calısıyor yani her girmek istedimizde yeni bir sifre üretmiyor ? Örnegin bir sekılde trojan ı yemisim bilgisayar a. Gece oyunu kapadım yatıcam , bu trojan ı sokan adam benim sifremi filan gorucek .. simdi bu cihaz dan cıkan numaralarıda elle yani klavye ile giriosak bu adam bu koduda gormez mi? yani ertesi gün sabah biz cihazı kullanıp girene kadar adam isini bitirmis olmaz mı ? umarım anlatabilmisimdir :)



    Şöyledi bu senin oyuna girerken kullandığın şifreyi değiştirmiyor, sen oyuna gene normal şifren ve account ismin ile giriş yapıyorsun ama şifreni yazar yazmaz karşına 2. bir şifre penceresi daha geliyor ve aletteki şifreyi girmeni istiyor. Sen cihasın düğmesine basıyorsun ve sana sadece 1 kere kullanabileceğin bir şifre yaratıyor bu cihaz. Sen o şifreyi yazıp oyuna giriyorsun. Sen onu kullanınca o şifre çöp oluyor.

    Diyelim oyundan düştün, tekrar normal hesap şifreni giriyorsun karşına gene 2. bir pencere geliyor, sen gene cihasın düğmesine basıyorsun ve cihaz bambaşka bir şifre yaratıyor bu sefer onu girmen gerekiyor. Eskiden girdğin şifrelerden birini girerek oyuna bağlanamıyorsun yani. Her seferinde cihazdan yeni şifre alman gerekiyor.

    Dersenki bu şifre nasıl yaratılıyorda her seferinde blizzard bunu biliyor. Şöyleki her cihazda kendi seri numarasına göre bir algoritma var. Ve sen bu seri nosunu hesabına kayıt ettiriyorsun. Sonuçta o seri numarası, tarih vs vs gibi değişkenler ile yaratılan şifre aynen blizz tarafındanda yaratılıp senin yazdığınla karşılaştırılıyor ve oyuna girş şifren oluşmuş oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saphrenia -- 17 Eylül 2008; 12:38:39 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Dreamscape

    Arkadaşlar Istanbulda oturup cihazı almak isteyen ve kargo parasını kırısmak isteyen ortak aranıyor, eger bulunursa cihazı almak isteyen bir arkadasım daha ortak olacak bu da kargo parasını 32:3 yapıyor, eger ilgili kişide sanal kart veya online alışveriş kardı mevcutsa daha mukemmel olur, parayı nakit elden ulastırabiliriz.


    Arkadaşlar cihaz tukenmeden hareket edelim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: moffaka

    Tam bir şerefsizlik.. Adamlar kendi oyununu koruma altına alamıyor üstüne birde insanlardan koruyalım diye ücret talep ediyor. Varsa bir koruma yöntemi bedava vermeleri lazım. Heralde onların kendi serverini koruyamaması bizim suçumuz değil cezasını neden biz çekiyoruz?

    sonucta kendi bilgisayarın koruması sana kalmıs ve burda blizz yonetmeliginde de var bilg. koruması kullanıcının sorumlulugundadır sifrenin calınması falan sirketi baglamaz diyor ama yinede itemini falan veriyorlar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.