Şimdi Ara

Blockchain Balonu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
1.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • BTC nin hakimiyeti şuan ki değerine göre 7 milyar dolarla alınabilir, devletler kuralına göre oynayarak bunu yapabilir ama yapmıyorlar çünkü yeteri kadar tehlike arz etmiyor, etmeyecek.


    Sıçrama yapmak istiyorsanız bunun gibi dalavereleri boşverin, venüs projesine kafa yorun https://10layn.com/10-maddede-venus-projesi-kaynak-bazli-ekonomi-ve-jacque-fresco//


    Kaçınılmaz gelecek bu  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4D62BFE91 -- 4 Haziran 2021; 1:20:32 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-4D62BFE91

    BTC nin hakimiyeti şuan ki değerine göre 7 milyar dolarla alınabilir, devletler kuralına göre oynayarak bunu yapabilir ama yapmıyorlar çünkü yeteri kadar tehlike arz etmiyor, etmeyecek.


    Sıçrama yapmak istiyorsanız bunun gibi dalavereleri boşverin, venüs projesine kafa yorun https://10layn.com/10-maddede-venus-projesi-kaynak-bazli-ekonomi-ve-jacque-fresco//


    Kaçınılmaz gelecek bu  

    Altını doldralım da coinperstler gibi sallamış olmayalım  


    Bitcoin Hash Rate: 139.16M TH/s

    Antminer S19 Pro Hash Rate: 110.0 TH/s

    Antminer S19 Pro Fiyat: $8000


    139.16M TH / 110.0 TH X $8,000 = $10,116,363,636


    Piyasaya 7 milyar dolarlık Antminer S19 Pro soktuğumuzda teorik olarak madencilerin %70 i kazımı bırakacak ve madenciliğin %70 i tek kişinin eline geçecek, bu arada 7 milyar dolar kar etmeyecek ama çöpe de gitmeyecek, kar zarar fit olacak. Elon Musk la fazla uğraşmayın bence  





  • Determinist kardeş sana bu son cevabım olsun.


    Satoshi dediğin adamın kullandığı yöntemler 2010 yılının yöntemleri. O zamandan bu zamana IT dünyasında çok şey değişti. Ya hala blockchain şu kadar elektrik harcıyor falan demek saçma. Mesela Chia'yı duydun mu? Proof of Space & Time vs. Yani 2010'un algoritmaları ile yazılmış şeylerin üzerine hala vıdı vıdı yapıyorsun. BTC'de kazılacak bitecek. Arkasından gelen etherium zaten 2.0'da POS'a geçecek. 2022'den sonra vay blockchain şu kadar elektrik harcıyomuş falan filan dersin artık.


    Anlamak istemeyene bir şeyi anlatamazsın. O yüzden burda daha fazla enerjimi tüketmek istemiyorum. Sen boş ver blockchaini. Gereksiz zaten blockchain. Kağıt paralara devam.

  • The_eXXe kullanıcısına yanıt

    İnternet çıktığından beri zaten dijital para kullanıyoruz, EFT, Havale, duymadın mı yoksa? isteyene kağıt para kullanma imkanı sunuluyor pos makinesi olmayan yer yok, kağıt paraya ihtiyaç duyanlar var ki kaldırılmıyor. Çoluk çocuğu dijital pra diye kandırmayın kripto para demen gerekiyor.


    Alıntı

    metni:
    Mesela Chia'yı duydun mu? Proof of Space & Time vs.

    Problem temelde, isterse Proof of universe olsun bahsettiğim problemler hep olacak.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.