Şimdi Ara

Blog ve Wolkanca - işimiz gücümüz blog!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben Volkan blogumu 2005 yılında kurmak istediğimde aklımda arkadaşlarımla beraber serbest ve özgürce yazabileceğimiz bir mekan yaratmak vardı fakat aradan geçen zamanda çoğu arkadaş çekilde şimdi 3-5 kişi kaldık
    Şu anda günde 15bin civarı ziyaretcisi olan ve sadece Google adsense reklamları ile finanse edilen bir blog.
    Girdilerin %80 e yakınını ben ekledim ayrıca mathilda, muzlupasta, lalnur ve qares lakaplı meleklerim var sık olmasada arada bir yazılarını eklerler. Blogumuzda en çok okunan konular genelde düşük seviyede bilgisayar bilgisine sahip kişilere yardım amaçlı eklediğimiz konular bu konualr sayesinde çok dua aldık :).
    Google arama sonuçlarına yönelik optmimizasyonları kendim yaptım ve yeni ziyaretçilerin %90 a yakını Google dan gelmekte ayrıca Google hostingini maillerimizde ve diğer sub domainlerde de blogger'ı kullanıyorum.
    Bazen kişisel yazılarında yazılabildiği blogumuzun istatistiklerini Google Analytics reklam yerleştirmelerini MightyAdsense ve adsense deluxe eklentileri yardımı ile kotarıyorum. WordPress kurulu blogumdak kurulu olan tüm eklentilerde kendim ihtiyacıma göre oynama yaptım. Sevdiğim ve kıskanarak izlediğim bloglar; 1-nahnu 2-acemi 3-ayyas . Ayrıca blogumda 300 den fazla üye bulunmakta.
    Blogumdaki yazılarda önem derecesine göre sıralarsak estetik, Türkçe kullanımı, okuyucunun sıkılmadan okuyabileceği dilde ve uzunlukta, anlaşılır, güncel ve özgün olmasına dikkat ediyorum.
    Yorumlarınızı, eleştirileriniz ve tavsiyelerinizi çekinmeden yazabilirsiniz.
    Teşekür ederim.

    blog.wolkanca.comblog.wolkanca.com

    blogla birlikte google gruplarım var orada 1200 civarı üye ile maillerimiz paylaşıyoruz birde benim kişisel yazılarımı yazdığım LanBlog var orada bir senaryo çerçevesinde yazıyorum senaryo özeti şöyle; Bir blog vardır adı Lan Blog'dur, yazar Lan Blogu sürekli azarlar, tersler, ara sıra küfür eder ama onu çok sever aslında, Lan Blog'da yazarın bu sevgisini bildiğinden dolayı yazarın tüm hakaretlerini kaldırır ve çok kurnaz bir blogdur. Yazar gün içersinde yaşadığı olaylardan yola çıkarak bir şeyler zırvalar ve sonunda yazısını Lan Blog’a bağlar, ona atıfta bulunur örneğin;

    Ulan bu gün servis beni taaa anasının nikahında bıraktı uyuz oldum servisçiye, lan blog sen burada yan gelip yatarken biz akşama kadar kafa patlatıyoz çalışıyoruz pis herif kalk lan bi ortalığı toparla şarapsız.

    ana sayfam www.wolkanca.com







  • bi kaç aydır bloğunu takip ediyorum oldukça başarılısın tebrik ederim
  • arasıra faydalanıyorum mail ile
  • süper blog yararlı
  • eski tema daha iyimi gibiydi
    neyse takip ettiğim kadarıyla çok emek harcıyorsun
    ama pr değerine baktımda pr 4 gösteriyor hakketmiyorsun bu pr yi
  • quote:

    Orjinalden alıntı: isatanbul

    eski tema daha iyimi gibiydi
    neyse takip ettiğim kadarıyla çok emek harcıyorsun
    ama pr değerine baktımda pr 4 gösteriyor hakketmiyorsun bu pr yi




    pr


    ne anlam geliyor?
  • pagerank
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.