Şimdi Ara

Bloglar hakkında sıkıntılarınız nelerdir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • blog kullananlar yada blog'u sevmeyip kullanmayanlar'ın fikrini almak istedim.
    http://ayrox.org/blog

    adresindeki blog kendi tasarımım.Şu an geliştirmeye çalışıyorum.Öncelikli önem verdiğim şey (şimdilik) performans.Kodlarını açacağım.Sınıflı, düzgün, anlaşılır ve her yerine hükmedilebilen bir blog planım var.

    Fakat amacım tam anlamıyla bir blog yapmak değil.Daha doğrusu açıklamak gerekirse, nasıl google, chrome os ile farklı bir yaklaşım sergiledi, wave ile farklı bir yaklaşım sergilediyse kafamda bloglar için farklı planlarım var.

    Yani blog tipleri aynıydı şimdiye kadar.Kategori, sayfa yazılar falan filan.Benim amacım biraz daha farklı birşeyler ortaya çıkartmak.Yani tam anlamıyla 'blog fikrini değiştirmek' istiyorum.Tabi derseniz ki sen kimsin ne kadar başarırsın arkadaş diye haklısınız.Belki blogumu kullanan 3 kişiden fazla olmayacak.

    Neyse sizlerden merak ettiklerim;
    Bir blog kullanırken 'yahu şöyle olsaymış, yada blogun şu yönünü hiç sevmiyorum' dediğiniz bir yanı varmı ? Bunları dikkate alarak birşeyler yapmaya çalışacağım.

    Kendi blogumda görebileceğiniz gibi öncelikli amacım performanstı.Şimdi kullanıcı dostu olması için birşeyler yapacağım.Dahası dediğim gibi blog konusunda farklı bir bakış açısı katacağım.

    Belki bunun için senin birşeyler yapman lazım diyebilirsiniz ama öncelikle blog konusunda sevilen ve sevilmeyen yönlerini analiz edip nelere ihtiyaç duyulduğunu bulmam gerekiyor.

    Şimdiden yardımı geçen herkese teşekkürler.







  • Benim için tema önemli çok şık bir tema olması lazım.Birde kategorilerin açık ve net olması lazım.
  • hocam tema şu bu kullanıcı tarafından değiştirilebilecek.Onu demiyorum işlevsellik.Bu arada explorerda sorun çıkartıyor site.Firefox, chrome dan deneyin.

    Ben işlevsellik olarak farklı birşey düşünüyorum.Bunu kullanıcıların isteklerinle birleştiricem.bol bol javascript kullanacağım menüler, şu bu..Fakat kullanıcıların sıkıntılarını dinlemek istedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.