Şimdi Ara

Bloody W60 Pro RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse 583TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 950 liraya kablosuz gaming varken bunlara 600 lira vermek doğru gelmiyor bana. ben 950 liradan aldım bir tane medimarkt dan, şimdi 1900 lira yapmış orası ama aynı fiyattan satanlar var halen.



    Bloody W60 Pro RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse 583TL
    Bloody W60 Pro RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse 583TLakakce.com
    Razer Deathadder V2 X HyperSpeed RZ01-04130100-R3G1 Kablosuz Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-razer-deathadder-v2-x-hyperspeed-rz01-04130100-r3g1-kablosuz-optik-oyuncu-fiyati,1720895296.html
  • RGB'si senkron edilebilseydi iyiydi de kendi modlarını oynatıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

    Bloody mouseları alan kişiler makrosu için alıyor bu karşılaştırmanız mantıksız o yüzden. Şimdi Razer'da da makro var derseniz neyden bahsettiğimi bilmiyorsunuzdur.

  • xotac kullanıcısına yanıt

    makro için alınıyorsa mantıklı olabilir. yoksa biraz farkla kablosuz hızlı bir alternatif varken kablolu almak bu fiyata mantıklı gelmez.


    makro demişken eski lenovo gaming y farede bazı tuşlara makro atamıştım da gameloop bir iki seferden sonra izin vermemişti. bazı oyunlarda makro yasak sanırım.

  • xotac kullanıcısına yanıt

    Ciddi bir soru olarak eski A4 Tech gibi uzun kombinasyonlu makrolardan mı bahsediyorsun hocam?

  • Uzun kombinasyon derken neyi kastettiniz anlamadım fakat Bloody A4Tech'in bir markası, oyuncu mouselarını bu marka adı altında üretiyor ve bu mouseları genelde MMO oyuncuları daha çok tercih ediyor Knight, Metin2, Wow vb.

  • Bir makro gurusu olarak yazıyorum. Neredeyse her mouse programını zorladım, inceledim.


    Deathadder ile kıyaslayan arkadaş olmuş. Synapse 3 makro programı kendini geliştirmiş olsa da ince işçilik yapmakta zorlanıyor.


    Bilgi olsun: Bloody mouseların makrolarını kendi içindeki mini depolamaya kaydediyor. Bu nedenle bir kez ayarladıktan sonra usb ile istediğiniz cihaza bağlayın; makro çalışıyor. Klavye/mouse destekleyen Playstation/Xbox oyunlarında bile makroyu kullanabiliyosunuz.


    Bu nedenle Bloody ile diğer markaları kıyaslamak istemiyorum. Handikap diyebileceğimiz şey ise Razer Synapse 2/3 çoklu makroya izin veriyor. Yani iki farklı makroya atayıp kullanabilirsiniz ancak Bloody makroları sadece tek makro çalışma kapasitesi var. Aynı anda 2 farklı makro çalıştıramıyorsunuz.


    Son olarak Corsair mouselarda da mousu çıkartıp iCUE açık olduğu sürece makroyu döndürebilirsiniz. Diğer makro programları sıradan işleri yapıyor, göz önüne çıkan özellikleri yok. Örn kordinat makrosu sadece Corsair ve Bloody'de mevcut. Diğer makro programlarında bulunmuyor.



    İyi alışverişler.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.