Şimdi Ara

Bluetooth hatası çözülür mü ki?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Samsung Galaxy S1'den kablolu veya bluetoothdan dosya atamıyorum (telefondan>bilgisayara) bağlanamadı gibi hatalar alıyorum.Sizce ne yapmalıyım?
    indirmem gereken programlar var mı? bir çözümü var mı? Atmak istediğim sadece resim :D



  • Telefonun yazılımı varsa yüklemeyi denediniz mi? Acilen atmanız gerekiyorsa resmi telefon üzerinden hizliresim.com sitesine upload edin. Karşınıza gelen linklerden "direkt link"i kopyalayın ve Facebook üzerinden kendinize mesajlayın.
  • telefonun hangi yazılımını yüklemem gerekiyor mesela örnek olarak?
  • Samsung kies yazılımı var onu yükleyin samsung'un sitesinden herhangi bir akılı telefonun sürücü bölümünden indirebilirsin bilgisayara.Birde bilgisaayrın denetim masasında aygıt ve yazıcılar bölümüne girin telefonunuz orada varsa üzerine sağ tıklayın kaldırın telefonunuzu tekrar eşleştirin virüste bulaşmış olabilir telefonunuzun sd karını bilgisaayra harici adaptörle bağlayın ve taratın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cengaver53

    Samsung kies yazılımı var onu yükleyin samsung'un sitesinden herhangi bir akılı telefonun sürücü bölümünden indirebilirsin bilgisayara.Birde bilgisaayrın denetim masasında aygıt ve yazıcılar bölümüne girin telefonunuz orada varsa üzerine sağ tıklayın kaldırın telefonunuzu tekrar eşleştirin virüste bulaşmış olabilir telefonunuzun sd karını bilgisaayra harici adaptörle bağlayın ve taratın.

    Çok sağol kardeşim valla çok yardımcı oldun :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.