Şimdi Ara

Bluetooth Kulaklık Eşleştirme Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar, garip bi durumla karşılaştım ve çözemiyorum. Bluetooth kulaklık aldım, bir de bunu pc'de kullanabilmek için usb dongle'lardan aldım, fakat kulaklığı 2 cihaza (pc ve telefon) aynı anda eşleştiremiyorum. eğer pc ile eşleştirirsem, telefonda bt cihazlarını arattığımda kulaklığı bulmuyor. eğer telefon ile eşleştirirsem, pc bulmuyor. kulaklığı bir cihazdan diğerine geçirmek için bağlantıyı kesmek, eşleştirmeyi bitirmek falan işe yaramıyor, yalnızca kulaklığa reset attığımda tekrar 2 cihaz birden görmeye başlıyor. deneme amacıyla reset sonrası 2 cihazı da gördüğü anda, aynı anda eşleştirmeye çalıştım, tabi ki işe yaramadı. birini eşlediği anda diğerine eşleştirme başarısız hatası veriyor ve listeden yok ediyor resmen öyle bir cihaz yokmuş gibi. bu konularda fikri olan var mı? gerçekten yardım gerekli, teşekkürler şimdiden.



  • Kulaklık ucuz bir model ise aynı anda iki cihazı öğrenip hatırlama kabiliyeti olmayabilir. Aksi halde böyle bir sorun yaşıyor olmanız garip.

    Şöyle bir yol izleyin: Kulaklığın bir tuşuna basıldığında veya basılı tutulduğunda eşleştirme(pairing) moduna geçmesi gerek. Kulaklığı bu moda geçirip önce bilgisayara tanıtın. Bilgisayarda çalıştığını görünce tekrar eşleştirme(pairing) moduna alıp bu sefer de telefon ile bağlantı kurun. Bu süreç içerisinde tüm cihazların bluetoothları açık kalsın. Daha sonra bilgisayardan kulaklığa bağlanmaya çalışınç Zaten bilgisayar daha önce bağlantdığı için kulaklığınızı tanıyor, listede gösteriyor olacak. Bağlanırsa sorun çözülmüştür. Bağlanmazsa kulaklık destek vermiyordur. (veya donggle, yazılım vs. bir sıkıntı vardır)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • evet düzeldi, power tuşuna basık tutup pairing yapmak gerekiyormuş, çok çok teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.