Şimdi Ara

Bluetooth Kulaklık Tavsiyesi (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
474
Cevap
22
Favori
214.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NomadCRY

    Eğer beklemek gibi bir niyetiniz yoksa birinci nesile yönelebilirsiniz. Sonuçta bu işin sonu yok sürekli yenisi çıkıyor. Ha ben beklerim acelem yok derseniz, 2'yi beklemek daha mantıklı zannımca.
    Şu karantina olayları bitene kadar beklicem sanırım sonra bakarım duruma çok sağolun her şey için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ben tam kablosuz kulaklık kullanamadığımdan, aşağıdaki iki model arasında kaldım, ses kalitesi ve mikrofon ile özellikle dışarda telefon görüşmelerindeki kalite açısından hangisini önerirsiniz?

    Sony WIXB400B.CE7 Kablosuz Extra Bass Kulak İçi Kulaklık

    Huawei FreeLace Bluetooth Kulaklık[


    Teşekkürler




  • Arkadaşlar bana 200-250 liraya en çok araç kullanırken telefon görüşmesi yapacağım bir kulaklık lazım işim gereği sürekli araç kullanıyorum ve firmalara gidip teknik iş yapıyorum sonra tekrar araç genelde çalıştığım ortam gürültülü oluyor AirPods pro tarzında silikonlu olur sa daha iyi olur benim için maksimum 500 e çıkabilirim. Kulak içi arıyorum bu arada.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar oyun ve film için kablolu mu kablosuz mu?
  • Merhabalar. Bende airpods pro var çok memnunum ama üst seviye bir kafa üstü kulaklık istiyorum. Sony WH-1000XM3 ve Sennheiser Momentum 3 arasında kaldım, Sennheiser da anc daha zayıf ve pil süresi diğerleri kadar değil 17 saat ama ses daha iyi deniyor. Zaten benim için kafa üstünde kesinlikle ses ve malzeme kalitesi rahatlık önemli, pil hiç sorun olmaz gayet yeterli benim için. Sennheiser da karar kıldım ama Sony nin WH-1000XM4 çıkacak deniyor o acaba Sennheiser dan daha iyi olur mu beklemeli miyim bilemedim. Momentum 3 çok övülüyor biraz pahalı tabi ama uzun süre kullanmak için almak istiyorum. Hiç deneyimim yok kafaüstü kulaklıklarda o yüzden araştırıyorum, uzun süre kullanmak için güzel birşey almak istiyorum. Bu konuda tavsiyeleriniz varsa bilmek isterim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -tayfun- -- 7 Nisan 2020; 1:46:0 >
  • Merhabalar. İki kablosuz kulaklık arasında kaldım haylou gt1 ile qcy t5 sizce hangisini almak mantıklıdır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar beseus w01 veya xiaomi airdots alıcam.Xiaomi yi deneme şansım oldu b3nim için yeterli gibi ama baslar çok temiz gelmedi.Beseus un kutunun 2000mah bataryası var.Kulaklıklarda 60mah.Çok iyi geldi bana.Ne dersiniz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sahbaba kullanıcısına yanıt
    Abi Ankeri hiç denemedim, kalitesini bilmiyorum ama JBL daha iyi seçenek olabilir. JBL 110bt gayet iyi hele endurance modellerini fln düşünürsen onlar daha bir güzel. 110bt 'ye göre biraz pahalı
  • Abi JBL450BT'de bildiğim kadarıyla üstte 500bt de olan sünger yok o rahatsızlık veriyor mu?
  • teneke_kupa kullanıcısına yanıt
    Abi sporcular için özel tasarlanmış JBL endurance modellerini bir incele derim:https://iyibix.com/en-iyi-jbl-bluetooth-kulaklik/
    Endurace run modelinde ter geçirmeme özelliği var. Sade güzel bir model fiyatı da uygun sayılır.
  • awos kullanıcısına yanıt
    Tam abi gevenme değişik bir siteye benziyor yazacakken, verdiğin cevabı gördüm, üzüldüm :( Neyse sağlık olsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muratabi34

    Abi JBL450BT'de bildiğim kadarıyla üstte 500bt de olan sünger yok o rahatsızlık veriyor mu?
    Evet hocam 450bt de sünger yok.Uzun süredir 450 yi kullanmıyorum ama kullandığım zamanlarda üsttarafın rahatsızlık verdiğini hiç hatırlamıyorum.Rahatsızlık verseydi kesin hatırlardım
  • Hem bluetooth hem de jack ile bağlantı seçeneği sunan bir kulaklık arıyorum. Dışarıda gezerken pek takar mıyım bilmiyorum ama yine de çok kaba bir ürün aramıyorum, Marshall III gördüm aynı fiyat segmentinde Sennheiser var fakat belki daha uygun fiyata performans ürünleri vardır diye tavsiye istiyorum.
  • Arkadaşlar selam,
    Kafaüstü ama kaba görünmeyen, dışarıya ses iletmeyecek, arama vs yaptığımda karşı tarafın dediklerimi net bir şekilde anlayabileceği güzel bir kulaklık arıyorum.
    Bütçem 300-1000 aralığında tavsiyelerinizi bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7 Ricardo Quaresma -- 21 Nisan 2020; 15:31:41 >
  • Arkadaşlar 400 tlye kadar BT kulaklık arıyorum, filmlerde gerilim sahnelerinde alttan uğultu gibi ses geliyor ya onu iliklerimde hissetmek istiyorum.
  • ya bu kablolu bluetooth kulaklıklardan araştırıyorum tam kablosuzları unutur kaybederim kendimi biliyorum, kablolu kulaklığım pioneerın kancalı kulaklığıydı, ses konusunda çok öyle hassas değilim , ama kablosu sağlam önereceğiniz marka model var mıdır? Fiyat 200 civarı
  • Jabra Elite 85H 'yi önerir misiniz? Müzik dinlerken ses kalitesi nasıldır?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: awos

    Birkaç mesaj öncesinde xiaomi-turkiye.com sitesini bilen var mı diye sormuştum. Acı gerçeği sipariş vererek öğrendim. Başkalarının canı yanmasın diye buraya yazıyorum. Adamlar bildiğin dolandırıcıymış. Aras Kargo ile karşı ödemeli gönderdiler. İçinden xiaomi kulaklık yerine i7 diye dandik 10TL lik kulaklık çıktı. İçinde fatura ya da benzeri bir şey yok. Sitelerinde ürün hala hazırlanıyormuş gibi görülüyor. Bu sebeple iade et olayı da çalışmıyor, çalışsa da iade edemezdim ya.
    Bu durumda ne yapabilirim, bilen var mı?

    Alıntıları Göster
    Kapıda ödeme sanılanın aksine en güvensiz yol diyebilirim.




  • Birkaç gün önce Anker Soundcore Life Q10 aldım. Fiyatına göre iyi bir kulaklık olduğunu düşünüyorum. Biraz ağırlığı var ama birkaç günde alıştım diyebilirim. Yine de uzun kullanımda sizi rahatsız edebilir.

    Bass'ları gerçekten çok iyi buna önem verenler varsa memnun kalacağını düşünüyorum. Ekstra bass tuşu da var ama gerek kalmıyor.

    Dışarıda kullanmak için biraz kaba duruyor. Ses yalıtımı olarak iyi closed back yapısında.

    Pil ömrü 60 saat diyor ama 40 saat olduğunu söyleyenler var bu bile çok iyi. Günde birkaç saat kullanırsanız kolay kolay bitmeyecektir.

    Padleri yazın terletir ama ona yapacak bir şey yok. Kulağı içine alıyor tabi kulaktan kulağa değişebilir.

    Ben evde bilgisayara bağlı kullanmak için aldım. Orico BT aparat ile çok hızlı bağlanıyor ve uzun süre kullanmayınca bile kendini tamamen kapatmıyor. Bu da hoşuma giden bir özellik oldu.

    Stereo kablolu da kullanma imkanı veriyor. Type C kablo girişiyle şarj oluyor.

    259 liraya aldım ama en ucuz 200 liraya kadar düşmüş. Tabi tekrar düşer mi bilmem ama 259 liraya da bence çok iyi fiyat performansı var.

    Özellikle evde tvye bağlayıp veya ses sisteminden müzik dinlemek için oldukça ideal olacağını düşünüyorum. Tabi telefon ve bilgisayara da bağlayıp kullanılabilir.




  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.