Şimdi Ara

BMW 1 serisi - VW Jetta yol tutuş kıyaslaması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • BMW 1 arkasını koparmaya müsait bir araba,hızlı girilen bir virajda,gazı arttırarak malesef lineer bir şekilde ilerleyemezsiniz,arkasını açar çünkü RWD.Ya dilinden anlayarak süreceksiniz ya da burda gelip ahkam kesmiyceksiniz Jetta'dan iyi yol tutuyor mu bilmem ne diye.Ayrıca konuyla tamamen bağımsız ama sırf bir marka premium ve pahalı olduğu için her konuda bir başka modelden üstün olamaz.Altınızdaki aracın şasisi ve dengesi 10 üzerinden 10 puanlıktır.
  • 1 serisi yol tutuşu muhteşem olan bir araç değil bence de. C sınıfı için iyi bir yol tutuşu var ama bir 3 serisi değil. Jetta kullanmadım ama 1 serisinin yol tutuşunun sizi tatmin etmemesini normal karşılarım. Gerçek BMW yol tutuşu için 3 serisini deneyebilirsiniz.
  • Bence siz ön çeker karakteriyle sürmeye devam ediyorsunuz yukardak denilenler gibi virajda sert bir şekilde gaz vermekten kaçının Kazasız belasız güle güle kullanın İnşAllah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • f20 nin viraj kabiliyetinin f10 dan dahi iyi olduğunu düşünürken (mütemadiyen test edilerek) jettanın araya girmesi, bildiğim şeyleri sorgulamama neden oldu.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.