Şimdi Ara

BMW 3 serisi (G20) (1076. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: KKartal03
1 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
21.753
Cevap
311
Favori
1.680.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
74. Sırada  bugün en iyi #17
Sayfa: önceki 10741075107610771078
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • berkolo88 kullanıcısına yanıt

    Bu renkte çok başarılı  Biraz koyu renk olunca (siyah demiyorum) arabanın ağırlığı oluyor.

  • mitxen kullanıcısına yanıt

    Ama bak bunun yaninda Dravit baska. BMW 3 serisi (G20) Onunla yarisamaz iste. Bir de ici taba olunca ayri oluyor.

  • Arkadaşlar merhabalar

    Şuan(Kıbrıs’ta ve fiyatları aşağıda pound olarak belirteceğim)D veya E premium araç bakıyorum.Segmentler arası pek fiyat farkı yok.

    W213 FL(26-32 bin pound arası)

    W205(20-25 bin pound arası)

    W206(38-43 bin pound arası)

    G20-G30(24-30 bin pound arası)

    XE-X760 ve XF-X260(18-23 bin pound arası)

    Arasında bir seçim sürecindeyim.Aracı tamamen iş gereği statü maksadı ile düşünüyorum.Bunun için öncelik maliyetten ziyade vakit kaybı olmaması için sorunsuzluk.Genelde bir çok araç 2000cc üzeri motorları ile tercih edilecek.Fiyat/Performans olarak hangisi daha mantıklı olur ?

  • Brooklyn ilk ciktiginda efsaneydi ama sonra reno ve skoda-vw yakin tonlarda renk cikardigi icin benim gözümden düstü, bunun disinda Chery'ler yüzünden taba dösemelerden sogudum, ilk siparis verdigim araba stokta hazir odugu icin ve ST'nin "indirim biter faturayi keselim" baskisi yüzünden brooklyn-ici tabaydi, sonra o kadar para veriyorum istedigim arabayi alacagimi ST'ye belirttim, Skyscrapper ve tocara kirmizi aldim, üstüne indirim %6'dan %8'e cikti, 70 bin cepte kaldi :)


    O kadar para veriyoruz, begendigimiz rengi alalim.

  • ladinkayin L kullanıcısına yanıt

    Brooklyn e +1 daha yazabilrsiniz..Yılda 4 defa yıkansa yeter..BMW 3 serisi (G20) Konyak koltukla değil de tacorayla çok şık..

  • Sevgili dostlar bel desteğini ne kadar uğraşsamda tam istediğim gibi ayarlayamıyorum 😅 Boyum 170 en aşağıya indirsem bile belimin üst kısmına denk geliyor gibi yada ben mi ayarlayamıyorum anlamadım 🤷🏻Zaten yumru gibi bi çıkıntı oluyo öyle rahat bi bel desteği olmuyor sanki. Konuyla ilgili tecrübelerinizi rica ediyorum 🙏🏻

  • Ben harman kardon kullananlara sormak istiyorum.Şöyle ki;G20 deki HK bence başarısız,hatta oldukça kötü diyebilirim,tlf dan müzik açınca sıkıntı yok ama radyo dinlerken sürekli ses kalitesinde dalgalanmalar oluyor,bazlar tizler aniden geri plana çekiliyor(yıllaca standart ses sistemli f30 kulllandım hep çok iyiydi,HK bazen standart ses sitemini aratıyor).20-30 sn zayıf kalıp sonra tekrar düzeliyor bu sürekli tekrar ediyor.Acaba diyorum Türkiye de digital yayın olmadığı için olabilir mi,uzun süredir takip ediyorum anlayamadım yüksek binaların yanından geçerken veya alt geçitlerden geçerken mi zayıflıyor bir türlü karar veremedim,bu konuda borusan ın bir aktivasyonu var mı bilmiyorum,sizlerden bir fikir almadan sormadım.

    Özellikle bu konuda berk bey in mutlaka bir fikri vardır diye düşünüyorum.

    10 yıldan uzun süredir buradayım,(arada bir ortalığı karıştırmaya kalkan troll çıkıyor ama onlar üyeler tarafından anında ekarte ediliyor)bu forumun bu kadar kaliteli ve elit bir şekilde sürmesi de ayrıca çok hoşuma gidiyor.

    Katkısı olan herkese teşekkürler..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JN008 -- 7 Mayıs 2024; 18:56:26 >




  • JN008 J kullanıcısına yanıt

    Hocam Audi'de B&O Mercedes'te Burmester kullanan biri olarak söyleyeyim, ikisinin de radio performansı kötüydü. Harman'a özel bir durum değil yani.

  • JN008 J kullanıcısına yanıt

    Selamlar,


    Değerli düşünceniz için çok teşekkür ederim. Bu konuda sonuna kadar haklısınız. Ne yazık ki ülkemizde dijital yayın olmadığı için bu kayıplar yaşanıyor. Özellikle Fm transmitterlar şehir içerisinde gerçekten çok kalitesiz çekiyor. Ancak genel olarak Harman Kardon'da hep bir zayıf yan var. Çünkü bu amfi yetmiyor. İlk seri içinde böyleydi. Bu seri içinde aynısı geçerli. Örnek vermek gerekirse Standard, Hi-fi ve Harmanlı 3 araç kullandım. İnanın standard ses sistemi yanında Hi-fi ve Harman Kardon çok çok başarılı. Hi-fi ilie Harman Kardon arasındaki fark çok ama çok az. İyi kulağı olanlar tabii ki farkları, tizleri ve basları hissediyordur. Ancak insan çok büyük beklentiye girince istediğini alamıyor. Geçmişte bununla ilgili çok çalışma oldu. Tweeterların'dan tutun amfisine kadar değiştiren. Açıkcası bu şekilde memnun kalanlar var. Böyle bir para verince insan iyi bir şeyler bekliyor. Ben de hayatta uğraşıp bu sistemi değiştirmezdim. Belki bir sonraki nesil 3 serisinde bunun üstünde dururlar. Çünkü bu şikayet sadece biz değil tüm Dünya tarafından yapılan bir şikayet. Amerika ve Avrupa'daki G20 kullancılarının bununla iligili açtığı yüzlerce başlık var. Bimmer tarafını okuyabilirsiniz. Yani yalnız değiliz.  





  • LCI’deki makyajsıza göre malzeme eksiklikleri var LCI EDITION M SPORTTA da bu böyle mi ? Örneğin: dikişli deri direksiyon



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrüflüEbiTen -- 7 Mayıs 2024; 19:7:41 >
  • 3K1X kullanıcısına yanıt

    Selamlar,


    Açıkcası güzel bir liste olmuş. İhtiyaca göre G20 veya G30 olabilir diye düşünüyorum. İş gereği ve statü önemliyse G30 her zaman G30'dur. Laser farlı M sport güzel bir araç olabilir. Jaguar tarafını kesinlikle pas geçin derim. Bir dönem severek XE 2.0d kullanmış olsamda sorunları ve çözümleri çok problem. W213'e gelince bence Mercedes'in kalite algısını kaybettiği en önemli araçlardan biridir. E serisinin heralde en kötü aldığı makyaj ve sorunlu modellerinden biri. Özellikle ön konsol ve içeride çok ciddi ekonomiye gittiler. Ben E serisi tarafında bunu hiç yakıştıramadım. W206 ve W205 tarafına gelirsek listede g20 ve g30 varken hayatta bakmazdım. W205 tarafında kronik çok ciddi sıkıntılar var.



    Benim tavsiyem temiz bir G30 hem kalitesi hem de performansıyla sizi mutlu edecektir. 5.20d xdrive veya 5.30i xdrive. Çok keyifli motorlar.  





  • berkolo88 kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim, benimki kuruntu değilmiş yani..Digital yayının başlamasını beklemek gerekecek o zaman.. 

  • JN008 J kullanıcısına yanıt

    Evet. Şu an için beklemek dışında yapabileceğimiz bir şey yok. Ben genelde Carplay'den radyo açıyordum. Hiç olmazsa o yayınlar bir tık daha kaliteli oluyor.

  • TrüflüEbiTen T kullanıcısına yanıt

    Almanya üretimleri dikişli direksiyon diye biliyorum dikkatli bakmamışım ama yarın bakarım,şimdi gelen araçlar meksika üretimi biliyorsunuz ve onlarda ciddi eksiklikler olduğunu söylemişti geçende satiş temsilcisi.Benim bildiğim direksiyondaki air bag kapagı yani kornanın olduğu bölüm plastik oldu,ayak dayama nikelajı konmuyor artık.sensatec dikişli panelin kalitesinin çok düşük olduğuda söylenmişti.Ayrıca bir aralar torpido ışıklandırılması kaldırıldı diye okumuştum bu doğru mu bilmiyorum..Başka eksikler var mı meksika üretimlerinde bilmiyorum..

  • JN008 J kullanıcısına yanıt
    Tekrar Almanya üretimine çekildi g20 ler demişti satis danışmanı ben 2 hafta önce alırken aracı
  • berkolo88 kullanıcısına yanıt

    Cevabınız için öncelikle çok teşekkür ederim.

    W206 saymazsak G20 ve G30’ un daha güncel olması ve fiyat olarakta nispeten diğerlerine kıyasla daha mantıklı noktada kalması benide G30 tarafına kaydırıyor tabi piyasasının da zayıf olması bunda bir etken ama dediğim gibi mühim olan nokta o değil benim için.Burada aslında BMW’nin sorunlu algısı beni biraz itiyor.Geçmişteki Mini deneyimlerim de bunu destekleyecek nitelikte.Özellikle onun için buraya yazmak istedim.

    Arkadan veya ortadan motorlu, 50-50 ağırlık dağılımı olan ve ağırlık merkezi mümkün olduğunca yerde olan bir roadster harici hepsini bir ulaşım aracı olarak gördüğümü söyleyerek;

    Mühim noktanın sorunsuzluk olduğunu düşünerek yine aynı tavsiyede bulunur muydunuz (Tabi W213 ve W205 deki gibi sağın solun garç gurç sesler çıkartmasınıda istemem)?

  • mitxen kullanıcısına yanıt
    BMW 3 serisi (G20) Tanzanitide es gecmeyin :)
  • myycan44 M kullanıcısına yanıt
    Şasi no W ile başlıyorsa Almanya üretimi oluyor diye biliyorum. Ordan doğrulanabilir belki.
  • Kemal Tan MFHUO K kullanıcısına yanıt

    maşalllah, çok başarılı görünüyor renk. Benim tam anlatmak istediğim bu aslında. Bizim araçlarda bu tarz konular efsane görünüyor. Gerçekten ciddi bir agresiflik be ağırlık katıyor araca.   brooolyn gri için bir arkadaşımız yazmış, Skoda, Renault vs bu renk araçlar basınca bende çok ciddi soğudum. Tekrar belirtiyorum, renkler tartışılmaz. Araçlarımız çok güzel  

  • Kemal Tan MFHUO K kullanıcısına yanıt

    Tanzanite az var ama hem 3 hem 4'te çok güzel duruyor  


    Tabii ki içi bej ya da beyaz olacak.

  • 
Sayfa: önceki 10741075107610771078
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.