Şimdi Ara

BMW 3 serisi (G20) (1083. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: TURQUAZ06 , nilve
2 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21.812
Cevap
311
Favori
1.685.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
20. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 10811082108310841085
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bugün borusana uğradım 3 serisindeki kampanya ve indirimler şöyle:
    Nakit %8 indirim
    250 bin takas desteği kullanırsanız %3 indirim
    Vergi levhanız var ise 1.250 bin 6 ay 1.49 oran kredi kullanırsanız %3 indirim
    Belirli meslek grupları içindeyseniz ekstra %1 indirim.
    2024 connected drive lı araçlarda head up display gelmiyor. 2024 ilk parti head up ile gelmiş onlarda da connected yok.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TM01 kullanıcısına yanıt
    Çarşamba günü 2024 model conencted drivelı ve head up displayli araç teslim aldım. Çok da doğru söylememişler.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • krmsrsf K kullanıcısına yanıt
    Msport larda connected olanlarda head up yok , m editionlarda var, sizin aracınız m edition sanırım

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • krmsrsf K kullanıcısına yanıt

    Siz edition m sport mu aldınız,gerçekten bmw konfiguratörde araç bilgi formlarında sport ve m sport ta head up gözükmüyor.

    Öte yandan da 3.750 k liste fiyatlı m edition da connected drıve gözükmüyor,Borusan yine bi numaralar mı çeviriyor,anlamadım..Şaka gibi ayrıntı bakmazsan ucuz sanıyorsun,indirimi veriyor ama bitaraftanda çaktırmadan donanım kısıyor,sonuç ''TR de hiç bir şeyin fiyatı düşmez'' tezi tekrar hatırlanıyor..Yakında iyice boşaltırlar bu gidişle..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JN008 -- 11 Mayıs 2024; 19:45:53 >
  • TM01 kullanıcısına yanıt

    2024 ilk parti araçlar Meksika üretimi geldi.O yüzden fark vardır..

  • JN008 J kullanıcısına yanıt
    Edition almıştım. Yanlış yönlendirmiş oldum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Borusan edition haric dolu araba getirmiyor, editionla bos msport farki 300 bin lira, 3150 bin en ucuz msport, 3450 en ucuz edition

  • berkolo88 kullanıcısına yanıt

    Cevabınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.


    Ticari kredi kampanyası ile almayı planlıyorum ama başka 3.20 sahibi arkadaş 2. El önerdi ısrarla. Fakat ilanlara bakınca kafam karıştı. M edition normalde full diye biliyorum ama 2022 modellerinde böbrek üstü krom ızgara var onlarda. Acaba ilana mı yanlış yazıyorlar yoksa 2022 modelde ghost paket mi yoktu?


    örnek sahibinden ilan no: 1171789757


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • #berk # kullanıcısına yanıt

    Hocam ben şahsen connected drive olmadığı için yeni araç alacaklara ikinci el önermem. Zaten sıfırıyla neredeyse aynı fiyat.


    Sahibindendeki ilanları yarısı yanlış, herkes kopyala yapıştır gitmiş. Cok dikkatli olmak gerekiyor.

  • #berk # kullanıcısına yanıt

    BÖYLE BİR İLAN YOK,NUMARA YANLIŞ MUHTEMELEN..

  • myycan44 M kullanıcısına yanıt

    Dediğiniz gibi. Eskiden hepsinde Live Cockpit Professional varken şimdi Edition hariç olanlarda Live Cockpit Plus gelmeye başlamış.

  • #berk # kullanıcısına yanıt

    Selamlar,

    Acikcasi yeni araclardan alsaniz fena olmaz. Cunku Connected Drive donanimi gercekten guzel bir donanim. Araci bambaska bir hale sokuyor.

    50 metre hafiza durumu hepsinde standard. Surucu bel destegi Lci ile standard geliyor.

    M Edition Sport paketiyle beraber gelen Driving Asistant prof ile beraber yari otonom donanimi geliyor. Yani direksiyon kontrolu aracta. Sadece arada direksiyona dokunmanizi istiyor.

    İlanlara pek aldirmayin. Cok ciddi yalan seylerle dolu. M Edition Sport olmayan bircok araca boyleymis gibi yazip satmaya calisiyorlar. Bu sebeple iyi bakmak lazim. Ancak mantikli bir fiyata 2. El alayim derseniz alabilirsiniz. Tabii ki eski araclarda su an Connected Drive yok. Acilip acilmayacagi belli degil. Hosunuza giden arac olursa bana yollayabilirsiniz. Ben yardimci olurum. Sorunuz olursa her zaman sorabilirsiniz. Burada onemli olan nasil bir donanim istiyorsunuz? Neye ihtiyaciniz var? Buna gore karar vermenizde fayda var. Hayirlisi olsun. Sevgiler,  


    Edit: Vermiş olduğunuz ilanda sadece direksiyona bakarak M Edition olmadığını anlayabilirsiniz. Otonom tuşu yerinde Stop and Go özellikle Acc tuşu yer alıyor. İkisi farklı tuşlar.  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkolo88 -- 11 Mayıs 2024; 22:46:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Mr.UK M kullanıcısına yanıt

    ikisinin farkı sesli komut mu acaba,farklarını bulamadım??

  • JN008 J kullanıcısına yanıt

    hocam head-up display ve navigasyonda bazı farklılıklar olduğunu anladım okuduğum forumlarda.

  • Aracım satılık ilgilenen arkadaşlar iletişime geçebilirler. sahibinden ilan no : 1172234753




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dromerf -- 11 Mayıs 2024; 22:7:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JN008 J kullanıcısına yanıt
    Şu anda edition da 3 seçenek var. Bmw’ni buldaki araçlara göre anlatayım. Görüştüğüm 6-7 bayiden çıkarımlarıma göre

    3.738 olanlar connected drive olmayanlar (muhtemelen daha önce sipariş edilen araçlar)

    3.811 olanlarda connected drive var

    3.870 olanlarda connected drive + sürüş kaydedici var.

    Ekstra başka opsiyon olan varsa fiyat değişiyor ama teklif formları yukarıdaki fiyatlara göre verip asıl fiyatı sözel ya da maille iletiyorlar.

    Almaya niyetli olanlar buna bakabilir.

    Aynı mesaja 2 kere cevap vermiş oldum. Kusura bakmayın

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • berkolo88 kullanıcısına yanıt

    Bugün hem Borusan'a hem Kosiflere gittim ne yazık ki konfigürasyon yapılamıyor araçlara. Zaten 6 aylık üretim planı belli dedi Kosiflerdeki danışman. M sporta adaptif süspansiyon ve 19 jant ve yarı otonom(şeritte sabit tutma ve duran trafikte kalkıp gitme) fonksiyonlarını ekletmek istiyordum sadece ama mümkün olmayacak. 2. ellerde bu şekilde araçlar var:

    Mesela şu araçta yazılmış bu özellikler. Bazı 2023 model olanlarda da gözüküyor. Burada yorumunuz ne olur?


    Ek olarak sahibindende şu ilana bakabiliriz: 1140980811 Bunda da M edition demiş ama direksiyon simgesi olan pro sürüş asistan butonu yerine başka bir simge olan buton var. Ayrıca koltuklar m edition koltuğu değil. Acaba 2023'de m Edition full gelmiyordu da bunlar ek alınıyordu o yüzden almamış mı bu araç sahibi? Aynı durum 2022 m edition yazanlarda da var. hatta bazılarında ön böbrek çevresi krom kaplama.

    1171777065 şu ilanda da durum tam tersi, buton pro sürüş asistan butonu ama jantlar siyah değil, koltuklar m Edition koltuğu değil.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #berk -- 13 Mayıs 2024; 0:30:26 >




  • #berk # kullanıcısına yanıt

    Günaydın,


    Aşağıdaki ilan M Edition donanımları sunuyor. Koltuklar M koltuk. Driving Assitant Prof'da var. Burada problem şu. Bir dönem özellikle 2023 sonuna doğru M Edition araçlar arasında da ciddi fark vardı. Örnek veriyorum birisinde M Sport Pro vardı. Birisinde yoktu. Sonra Shadow paketli geldi. Sonra o iptal edildi. Burada ne yazık ki tam olarak hepsi M Edition Sport diyemiyorsunuz. Mesela alttaki ilanda carbon görünümlü trimler var. Bunlar da M Edition paketin getirdiği şeyler. 2022 de bunlar M sport'a ilave opsiyon olarak alınabiliyordu. Ne yazık ki Türkiye'deki distiribitörler bu işi birbirine soktu. Paketlerin çoğu birbirine girmiş vaziyette. Hele ki 2022 de Lci ile gelen Rusya kotası araçları iyice karıştırdı.


    Mesela bu ilan 1165386004. Edition M Sport olarak girmiş. Hatta birçok donanım o pakette bulunan donanımlardan ancak iç trimler karbon değil. Koltuklar M değil. Yani İlanlar sürekli hatalı bir şekilde paylaşıldığı için insan ararken kafası karışıyor. Bahsettiğimiz donanımlar bir dönem M sport'a ekleniyordu. Yukarıda belirttiğim gibi bu tamamen Bmw'nin saçma sapan yaptığı bir konfigürasyon yüzünden bu hale geldi. Galeriler ve satıcılar da bunu kullanıp her aracı M Edition Sport diye giriyor. Bilen kişi yemez bunu. Ancak herkes bu kadar bilinçli değil.


    Yani bence mantıklı bir fiyatta ikinci el sıfıra yakın bir araç bulursanız onu alın. Fiyatı vurabildiğiniz kadar vurun derim. Piyasa zaten bitik. Adaptive Suspansiyonlu ve Shadow paketli olursa iyi olur. Adaptive süspansiyonu araç ekranından kontrol edin. Onun içinde yalan söylüyorlar. İnsanlara kaç kere Adaptive var diye sattılar. Ayrıca sıfırda düşünüyorsanız Bmw'ni buldaki araçlara bakın derim. Hem gelecek hem de yolda olan çok araç var. Belki aralarında istediğiniz şekilde olan bir araç vardır. Sevgiler, 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkolo88 -- 13 Mayıs 2024; 8:8:9 >




  • arkadaşlar günaydın,


    buradan bakabilirsiniz.en net bilgi

    Erdal Gülümyoutube
    BMW 320i edition m sport ve normal m sport paketlerinin farklarını en detaylı şekilde inceledim. Bir çok müşterimiz hem showroomda,hem video yorumları altında gelen DM lerden sürekli soruluyordu. Bu edition m sport ile m sport paketleri arasında ne gibi fark var Erdal bey? İşte bu video tüm sorularınızı detaylı cevabı olacaktır. İkinci elde ya da sıfır alırken aslında ihtiyacınız olanı kendiniz çok net olarak bile bileceksiniz. İnsanlar ikinci eldeki araçların Edition M sport zannediyor fiyatlarından dolayı. Ya da paketleri bilmeden yanlış yazanlar veya bile bile ya yanlış yazanlar yüzünden aldınıyorlardı. Bizim fiyatlarla ikinci eldeki fiyatları kıyaslayan müşterilerimiz vardı. Bakıyordum ki aslında araçlar aynı değil. İnsanlar kolay müşteri peşinde. Ben bu oyunu bozmak için bu video çektim. Umarım beğenirsiniz. Videoyu sarıp anlamadınız noktaları tekrar izleyin ya da beni arayın lütfen. Çünkü bilinçli olmalıyız ki insanlar artık sırtımızdan para kazanmasın. Ve bu videoyu BMW almak isteyen yakın zamanda tüm dostlarınızla paylaşın. Buradan tekrar yazmak istiyorum 320 Edition M sport ta; 1: Shadow börekler 2.Sürüş asistanı professional(otonom sürüş) 3:Gerçek deri M tasarım koltuklar (Taba yada siyah sadece) 4:Karbon kaplamalı trimler ve dashboard 5: Adaptif M süspansiyon 6: 19” Jantlar 7: M disk ve M kaliperler (kırmızı yada mavi) 8:Sentetik deri işlemeli ön panel Bu saydığım özellikler toplu halde bir otomobilde bulunmalı. Bunlardan biri eksik ise o araç Edition M sport paket değildir. Aklınıza takılan sorular olursa mutlaka yorumlar bölümüne yazın. Sizin tercihiniz hangisi olurdu? İnstagram: https://www.instagram.com/erdallgulum/ E posta: erdal.gulum@ozgorkey.com Oynatma listelerim: BMW M MODELLERİ: https://www.youtube.com/watch?v=nmHNMNcz_vA&list=PL0_UtQuzICAYwsjGytu6eOlK_GGY8oV2T BMW X1 SERİSİ:https://www.youtube.com/watch?v=Uzml_aTI8yQ&list=PL0_UtQuzICAaEiT5Q3K8jBYxYYDcwvWMD BMW 3 SERİSİ : https://www.youtube.com/watch?v=96Al9MlKB4g&list=PL0_UtQuzICAYDUO5hvrDHf3EeuFvrhgtk BMW 7 SERİSİ: https://www.youtube.com/watch?v=wQbD8BQ--f0&list=PL0_UtQuzICAbTcSihNV6TQDpMKH8Z0aSP BMW 5 SERİSİ:https://www.youtube.com/watch?v=2qpoAHjP-HU&list=PL0_UtQuzICAZUJAZcMi8k18n453e4me3h&index=1 @BMW @BMWTurkiye Tel: 02323881990
    https://www.youtube.com/watch?v=K4l99jhk9K0&t=162s&pp=ygURZXJkYWwgZ8O8bMO8bSAzMjA%3D
  • #berk # kullanıcısına yanıt
    1171777065 çok ilginç, m sport araçta DAP var. Böyle bir araca hiç denk gelmedim aldığım zaman. Hem istediğin renk koltuk alıyorsun hem de DAP var. Tam benlikmiş.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 10811082108310841085
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.