Şimdi Ara

Bmw 316i vuruntu, tekleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
74
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. 2011 316i 116hp lpgli e90 kasa aracım var. Aracımla düşük devirde 40 a kadar aralıklı tekleme, sarsıntı, vuruntu yaşıyorum. Bu süreçte araçta devir dalgalanmasıda oluyor. Hız 40ı aştığı anda araçta hiç bir sorun yok tekleme felan kalmıyor. Sadece düşük hızda var. Ayrıca gaza bastığımda araç bir tık gaza geç tepki veriyor.

    Bobinler bakıldı sorun yok dendi, buji değişti. Şanzıman yağı değişti.Aracımın yağ bakımlarını hep zamanında yaptırdım.

    2 usta gördü. Biri araca hiç binmeden tribündür o, şanzıman sökülecek tribün değişecek ama sökülünce bu iş 70-80 bine kadar da çıkabilir. 30 a da çıkabilir bilemem dedi. Gözüm korktu. Birisi tribün olabilir evet ama net bir şey diyemem dedi.

    Acaba bu araçtan anlayan kronik midir değil midir bilen, bana yardımcı olabilecek birileri var mıdır?

    O kadar para verip tamir ettiremem şuan. Araca yaklaşık 8 aydır bu şekilde biniyorum. Araç 1 yıldır bende. İlk aldığımda 2 ay böyle bir sorun yoktu sonra oldu.

    Bugün iş yerinde bir arkadaşa sordum, hava filtresi hortumu yarıktır onu değiştir düzelir senin arabının arasına 200 TL sıkışmış hiç bir şeyi yok dedi, içime bir su serpti ama bugğn ya da yarın baktıracağım ona, gelişmeleri yazarım.








  • ikinci el bmw alırken iyi düşünmek gerek. özellikle benzinli araca sonradan takılan lpg var ise çok daha dikkatli olunmalı. size geçmiş olsun, sorunlu araç ile uğraşmak çok stresli.

  • Teşekkürler

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.