Şimdi Ara

BMW 5.25d XDRİVE ANA KONU inceleme yorumlar ( F10 Kasa ) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
6
Favori
48.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 2018'de aldım ben de. xdrive bela olur diye çok söylediler ama tam tersi inanılmaz güven veriyor. Bakımlarını zamanında yaptırmak en kritik konu.

  • LastStand L kullanıcısına yanıt

    Hocam bu sorunu hiç bir şekilde aşamıyorum araç sabun üstünde gidiyor gibi her dönüşte atıyor virajlarda güven vermiyor Jetta işe girdiğim viraja 525d xdrive ile giremiyorum, aracı ikinci el aldım üzerinde 225/55/17 Michealin yeni lastikler vardı dedim bu lastikler runflat değil herhalde ondan kayıyor gittim run flat lastik aldım yine aynı hatta daha kötü, sorun neyden kaynaklıyor bilmiyorum ama bu arabanın arkadan bıraktığında önden toplamıyor gibi yani önden çekiş mi sorunlu acaba bu aracın 4 çeker sistemini nasıl deneyebilirim ya da siz bu sorunu nasıl çözdünüz ya da bu bir sorun mu yoksa aracın 17 lastikte karakteri mi böyle?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de aynı araç var, 18" lastikler 2020 michelin rft. Ama böyke birşey hiç yaşamadım. Bazen trafik sebebilyle şehir içi sert L dönüşlerinde arkadan bir kayma eğilimi gösteriyor anlık. Bunun dışında sizin yaşadığınız sorunu yaşamadım.

  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.