Şimdi Ara

BMW 5 SERiSi G30- (325. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.533
Cevap
102
Favori
566.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 323324325326327
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba g30 kauçuk paspas setimi satıyorum az kullanılmış herhangi bir deformasyon yoktur. Özelden ulaşabilirsiniz.
  • Selamlar, acil çagrı sistemi mevcut değil hatası nedeniyle anlık ve ortalama yakıt görünmüyor o mesajda silinmiyor pil değişmeden mümkün değil mi dir


    Teşekkürler cevaplar için

  • Abiler cümleten merhaba. Uzun zamandır araç bakıyorum. Fiyatlar TL bazında düşüşte ve USD bazında da ciddi düşüyor. Mevcut bütçeme göre bundan 5 ay önce 2015-F10 525 alabiliyordum. Düşük motor araca binmek istemiyorum. Önceki araçlarım hep düşük motordu. Tam manasıyla G30i xdrive msp/emsp bakıyorum uzun zamandır. 2017-2018 modellerine gücüm yetiyor. Kupon araç olduğu için fazla araç yok. Fakat aklıma yatan temiz ve 90.000km altı bir araç bulamadım. Benzer fiyatlara (muhtemel ocak .24 kuru ile) 0 km 2023 G30 520i ler var ama düşük motor olmamasında kararlıyım. O kadar para verecem fındık motor rampada, tır sollarken klarnet çalacak. Benim tarzıma göre değil. Biraz yaşlı olsun ama bastığımda gitsin. Zamanla fiyatlar düşünce aklımı şimdi 0 km A4 45 TFSI sline karıştırıyor. 6 yaşında 90km G30 mu yoksa 0 A4 mü? Hiç bmw sahibi olmadım nasip olursa ilk deneyimim olacak fakat endişelerim var. Aldığım zamanda min 250-300.000 KM yapmak istiyorum fakat A4 ile yapamam. Öneri ve yorumlarımlarınızı rica ediyorum. Saygılarımla, iyi forumlar.




  • BalYapanSinek B kullanıcısına yanıt

    Audi hiç bir zaman BMW keyfini vermez.Ama BMW de km olarak çok.Cevabım;Hiçbiri.

    En son gelen 2018 320xd düşük km bulabilirseniz memnun kalırsınız.5 kasa hantal bi araba..320 xd o yıllarda b47 motorla 190 bg 400 nm tork olarak geldi sanırım,o motor n47 motordan daha iyi.(Motor inmeden trıger seti değişebiliyor)

    size örnek bir araç;sarı site 1144310957 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JN008 -- 31 Aralık 2023; 21:11:51 >
  • BalYapanSinek B kullanıcısına yanıt
    BMW den şaşma.. sonuçta kendi keyfin; hakkını vermek lazım. 2017-18 aradığın araç için ortalama fiyatlar nedir şuan pşyasada?
  • G30 larda aynı jant boyutu ve lastik kombinasyonu ile M sport ve luxury line konfor farkı var mı ? Yani süspansiyonları farklı mıdır ?

  • BalYapanSinek B kullanıcısına yanıt

    Bmw'nin kullanıma zevkini A4 kesinlikle vermez. Bmw başka bir dünya bence. Basınca gitsin diyorsanız F30 kasa 320i yada 530i alacaksınız. Kesinlikle sizi üzmez. 5 Kasa 1.6 motor biraz ağır kalıyor ama bunu isterseniz yazılımla çözersiniz.

    Ama şunu Net bilin ; Bmw'yi bir alırken bir de satarken sevinirsiniz.

  • guvenxoca kullanıcısına yanıt
    Detaylı test surusu sonrası güncelleme
    g30a çok üstün bir araç her anlamda. Tasarim goreceli tabi
  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-surmene-otomotiv-den-laser-plushayalet-plusnbt-plustaba-plusharmank-pluskornokta-1150661996/detay


    Şu araçta radar var fakat direksiyonda adaptif hız sabitleme için tuş yok. Tampon mu radar var gibi görünüyor acaba ?

  • Upgrade yaptığımda aracımdan çıkan klima kontrol paneli elimde mevcut; aracım 2017 model G30 olduğu için DVD disc girişli klima paneli (bu panel Facelift/LCI kasaya uygun olmaz). İlgilenen, klima paneline ihtiyacı olan forumdaş varsa bana özelden mesaj atabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sk67a -- 30 Ocak 2024; 16:52:7 >
  • Emre9110 kullanıcısına yanıt
    Bu aracın ön ve arka tamponları ile birlikte panjur da değişmiş, dediğiniz gibi otonom yok araçta ama tampon, olan bir araca ait, M5 body kit gibi duruyor.
  • 18" jantlı m sport g30 lci için arka 20mm, ön 15 mm olacak şekilde spacer taktırmayı düşünüyorum. Herhangi bir sorun teşkil eder mi, tavsiye ettiğiniz bir marka var mı ?

  • Bu başlık altında ben dahil birkaç kişi ayni soruna deginmisti. Bugun servise durumu sordum ama bir cozum bulamadilar.

    2020 G30 sahibiyim. Arabayi ilk aldigimda arabaya binerken ve arabadan inerken direksiyon inip/kalkiyor koltuk da ileri/geri hareket ediyordu. Buna easy entry/exit deniliyor. Gercekten de cok islevsel bir ozellikti. Ama sonradan ne olduysa sadece direksiyon inip/kalkmaya basladi. Koltuk ileri/geri hareket etmiyor. Hic bir ayari degistirmedim. Hic kullanici profilini silmedim. Muhtemelen servise goturdugum bir zaman yazilimi guncellediler ve guncel yazilimda da easy entry/exit ozelligi kaldirildi. Servise ozellikle bu sekilde anlattim ama herhangi bir guncellemede boylesine bir degisiklik olsa haberimiz olur dediler. Ve cozumu bulamadilar.
    İcinizden biri bir cozum bulursa lutfen bize de haber versin :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damenn -- 20 Şubat 2024; 21:26:19 >
  • Merhaba, bu aralar aklıma bir G30 5.20i alma fikri düştü. Araştırıyorum fakat en dolu paket hangisi anlamadım. Makyaklı G30'ların en dolusu hangi paket oluyor?

  • eksi273_kelvin kullanıcısına yanıt

    Merhaba. En dolu paket olsa da bazı dönemler ekstra donanımlı olan araçlar da geldi.

    M Sportu baz alacaksanız;

    Special Edition M Sport standart gelen paketti. Ama bu modellerin bazılarında anahtarsız giriş, arka ve yan cam perdeleri gibi ekstralar var. Kimisinde Arka koltuklar katlanıyor, kimisinde koltuklar sabit. Salgın döneminde gelen araçlarda kablosuz şarj olmayabilir. Bazılarında da soft close kapı da yoktu. Alırken kesinlikle tüm özelliklere tek tek bakıp alıp. Edition M sport yazması ya da sarı sitedeki full + full ilanlara aldanmayın.


    Benim şuana kadar 2020-2023 arası G30'larda gördüğüm en dolu araçlarda farklılık yaratacak özellikler şunlardı;

    - Anahtarsız giriş

    - Arka ve arka yan cam perdeleri

    - Katlanır arka koltuklar

    - Adaptive cruise control

    - Head up display (Bu olanı bulmak çok zor, ben hiç görmedim)

    - Soğutmalı ön koltuklar

    - Isıtmalı arka koltuklar

    - Direksiyon ısıtma

    - 360 Kamera


    Bu yukarıdaki özellikler varsa bilinki TR'deki bulabileceğiniz en dolu G30'lardan biri.

    Not: Bence G30'daki malzeme kalitesi G60'dan daha iyi. 3 kere G60'ı inceledim, sevemedim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damenn -- 3 Mart 2024; 0:4:5 >




  • damenn D kullanıcısına yanıt
    Detaylı cevabınız için çok teşekkür ederim. İlanlara dediğiniz gibi güven olmuyor.
  • damenn D kullanıcısına yanıt

    Özel kodlama ile tekrar aktif edilmeli hocam. Serviste bunu yaptıramazsınız.

  • emryrgc E kullanıcısına yanıt

    Aracın orijinalliğini bozmayı, kodlama vs yapmayı sevmiyorum hiç. Teşekkürler cevabınız için.

  • Merhaba forumdaşlar. Motor hararet sorunu yaşayan oldu mu acaba? (“motor sıcaklığı çok yüksek”)
  • sk67a S kullanıcısına yanıt

    Merhabalar, defalarca yaşadım. Öncesinde "soğutma sıvısı eksik" uyarısı alıyorsunuz. Soğutma sisteminde oluşan bir kaçak sebebiyle kapalı devre içindeki soğutma sıvısı azalabiliyor. Bu uyarının hemen arkasından yüksek sıcaklık uyarısı veriyor, motora zarar vermemek için dikkat etmek gerekiyor. Aracım 220.000kmye geldi, soğutma sisteminde değişmeyen hortum kalmamıştır:) Yılda en az 1 kere bir hortum patlar çatlar ve değişir:)

  • 
Sayfa: önceki 323324325326327
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.